TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı…
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası bugün çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ Tuzla Aydınlı canlı yayın ekranı...
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kura sonuçları isim listesi! Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 Şanlıurfa TOKİ kura sonuçları sorgulama
TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kura sonuçları isim listesi! Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 Şanlıurfa TOKİ kura sonuçları sorgulama Şanlıurfa Eyyübiye TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, TOKİ Şanlıurfa kura sonuçları nasıl sorgulanır? Şanlıurfa TOKİ kura çekimi sonuçları araştırmaları arttı. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde iki gün sürecek 4250 konutun kura çekimi bugün başladı. Şanlıurfa TOKİ kura sonuçlarını sorguluyor. İşte Şanlıurfa TOKİ sonuçları hakkında merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır?
TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır? Hakkari TOKİ kuraları canlı izle için yapılan aramalar arttı. Hakkari TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? sorularına ev sahibi olma hayali kura vatandaşlar tarafından yanıt aranıyor. TOKİ kuraları 7 Kasım'dan itibaren çekilmeye başlandı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan kura çekilişlerinin ardından sıra Hakkari’ye geldi. Peki, Hakkari TOKİ kura sonuçları 2022 açıklandı mı, isim listesi belli oldu mu? TOKİ Hakkari sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek?
15.11.2022 Ekonomi
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.
6.11.2022 Ekonomi
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsanın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunan TOKİ, yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile dar gelirlileri ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
25.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi?
TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi? TOKİ İlk Evim Arsa Projesi ile arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin başvuruları devam ediyor. Proje kapsamında 1 milyon arsa sahibini bekliyor. Arsa başvuruları şu an 67 bine ulaştı. Arsa tapularının ne zaman verileceğini ise Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. Kurum aynı zamanda hem konut hem de arsa başvurusu yapılıp yapılamayacağına yönelik de açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi?
12.10.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek?
TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde başvurular devam ediyor. 250 bin konutluk TOKİ başvuruları 31 Ekim’de sona erecek. Başvurular rekor seviyeye ulaşırken başvuru yapan milyonlarca kişi TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kura çekimi tarihleri!
5.10.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura çekilişi tarihi belli mi, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura çekilişi tarihi belli mi, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut projesinde başvurular devam ediyor. e-Devlet üzerinden alınan başvurular, banka hesabına yatırılan başvuru ücretiyle tamamlanıyor. Peki, TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi ne zaman 2022?
22.09.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme!
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme! TOKİ Sosyal Konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 28 Ekim’e kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası başvuru şartları, tarihleri gibi detaylar sorgulanırken ödeme planı ve başvuru ücreti yatırmaya yönelik ayrıntılar da araştırılıyor. TOKİ Sosyal Konut başvuruları e-Devlet üzerinde yapılıyor. TC kimlik numaralarının son rakamına göre alınacak olan başvurular için tarihler belli olurken, TOKİ ödeme planı detayları da netleşti. Peki, Halk Bankası, Ziraat TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ 500 TL nereye yatacak? İşte TOKİ başvuru ücreti yatırma ve TOKİ 500 TL ödeme detayları…
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı!
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı! TOKİ Sosyal Konut başvuruları devam ederken başvuru yapacak çoğu kişinin aklında TOKİ ödemeleri ile ilgili pek çok soru bulunuyor. Başvuru şartları ve ödeme planı geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Başvurularını yapmak isteyenler TOKİ sosyal konut ödemelerinin sabit mi olacağını, artış oranının nasıl ve hangi oranın baz alınarak yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ ödemeleri memur maaşı artış oranında artacak mı? İşte TOKİ ödeme planı ve vatandaşın merak ettiği soruların yanıtları…
19.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in özel davetiyle Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvede Rusya, Çin, Hindistan, Azerbaycan, Hindistan, Özbekistan devlet başkanlarıyla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin ardından ABD'ye gitti. Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin Şanhay İşbirliği Örgütü’ne üyeliği hakkındaki soruya Erdoğan 'Tabii, hedef o' cevabını verdi. Sosyal Konut Projesi'yle ilgili de seçim sonrasını işaret eden Erdoğan; 'Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız' dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde söylediği sözler hakkında Erdoğan, 'Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz' ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Siyaset
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi?
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? TOKİ başvuruları 14 Eylül tarihinde başladı, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. TOKİ başvuruları, Halk Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştiriliyor. Projelere göre başvuru yapılacak bankalar değişiklik gösteriyor. Peki, TOKİ ödemeleri nasıl olacak, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? İşte TOKİ ödemeleri…
15.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Başvurular nasıl yapılacak?
2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Başvurular nasıl yapılacak? TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ile ilgili taih belli oldu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarih verdi! Türkiye’nin tarihinde en büyük sosyal konut projesi olarak nitelendirilen çalışmanın detaylarını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Projenin detayları ise netleşti. Peki, 2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Toki ev başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
21.08.2022 Ekonomi
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne?
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne? 81 ilde 150 bin sosyal konut yapılacak. Dar gelirlilere 15 yıla varan vade ile satılacak 81 ilde ucuz konut ve arsa projesi detayları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilde başlatacaklarını belirtti. Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibarıyla, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız.'' ifadelerini kullandı.
1.08.2022 Ekonomi
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura çekilişi ne zaman, TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel 2. ve 3. etap projeleri kapsamında 287 adet konut satışa sunuldu. 11 Nisan’da başlayan başvurular bugün sona erecek. Peki, Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
15.04.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? TOKİ’den yeni indirim kampanyası! Yüzde 22 indirim fırsatı! TOKİ indirim kampanyası 2022 başvuruları başladı. TOKİ’ye olan borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Başvurular 19 Nisan’da sona erecek. Peki, TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? TOKİ borç sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar…
22.03.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, yüzde 22 indirim kampanyası başladı mı?
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, yüzde 22 indirim kampanyası başladı mı? TOKİ indirim kampanyası 2022 aramaları yoğunlaştı. TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik yeni bir indirim kampanyası başlattı. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman, indirim kampanyası ne zaman sona erecek?
21.03.2022 Ekonomi
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu?
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ duyurdu! Başvurular 21 Mart’ta başlıyor! 420 konutluk proje için şartlar ve fiyatlar belli oldu. TOKİ’nin yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik projesinde başvuru tarihi açıklandı. Peki, TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ Sancaktepe projesi nerede? Sancaktepe TOKİ 2022 başvurusu nereden yapılır? İşte TOKi başvuruları için yapmanız gerekenler…
11.03.2022 Ekonomi
TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi canlı izle! İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi canlı izle! İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları ve kura çekimi hakkında yapılan aramalar arttı. TOKİ İzmir Ödemiş konut projesinin kura çekimi noter huzurunda canlı yayında gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi nasıl canlı izlenir, kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
11.02.2022 Gündem
TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi ne zaman, İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak?
TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi ne zaman, İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları ve kura çekimi detayları belli oldu. TOKİ İzmir Ödemiş konut projesinin kura çekimi noter huzurunda canlı yayında gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi ne zaman, kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
10.02.2022 Ekonomi
TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki!
TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki! İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen konutların kura çekilişi için gözler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) çevrildi. Noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş TOKİ tarafından canlı olarak yayınlanacak. Peki, TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki!
2.02.2022 Ekonomi