Tantuni

Tantuni

Son dakika tantuni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tantuni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tantuni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tantuni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tantuni gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 tantuni haberi bulunmuştur. Tüm tantuni haberleri aşağıda listelenmiştir.
26 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM’de bu salı neler var? BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı! 26 Nisan 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu!
26 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM’de bu salı neler var? BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı! 26 Nisan 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı. BİM aktüel ürünler 26 Nisan kataloğunda bu hafta raflardaki yerini alacak. Her hafta Salı ve Cuma günü yayınlanan BİM indirimli ürünler listesinde bu hafta temizlik ürünlerinden kahvaltılık ürünlere, bebek ürünlerinden atıştırmalıklara kadar birçok ürün vatandaşa sunuldu. İşte, 26 Nisan BİM Aktüel ürünler kataloğu ile 26 Nisan BİM indirimleri…
26.04.2022 Ekonomi
Ayrıldığı genç kız ile erkek arkadaşına kurşun yağdırdı
Ayrıldığı genç kız ile erkek arkadaşına kurşun yağdırdı Mersin'in Mut ilçesinde Egemen A., bir süre önce kendisinden ayrılan sevgilisi Şerife Fatma E.'yi tantuni dükkanında Mehmet Ö. ile yemek yerken görünce tabancasını çıkarıp ateş açtı. Genç kız saldırıdan yaralı kurtulurken, kurşunların isabet ettiği Mehmet Ö.'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
18.03.2022 Yaşam
Mersin'in neyi meşhur? Mersin'in en meşhur yiyecekleri ve yerleri!
Mersin'in neyi meşhur? Mersin'in en meşhur yiyecekleri ve yerleri! Akdeniz bölgesinde bulunan Mersin oldukça gelişmiş illerden birisidir. Doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla dikkat çeken Mersin, çok fazla turist çeken illerimizden. Mersin’i gezmek ve enfes yiyeceklerinden tatmak isteyen pek çok kişi de Mersin ve yöresine ait özel yer ve yemeklerini merak ediyor. Peki, Mersin'in neyi meşhur? İşte Mersin'in en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
9.02.2022 Kültür Sanat
Önünde kuyruk oluyordu! İğrenç görüntüler sonrası tantunici sinek avlıyor
Önünde kuyruk oluyordu! İğrenç görüntüler sonrası tantunici sinek avlıyor Kadıköy’de çöpteki biberleri ve etleri toplatarak tekrar müşteriye servis ettiren tantunici, büyük tepki topladı. Sosyal medyadaki görüntüler üzerine tantuniciye 500 lira ceza kesildi, ilçe tarım müdürlüğü numune topladı. Dükkân hâlâ açık olsa da her gün önünde müşteri kuyruğu olan tantunici sinek avlamaya başladı.
16.01.2022 Yaşam
Kadıköy’de tantunicide çöpe dökülen biberleri toplayıp tekrar müşteriye sundular
Kadıköy’de tantunicide çöpe dökülen biberleri toplayıp tekrar müşteriye sundular Kadıköy'de, her gün yüzlerce kişinin yemek yediği bir tantunicide akıl almaz görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde işletme sahibi tarafından çöpe atılan biberlerin tekrar yenilmek üzere çalışan işçilere toplatıldığı görülüyor. Çalışanların tek tek biberleri ayıkladığı sırada işletme sahibinin ''İsraf oluyor, bunlar ısırılmamış bile, tekrar yıkatacağız. Niye çöpe atalım?'' diye ikazda bulunması dikkat çekti. Görüntüler sonrası Gıda ve Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili inceleme başlatıldı.
15.01.2022 Haber
Kadıköy'de tantunicide tepki çeken görüntü
Kadıköy'de tantunicide tepki çeken görüntü Kadıköy'de yüzlerce kişinin yemek yediği bir tantunicide çekilen görüntüler tepkiye neden oldu. İşletme sahibi, çöpe atılan yiyecekler 'israf oluyor' diye çalışanları azarlıyor, çöpleri karıştırıp biberleri tek tek toplatıyor. Üstelik bir video da çekerek bu biberlerin, hatta etlerin, yeniden servis edilmesini istiyor.
15.01.2022 Yaşam
Uzmandan yaz mevsiminde beslenme önerileri
Uzmandan yaz mevsiminde beslenme önerileri Mersin'de, Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Züleyha Kaplan, sıcakların arttığı günlerde vatandaşlara önerilerde bulundu. Yağlı yiyeceklerden uzak durulması gerektiğini söyleyen Kaplan, "Mevsimine uygun meyve ve sebzeler tüketin. Günde 12- 14 bardak su için" dedi.
26.07.2020 Sağlık
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Danla Bilic alkolik mi?
Danla Bilic alkolik mi? Danla Bilic itiraf etti: Alkol bağımlısı oldum ve bir erkeği dövmek için tahrik ettim
12.11.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama! Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in son durumuyla ilgili olarak "Çok şükür gayet iyi. Uzun bir yoğun bakım süreci geçirdiği için toparlanma aşaması zaman alacaktır" şeklinde konuştu.
16.03.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu Şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. 23 yaşındaki güzel, yaklaşık 5 aydır hastanede tedavi gören babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.03.2019 Magazin
Döner ve köfte standardında değişiklik
Döner ve köfte standardında değişiklik Dönerin içerdiği yağ oranı kütlece en çok yüzde 25, kanatlı eti dönerinin içerdiği yağ oranı ise kütlece en çok yüzde 20 olarak belirlendi. Kasap, market gibi perakende işletmelerde köfte üretiminde günlük 10 kilogramlık miktar sınırı ise kaldırıldı.
29.01.2019 Yaşam
Kadıköy’de 11 kişiyi bıçaklamıştı tutuklandı
Kadıköy’de 11 kişiyi bıçaklamıştı tutuklandı Kadıköy’de 11 kişiyi bıçakla yaralayan cezaevi firarisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.10.2018 Yaşam
A Milli Basketbol Takımı Ömer Onan'ı yalnız bırakmadı!
A Milli Basketbol Takımı Ömer Onan'ı yalnız bırakmadı! A Milli Basketbol Takımı Ömer Onan'ın restoran açılışına katıldı.
15.09.2018 Basketbol
Şehit Ömer Halisdemir'in adı ve fotoğrafıyla tantuni satışına tepki
Şehit Ömer Halisdemir'in adı ve fotoğrafıyla tantuni satışına tepki 15 TEMMUZ'daki hain darbe girişiminin seyrini değiştiren isimlerden kahraman şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in fotoğrafı ve ismini kullanan tantunici büyük tepki çekti. Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tantuni tezgahındaki kahramanın fotoğrafı ve ismi çıkartıp, el koydu.
2.09.2018 Yaşam
Hangi tatil bölgesi kaç kalori aldırıyor?
Hangi tatil bölgesi kaç kalori aldırıyor? Tatil sadece dinlenme değil, yeni bölgeleri yeni lezzetleri de keşfetme zamanı. Peki hangi bölgede yediklerimiz bize ne kadar kalori aldırıyor. İşte dört kıyı bölgesinin kalori raporu.
14.07.2018 Arşiv
'Sertab Erener'e hak veriyorum'
'Sertab Erener'e hak veriyorum' Mersin'in merkez Mezitli İlçesi'nde sahneye çıkan Bengü, Sertab Erener'in Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile tartışmasına değinirken, "Sertab Erener'e hak veriyorum" dedi.
30.08.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı esnaflara iftara verecek
Cumhurbaşkanı esnaflara iftara verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnafla bir araya geleceği iftarda 250'ye yakın kamyon şoförü, 100 berber, 30 kadın kuaförü ile her meslek grubundan esnaf ve zanaatkarların birer temsilcisini ağırlayacak.
29.09.2021 Gündem
Survivor'da Fatih Terim bombası!
Survivor'da Fatih Terim bombası! Survivor birleşme partisi büyük heyecana sahne oldu. Acun Ilıcalı, birleşme partisinde Fatih Terim'i de onur konuğu olarak davet etti. Fatih Terim, bütün yarışmacıların performanslarını değerlendirdi. Fatih Terim'in Serhat Akın ve İlhan Mansız yorumları ise izleyicileri kırdı geçirdi. İşte Survivor birleşme partisine dair tüm detaylar...
10.04.2017 Spor Magazin
Lezzetli ucuz ve doyurucu
Lezzetli ucuz ve doyurucu Sokak lezzetlerinde en fazla çeşitliliğe sahip ülkelerden biriyiz. Yemek yazarı Michael Alan Connelly’nin dünyada en iyi 20 sokak lezzeti listesinde dürümümüz ikinci sırada.
3.03.2017 Arşiv
'Dönerse Senindir' ben Tantuni istiyorum!
'Dönerse Senindir' ben Tantuni istiyorum! Başarılı oyuncu İrem Sak'tan başrollerini Murat Boz ve Yasemin Allen'le paylaştığı 'Dönerse Senindir' filmine 'komik' gönderme.
11.01.2017 Magazin
İmam kayboldu! Son görülme saati 00:40
İmam kayboldu! Son görülme saati 00:40 Hamburg Merkez Camii’nde din görevlisi olarak çalışan Münir Çamlı’dan 3 günden beri haber alınamıyor.
3.07.2016 Yaşam
Koç suşi, İTÜ lahmacun yiyor!
Koç suşi, İTÜ lahmacun yiyor! Türkiye’nin sanal mutfağı Yemeksepeti’nin verilerine göre Türkiye’de en çok yemek siparişi veren üniversiteler sırayla Bilkent, İTÜ, Koç, ODTÜ ve Boğaziçi üniversitesi
11.05.2016 Yaşam
Beyaz unla yapılan lahmacun da ekmek de aynıdır!
Beyaz unla yapılan lahmacun da ekmek de aynıdır! Söz lahmacundan açılmışken; kimi zaman hakkını yesek de damak tadımıza uygun bu yiyecek aslında sanıldığı gibi bu ürün asla sağlıksız değil. Diyetisyen Dilara Koçak anlattı.
12.02.2016 Arşiv
Tantunici çıraklığından Meclis'e
Tantunici çıraklığından Meclis'e Tantuniciliğe küçük yaşta çıraklıkla başlayan iş adamı Hacı Özkan, 26. dönemde AK Parti'den Mersin Milletvekili seçilerek girdiği TBMM'de esnaf ve sanatkarın temsilcisi olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tantuni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tantuni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.