Rui Costa

Rui Costa

Son dakika rui costa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rui costa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rui costa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rui Costa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rui costa gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 rui costa haberi bulunmuştur. Tüm rui costa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rui Costa Fenerbahçe'nin yıldızına hayran kaldı! 'Ajax'a, A.Madrid'e kaptırmadan bizim almamız lazım'
Rui Costa Fenerbahçe'nin yıldızına hayran kaldı! 'Ajax'a, A.Madrid'e kaptırmadan bizim almamız lazım' Fenerbahçe'de çok fazla süre almadığı dönemde Atletico Madrid tarafından yakın takibe alınan yıldız futbolcunun şu anda Ajax ve Benfica tarafından istendiği öğrenildi. Başakehir galibiyetinden sonra yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Senad Ok, Sarı Lacivertli kulübün transfer gündemi hakkında önemli ifadeler kullanırken, Ok'un Joao Pedro detayı ise bir hayli takdir topladı.
21.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan Rui Costa'ya telefon: Arda Güler'i kaçırmayın
Jorge Jesus'tan Rui Costa'ya telefon: Arda Güler'i kaçırmayın Vitor Pereira'nın 'böyle bir yetenek Porto'da bile yok' dediği, İsmail Kartal'ın ise sık sık forma şansı verdiği Arda Güler gösterdiği başarılı performansla her ne kadar camianın takdirini toplasa da Jorge Jesus'un 18 yaşındaki yıldızı ilk 11'de oynatmaması büyük eleştiri topluyor. Arda Güler gibi Zajc'ı da yedek kulübesine hapseden Portekizli teknik adam hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atılırken, Serdar Ali Çelikler'in 'Jesus-Arda Güler' çekişmesinin perde arkasını aralaması oldukça dikkat çekti.
13.04.2023 Fenerbahçe
Ve 'Yeni Lugano' bulundu! Jorge Jesus Benfica'ya aldıramamıştı Ali Koç'tan özel olarak istedi
Ve 'Yeni Lugano' bulundu! Jorge Jesus Benfica'ya aldıramamıştı Ali Koç'tan özel olarak istedi Kim Min Jae'nin Napoli'ye gitmesinden sonra Attila Szalai'yi de Avrupa'ya göndermeye hazırlanan Fenerbahçe'nin 'B' planı ortaya çıktı. Benfica'da çalıştığı dönemlerde yıldız stoperi istemesine karşın Rui Costa'nın alamadığı oyuncuyu talep eden Jorge Jesus'un, aynı futbolcuyu bu sefer Ali Koç'tan beklediği belirtilirken, 25 yaşındaki Brezilyalı'nın oyun stiliyle Lugano'yu andırması Sarı Lacivertli yönetimi bu transferde bir hayli tatmin ettiği bildirildi.
8.08.2022 Fenerbahçe
Seferovic dün akşam şov yaptı Boşnak golcü büyük pişmanlık yarattı! 'Oynatmayın gönderin...'
Seferovic dün akşam şov yaptı Boşnak golcü büyük pişmanlık yarattı! 'Oynatmayın gönderin...' Transfer sezonunda adı sık sık Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılmasına rağmen Galatasaray'ın renklerine bağladığı Boşnak golcünün hazırlık maçlarında şov yapması hem iki kulübü hem de Benfica'yı pişman etti. Sözleşmesinde yer alan özel maddeden dolayı Portekiz devinin yakından takip ettiği Seferovic Okan Buruk'un en büyük silah olacak gibi gözükürken, Rui Costa'nın da sarı kırmızılı takımı gözlediği bildirildi.
1.08.2022 Galatasaray
Erden Timur Rui Costa ile masaya oturdu Fenerbahçe ve Başakşehir şok oldu! 3 transfer bombası birden
Erden Timur Rui Costa ile masaya oturdu Fenerbahçe ve Başakşehir şok oldu! 3 transfer bombası birden Yapılacak transferler için sık sık basın mensuplarının karşısına geçen ve taraftarlara mesaj gönderen Erden Timur'un daha önce Galatasaray'la yakın ilişkiler kuran Rui Costa'yla masaya oturduğu öğrenildi. Başakşehir ve Fenerbahçe'nin listesinde olan oyuncular için görüşmelere başlayan Timur Portekiz devinden tam 3 yıldızı kadroya katmak için kolları sıvadığı bildirildi.
4.07.2022 Galatasaray
Transfer görüşmesinden kriz çıktı! 'Bu hiç etik değil resmen saygısızlık'
Transfer görüşmesinden kriz çıktı! 'Bu hiç etik değil resmen saygısızlık' Adı sık sık Galatasaray'la anılan ve Cenk Ergün'le görüştüğü iddia edilen yıldız futbolcunun Rui Costa tarafından tabiri caizse sorguya çekildiği, ünlü Portekizli başkanın tecrübeli oyuncuya 'sarı kırmızılı kulüple görüştün mü, eğer böyle bir görüşme olduysa bu hiç etik değil' serzenişinde bulunduğu öğrenildi.
29.06.2022 Galatasaray
İnaki Pena'nın 4 aylık maliyeti ortaya çıktı! İnanılmaz jest
İnaki Pena'nın 4 aylık maliyeti ortaya çıktı! İnanılmaz jest Galatasaray'ın Barcelona'dan 4 aylığına transfer ettiği İnaki Pena için sarı kırmızılılar herhangi bir bedel ödemeyecek.
30.01.2022 Galatasaray
Gedson Fernandes G.Saray'a geleceğine Terim Benfica'ya gidiyor!
Gedson Fernandes G.Saray'a geleceğine Terim Benfica'ya gidiyor! Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Jorge Jesus'la yollarını ayıran Benfica'nın Fatih Terim'le ilgilendiği ortaya çıktı.
2.01.2022 Galatasaray
Benfica Gedson'a baskı yapıyor Gedson Galatasaray'a gelmek istiyor
Benfica Gedson'a baskı yapıyor Gedson Galatasaray'a gelmek istiyor Galatasaray Gedson Fernandes için Ocak ayında Rui Costa ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
29.10.2021 Galatasaray
Dev sponsorluk anlaşmasından sonra Gedson Fernandes bombası
Dev sponsorluk anlaşmasından sonra Gedson Fernandes bombası Dün dev bir sponsorluk anlaşmasına imza atan Galatasaray, yıldız futbolcu Gedson Fernandes'i ocak ayında İstanbul'a getirecek.
13.10.2021 Galatasaray
Fatih Terim vazgeçmiyor! Bir Gedson Fernandes hamlesi daha
Fatih Terim vazgeçmiyor! Bir Gedson Fernandes hamlesi daha Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, Gedson Fernandes için Rui Costa'yı arayacak.
11.10.2021 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün başkanlığındaki ilk ayını değerlendirdi. Burak Elmas, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta geçiren Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier ile görüştüklerini doğrularken, Gedson Fernandes'e Türkiye'den bir takımın teklif yaptığını da belirtti.
19.07.2021 Galatasaray
Quaresma bombası! İki teklif yapıldı
Quaresma bombası! İki teklif yapıldı Kartal’ın yüksek maliyeti nedeniyle satmak istediği Quaresma için Galaxy ve Red Bulls girişimde bulundu. ABD’li yetkililer, Q7’nin menajeri Rui Costa ile ücret konusunda anlaşma sağlayamadı.
21.07.2019 Beşiktaş
110 yıllık rekabet, 19 yıllık esaret
110 yıllık rekabet, 19 yıllık esaret 17 Ocak 1909’daki özel maçta Papazın Çayırı’nda Galatasaray’ın 2-0 galibiyetiyle başlayan ezeli rekabette 387. kapışma bugün...
14.04.2019 Galatasaray
Aslan'ın rakibi kupadan elendi
Aslan'ın rakibi kupadan elendi UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray'ın rakibi olan Benfica, Portekiz Lig Kupası'nın yarı finalinde Porto'ya 3-1 yenilerek turnuvadan elendi.
22.01.2019 Galatasaray
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Hamit Altıntop: Beşiktaş'ın Bayern'i elemesi mucize olur
Hamit Altıntop: Beşiktaş'ın Bayern'i elemesi mucize olur Hamit Altıntop, gündemle ilgili birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.02.2018 Süper Lig
Brezilya'da tekne faciası: 22 ölü, 86 kayıp!
Brezilya'da tekne faciası: 22 ölü, 86 kayıp! Brezilya'da Itaparica Adası yakınlarında tekne battı. 129 yolcudan 21'inin kurtarıldığı kazada 22 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kazada kaybolanları arama çalışmaları devam ediyor
24.08.2017 Dünya
Chapecoense sahaya indi
Chapecoense sahaya indi Kolombiya'da meydana gelen uçak kazasında futbolcusu ve teknik ekibini kaybeden Brezilya ekibi Chapecoense, ilk antrenmanını yaptı.
23.09.2021 Futbol
Trajik uçak kazasının ardından Chapecoense!..
Trajik uçak kazasının ardından Chapecoense!.. Uçak kazasında 19 futbolcusu ve teknik ekibini kaybeden Brezilya'nın Chapecoense takımı, yeniden yapılanma sürecinde 20 oyuncuyu kadrosuna katacak
4.01.2017 Futbol
'Tarihe geçeceğim'
'Tarihe geçeceğim' Real Madrid Kulübü ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, "İnsanların hoşuna gitsin veya gitmesin tarihe geçeceğim. Rakamlar ortada" dedi.
3.05.2016 Şampiyonlar Ligi
Ronaldo'dan 'tuhaf' açıklama
Ronaldo'dan 'tuhaf' açıklama Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo, ilham kaynağının kendisi olduğunu belirtti.
2.01.2016 Futbol
"G.Saray'da oynamak istiyor"
"G.Saray'da oynamak istiyor" Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, Telles'in kulübüyle konuştuğunu ve Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti"
12.01.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rui Costa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rui costa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.