Jorge Jesus'tan Mert Hakan Yandaş'ı sarsan haber! 5 orta sahadan sonra bir transfer daha
Jorge Jesus'tan Mert Hakan Yandaş'ı sarsan haber! 5 orta sahadan sonra bir transfer daha Elinde Arao, Mert Hakan Yandaş, Zajc, Crespo, İsmail Yüksek gibi alternatifleri olmasına rağmen orta sahaya takviye isteyen Fenerbahçe İtalyan oyuncuyla görüşmelere başladı. Piyasa değeri 8 milyon euro olan futbolcuyla masaya oturan Ali Koç'un Valencia engeliyle karşı karşıya kaldığı anlaşılırken, Sarı Lacivertli kulübün bu transferde bir hayli istekli olduğu bildirildi.
24.08.2022 Fenerbahçe
O mevki için elinde tam 5 yıldız var ama... Jorge Jesus ile Simone Inzaghi arasında transfer savaşı!
O mevki için elinde tam 5 yıldız var ama... Jorge Jesus ile Simone Inzaghi arasında transfer savaşı! Mert Hakan Yandaş, Arao, Crespo, İsmail Yüksek, Zajc gibi yetenekli orta sahalara sahip olan Jorge Jesus'un o mevki için bir oyuncu daha talep etmesi Ali Koç yönetimini şaşırttı. Portekizli teknik adamın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Koç'un İtalyan yıldızla ilgilendiği ortaya çıkarken, deneyimli antrenör Simone Inzaghi'nin oyuncusunu bırakmak istememesi Fenerbahçe ile İnter arasında transfer savaşı doğurduğu ifade edildi.
22.08.2022 Fenerbahçe
İsmail Kartal forvet isterken... 8 orta saha varken Ali Koç'tan o bölgeye bir sürpriz transfer daha!
İsmail Kartal forvet isterken... 8 orta saha varken Ali Koç'tan o bölgeye bir sürpriz transfer daha! Rossi, Berisha ve Serdar Dursun'dan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal yönetimden golcü transferi isterken Ali Koç'un 8 orta sahanın olduğu takıma bir '8' numara daha takviyesi yapma peşinde olması teknik heyet oldukça şaşırttı.
6.02.2022 Fenerbahçe