Yüz yüze eğitimde yeni dönem! Tüm öğrencileri kapsıyor, resmen duyuruldu 10 gün...
Yüz yüze eğitimde yeni dönem! Tüm öğrencileri kapsıyor, resmen duyuruldu 10 gün... Yüz yüze eğitimde son dakika gelişmesi! Tüm öğrencileri ve öğretmenleri kapsıyor. Ve resmen duyuruldu. 10 gün... Bakanlık açıkladı. Yüz yüze eğitimle ilgili Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Covid-19 Rehberi'ne koronavirüs vakalarında yapılması gerekenler ile ilgili bir bölüm eklendi; 18 olay üzerinden örnekleme yapıldı. Okullarda koronavirüs vakaları olması durumunda izlenecek yollar bir bir anlatıldı. İşte yüz yüze eğitim ile ilgili tüm öğrencileri kapsayan önemli açıklama...
19.11.2021 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Haziran sonuna kadar...
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Haziran sonuna kadar... Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama. MEB yeni değerlendirme yapılacağını bildirmişti. Haziran sonuna kadar devam edebileceği belirtildi. Mavi ve sarı renkte olan illerde okullar açılabilir. Vaka durumuna göre okulların durumunun 1 Haziran'da değerlendirilmesinin daha doğru olacağı belirtiliyor. Yüz yüze eğitimle ilgili alınacak karar Türkiye genelinde olabileceği gibi iller bazında da olabilir.
28.05.2021 Eğitim
Okulların açılmasıyla ilgili flaş değişiklik! Altına düşemeyecek...
Okulların açılmasıyla ilgili flaş değişiklik! Altına düşemeyecek... Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Okulların açılmasıyla ilgili önemli bir değişiklik yapıldı. Ulaşım şartlarının elverişsiz olması veya velilerin çocuklarının taşıma yoluyla eğitime erişim kapsamında öğrenim görmelerini istememeleri halinde, valilikçe uygun görülmesi durumunda Bakanlıkça bu ilkokulların açık kalması sağlanabilecek. Bu durum hariç toplam öğrenci sayısının okul öncesi ve ilkokullarda 10, ortaokullarda, imam hatip ortaokullarında ve yatılı bölge ortaokullarında 30, ortaöğretim kurumlarında ise 40'ın altına düşmesi halinde kurum kapatılacak.
2.10.2020 Eğitim