Okul Açılma Tarihi

Okul Açılma Tarihi

Son dakika okul açılma tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okul açılma tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okul açılma tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okul Açılma Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okul açılma tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 okul açılma tarihi haberi bulunmuştur. Tüm okul açılma tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından asli öğretmenliğe geçiş için her sene uygulanan adaylık kaldırma sınavı (AKS) ile ilgili açıklama geldi. 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı kılavuz bilgileri ile sınav ücretini yatıracak olan adaylara ek süre verildi. Peki AKS sınav ücretinin son ödeme tarihi ne zaman? Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Millî Eğitim Bakanlığı, okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesini başlatmıştı. Projede somut adımlar atılmaya devam ediyor. Seçilen okulların altyapısının güçlendirilmesinden eğitim ortamlarının zenginleştirilmesine kadar çok sayıda destek kapsamında, seçilen okullara on bir ayda 820 milyon liralık yatırım yapıldı.
19.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, tüm Türkiye'de...
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, tüm Türkiye'de... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. 81 ile talimat verildi. Her okulda olacak. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim-öğretim yılına okulların hazır hale gelmesi için açıklama yaptı. Okullarda maskelerin bulundurulacağı ve ihtiyaç halinde yenisi ile değiştirileceği bölmelerin hazırlanması istendi. Öte yandan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, selden etkilenen bölgelerde okullardaki hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Eğitim öğretimin başlayacağı zamana kadar afet bölgesindeki eksiklikleri gidereceğiz." dedi. Özer, bölgedeki öğretmenlerin başta barınma olmak üzere her türlü ihtiyacının karşılanması için harekete geçtiklerini ifade etti.
14.08.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda...
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, koronavirüs vaka sayısının artması nedeniyle okul açılış tarihlerinde bir değişiklik olup olmayacağını ilişkin, "Temizlik ve hazırlık anlamanıda okullarımızda ne yapılması gerekiyorsa çalışmalarımızı son hızla yürütüyoruz. Dün 81 il müdürümüzle bir toplantı yaptık ve hangi ilimizin, hangi ilçemizin ne tür eksiği olduğu konusunda bir görüş alışverişinde bulunduk. Ve gördüm ki okullarımızda gerçekten bir problem yok. Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli' açıklamasında bulundu.
28.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren...
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
25.07.2021 Eğitim
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
24.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ilde başlıyor, tüm sınıflar için...
MEB resmen duyurdu! 81 ilde başlıyor, tüm sınıflar için... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. 81 ilde başlıyor. Yeni tarih açıklandı. Detaylar belli oldu. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıkladı. MEB tarafından açıklanan tarihlere göre BİLSEM kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
23.07.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! 81 ilde başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB resmen harekete geçti! 81 ilde başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren haber. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk resmen duyurdu. 81 ilde başladı. Yeni tarihi açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 vaka sayılarının yükselmemesi için özellikle Kurban Bayramı'nda herkesi tedbirlere uymaya çağırarak 6 Eylül'de okulları açmak istediklerini belirtti. Öte yandan "Telafide Ben de Varım" programı kapsamındaki faaliyetlerin tüm illerde olup olmadığına ilişkin soru üzerine Selçuk, 81 ilin tüm ilçelerinde etkinlikler olduğunu ve yaklaşık 8 milyon öğrencinin bunlara katıldığını söyledi. MEB Personel Genel Müdürlüğü 81 ile yazı gönderdi. Tüm çalışanlar 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü yarım gün idari izinli sayılacak. 23 Temmuz 2021 Cuma günü sona erecek. Hizmetlerin aksamaması için asgari seviyede personel bulundurulacak.
18.07.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! 81 ilde değişiyor, ortaokul ve liselerde...
MEB resmen harekete geçti! 81 ilde değişiyor, ortaokul ve liselerde... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen harekete geçti. 81 ilde harekete geçildi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme yapıldı. Detaylar belli oldu. Uzaktan Eğitim ile ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanlığı yıl sonunda elektronik sınav merkezi sayısını 151'den 491'e, e-sınav salonu sayısını da 194'den 500'e yükseltme hedefine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
14.07.2021 Eğitim
MEB'den flaş karar! Tamamen kaldırıldı, tüm Türkiye'de artık...
MEB'den flaş karar! Tamamen kaldırıldı, tüm Türkiye'de artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. 81 ile duyuruldu. Kurs, okul hepsini ilgilendiriyor. Yeni düzenleme yapıldı. Detaylar belli oldu. Uzaktan Eğitim ile ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan yeni düzenleme ile mevcut kurumların yanı sıra ülke genelinde 109 farklı alanda eğitim-öğretim yapan kursların, "yayın odası" kurma şartıyla uzaktan öğretim yapabilmelerine imkan sağlandı.
11.07.2021 Eğitim
Okullar 21 Eylül’e mi ertelendi? Okullar ne zaman açılıyor, 31 Ağustos’ta mı? Bilim Kurulu okul kararı ve Milli Eğitim Bakanlığı okul açıklaması!
Okullar 21 Eylül’e mi ertelendi? Okullar ne zaman açılıyor, 31 Ağustos’ta mı? Bilim Kurulu okul kararı ve Milli Eğitim Bakanlığı okul açıklaması! Sağlık Bakanlığı'nda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında başlayan Bilim Kurulu toplantısı sona erdi. Okulların açılıp-açılmama durumunun değerlendirildiği Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklama yaptı. Peki, okullar 21 Eylül’de mi açılacak? Okullar ne zaman açılıyor 2020? Bilim Kurulu okul kararı ve Milli Eğitim Bakanlığı okul açıklaması...
12.08.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak, 10 ilde okullar 1 Mart’ta mı? Okulların açılış tarihi ertelenecek mi?
Okullar ne zaman açılacak, 10 ilde okullar 1 Mart’ta mı? Okulların açılış tarihi ertelenecek mi? Depremin vurduğu 10 ilde okulların durumu merak ediliyor. Okullar ne zaman açılacak? Sorusuna Milli Eğitim Bakanı Özer’den açıklama geldi. Peki, Okullar ne zaman açılacak, 10 ilde okullar 1 Mart’ta mı? Okulların açılış tarihi ertelenecek mi?
13.02.2023 Eğitim
Uzmanlardan kritik uyarı geldi: Okul korkusu ve reddine neden oluyor
Uzmanlardan kritik uyarı geldi: Okul korkusu ve reddine neden oluyor Milyonlarca öğrenci için ders zili çaldı. Uzun bir yaz tatilinin ardından okula geçiş süreci uyumu da zorlaştırıyor. Çocukların uyum sorunu uykudan, beslenmeye, oyun sürecinden televizyon izleme vakitlerine kadar pek çok şeyi baştan değiştirecek. Okul, sorumluluk ve düzeni getirirken yazın getirdiği rahatlığın yerini kuralların eşlik ettiği okul dönemi yer alacak. Aileler tatil sonrası rutine dönme konusunda endişe yaşarken uzmanlardan da uyarılar geldi. Uzman Psikolog Melis Tiftikci ve Diyetisyen Duygu Çiçek’le uyum süreci ve beslenme konusunda konuştuk. İşte okula dönüşü kolaylaştıracak ve beslenme düzeni oluşturacak tüyolar…
12.09.2022 Eğitim
AÖL sınavları ne zaman, online mı olacak? Açık lise sınav tarihleri
AÖL sınavları ne zaman, online mı olacak? Açık lise sınav tarihleri AÖL sınavları ne zaman? Açıköğretim Lisesi öğrencileri için AÖL sınav tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihlerinin durulmasının ardından AÖL sınavları ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Sorularına da yanıt aranamaya başlandı. İşte AÖL sınav tarihleri…
25.09.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimde flaş karar! O ilçede resmen ertelendi, işte yeni tarih...
Yüz yüze eğitimde flaş karar! O ilçede resmen ertelendi, işte yeni tarih... Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde okullarda yüz yüze eğitimin 20 Eylül'de başlayacağı bildirildi.
2.09.2021 Eğitim
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika genelgesi! Artık yasaklandı, pazartesi gününden itibaren...
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika genelgesi! Artık yasaklandı, pazartesi gününden itibaren... İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika koronavirüs genelgesi. 81 ile gönderildi. Detaylar belli oldu. Artık müsaade edilmeyecek. PCR Testi zorunluluğu getirildi. 6 Eylül pazartesi gününden itibaren başlıyor. İçişleri Bakanlığı 81 il Valiliğine “Bazı Faaliyetler İçin PCR Testi Zorunlululuğu” konulu genelge gönderdi. İşte detaylar...
20.08.2021 Gündem
MEB açıkladı! Flaş yüz yüze eğitim kararı! Tarih belli oldu! İlkokul, ortaokul ve lise...
MEB açıkladı! Flaş yüz yüze eğitim kararı! Tarih belli oldu! İlkokul, ortaokul ve lise... MEB'den son dakika açıklaması geldi. Detaylar belli oldu. Tek tek açıkladı. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Özer, "Okullarımızı 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı olarak açacağız." dedi.
19.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar...
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığına atanması gerçekleşen Prof. Dr. Mahmut Özer, Bakanlık görevini Ziya Selçuk’tan devraldı. Milli Eğitim Bakanı Özer, “İlk önceliğim gerekli tüm tedbirleri alarak okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Türkiye’nin geleceği için yüz yüze eğitime bir an önce geçmek oldukça kritik bir hal almıştır. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” dedi.
6.08.2021 Eğitim
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bugün yapılması planlanan kabine toplantısı ertelendi. Toplantıda yasak saatlerinin esnetilmesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağının kaldırılması bekleniyordu. Yasaklarla ilgili yapılan açıklamaya göre mevcut yasakların haziran ayı boyunca devam edileceği bildirildi. Alınan son kararda hafta içi ve cumartesi günü sokağa çıkma yasakları saat 22.00 ile saat 05.00 arası olarak güncellenmişti. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edilmişti.
10.06.2021 Gündem
Okulların kapanacağı tarih belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu...
Okulların kapanacağı tarih belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu... Milyonlarca öğrenci bekliyordu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında duyurdu. Okulların kapanacağı tarih belli oldu. Bakan Selçuk, yüz yüz eğitimde ilk ve ortaokullarda yüzde 80'in üzerinde katılım olduğunu açıkladı. Selçuk ayrıca, koronavirüs aşısı olan öğretmenlerle ilgili olarak, "Sanırım 80 küsur bin öğretmeniz zaten aşılandı. Öncelik olarak başlandı. Tedarik süreci hızlandığında, aşı süreci de hızlanacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca Selçuk eğitim süresi hakkında bilgi aktarırken, ara tatil olmadan eğitimin 2 Temmuz'a kadar devam edeceğini açıkladı.
8.03.2021 Eğitim
1 Mart'ta okullar açılacak mı, okullar ertelendi mi, ne zaman açılacak 2 Mart mı? Ziya Selçuk’tan yeni açıklama!
1 Mart'ta okullar açılacak mı, okullar ertelendi mi, ne zaman açılacak 2 Mart mı? Ziya Selçuk’tan yeni açıklama! Milli Eğitim Bakanlığı 1 Mart 2021 tarihinde başlayacağı açıklanan yüz yüze eğitimdeki erteleme dair açıklamada bulundu. Okullar ne zaman açılacak? Ziya Selçuk’tan yeni açıklama: Yüz yüze eğitim 1 Mart’ta açılacaktı, yüz yüze eğitim ertelendi mi? Okulların açılma tarihi 2 Mart mı?
27.02.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Okul Açılma Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okul açılma tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.