Fenerbahçe Joao Pedro'nun yerini hemen doldurdu! 7 milyon euro'luk flaş teklif
Fenerbahçe Joao Pedro'nun yerini hemen doldurdu! 7 milyon euro'luk flaş teklif Joao Pedro'yu Gremio'ya göndermeye hazırlanan Fenerbahçe aradığı hücum oyuncusunu buldu. Stili ve tarzıyla Moussa Sow'u andıran Gambiyalı yıldız için 10 milyon euro gözden çıkarılırken, bu transfer için Başkan Ali Koç'un Serie A temsilcileriyle masaya oturduğu bildirildi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Orsolini, Dominguez derken Barrow için 7 milyon euro
Orsolini, Dominguez derken Barrow için 7 milyon euro Daha önce Bologna'da oynayan Orsolini ve Nicolas Dominguez için girişimlerde bulunan Fenerbahçe'nin Barrow için 7 milyon euro teklif ettiği ortaya çıktı.
31.07.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk yeni Demba Ba'yı buldu! Serie A kulübüne teklif
Okan Buruk yeni Demba Ba'yı buldu! Serie A kulübüne teklif Seferovic'i Celta Vigo'ya gönderdikten sonra forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve İcardi - Gomis ikilisine alternatif bir isim arayan Galatasaray 24 yaşındaki Gambiyalı futbolcu için Serie A kulübüne teklifte bulundu. Başakşehir'de şampiyon olurken Demba Ba'dan maksimum verim alan Okan Buruk için 'Yeni Demba Ba'yı' buldu yorumları yapılırken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin bu transfer için görüşmelere başladığı bildirildi.
1.02.2023 Galatasaray