Milli Eğitim Bakanlığı Okullar

Milli Eğitim Bakanlığı Okullar

Son dakika Milli Eğitim Bakanlığı okullar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Eğitim Bakanlığı okullar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Eğitim Bakanlığı okullar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı Okullar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli eğitim bakanlığı okullar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.816 milli eğitim bakanlığı okullar haberi bulunmuştur. Tüm milli eğitim bakanlığı okullar haberleri aşağıda listelenmiştir.
27 Kasım okullar Bursa'da tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil açıklaması var mı? Yarın okullar...
27 Kasım okullar Bursa'da tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil açıklaması var mı? Yarın okullar... 27 Kasım Bursa'da okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dakika gelişmeleri devam ediyor. MEB okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve velilerin merak konusu oldu. Hafta sonu şiddetli fırtına ve rüzgar sonrası sağanak yağışlar da artarak devam ediyor. 27 Kasım Pazartesi günü bazı illerde kar yağışı sebebiyle okullar tatil edilmişti. Öğretmenler, veliler ve öğreniciler Bursa Valiliği'nden gelecek açıklamayı takip ediyor. Peki yarın okular Bursa'da okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
26.11.2023 Gündem
Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu?
Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu? Okullar kaç gün olacak, okullar ne zaman açılıyor? Ağustos ayı biterken gözler Eylül ayında açılacak okulların kaç gün olacağı sorusunun cevabına çevirdi. Uyum haftası kapsamında ilkokul 1. sınıf öğrencileri ve anaokulu öğrencileri döneme erken başlayacak. Öğretmen seminerleri ise 4 Eylül’de başlıyor. Peki, Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu?
25.08.2023 Eğitim
Okul kıyafetleri değişecek mi, MEB okullar serbest kıyafet mi olacak? İşte okul kıyafeti kararı…
Okul kıyafetleri değişecek mi, MEB okullar serbest kıyafet mi olacak? İşte okul kıyafeti kararı… Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek iş ve işlemlere dair İl Milli Eğitim müdürlüklerine genelge gönderildi. Buna göre; yeni eğitim öğretim yılında öncelikli hedefler, okul ortamları ve öğrenme süreçlerinin iyileştirilmesi, öğrencilerin akademik ve mesleki yönden ilgilerine göre öğrenim görmelerinin temin edilmesi, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde yetiştirilmelerinin sağlanması olacak. Öğretmenler, mesleki çalışmalara 4 Eylül'de başlayacak; ancak ilk atamayla göreve başlayacak öğretmenler 1 Eylül'de okullarda bulunacak. MEB gönderdiği yazıda okul kıyafetlerine yönelik de açıklamada bulundu. Peki, Okul kıyafetleri değişecek mi, MEB okullar serbest kıyafet mi olacak?
22.08.2023 Eğitim
3 gün tatil 4 gün okul olacak mı? Artık okullar 3 gün mü tatil olacak, 2023 MEB okullar 4 gün mü oldu? İlkokul, Ortaokul ve Lise 4 gün okul 3 gün tatil doğru mu?
3 gün tatil 4 gün okul olacak mı? Artık okullar 3 gün mü tatil olacak, 2023 MEB okullar 4 gün mü oldu? İlkokul, Ortaokul ve Lise 4 gün okul 3 gün tatil doğru mu? 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak, eğitim sistemi değişti mi? Avrupa'da bazı ülkelerde pilot olarak uygulanmaya başlanan 4 gün okul 3 gün tatil sisteminin Türkiye’de uygulanıp uygulanmayacağı, okulların açılmasına kısa bir süre merak edilen konu başlıklarından biri oldu. İngiltere Okul ve Kolej Liderleri Derneği geçtiğimiz aylarda, artan maliyetler nedeniyle bu düzenlemeyi desteklediklerini açıkladı. Peki, Türkiye’de kaç gün okul kaç gün tatil olacak, 4 gün okul 3 gün tatil onaylandı mı?
18.08.2023 Eğitim
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandı
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandı Samsun'un Terme ilçesi Bafracalı Mahallesi'nde akrabalar arasında kavgada 1 kişinin tüfekli saldırısında 7 kişiyi yaralandı. Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen yaralılar burada da kavga etti. Yaralılardan biri doktor Ekrem Kayaalp'e saldırdı. Yaralanan doktor, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
16.06.2023 Yaşam
MEB okullar ne zaman açılacak, yaz tatili kaç gün 2023? Okullar 1 ay erken mi açılacak, yaz tatili ne zaman bitiyor?
MEB okullar ne zaman açılacak, yaz tatili kaç gün 2023? Okullar 1 ay erken mi açılacak, yaz tatili ne zaman bitiyor? Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseli yaklaşık 19 milyon öğrenci karnelerini aldı ve yaz tatiline başladı. 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi sona ererken öğrenciler yaz tatilinin ne zamana kadar süreceğini sorgulamaya başladı. Peki, okullar ne zaman açılacak, yaz tatili ne zaman bitecek? Yaz tatili kaç gün 2023, okullar ağustosta mı açılacak?
16.06.2023 Eğitim
Son ders zili bugün çalıyor! İlk ara tatil kaç gün olacak? Okullar ne zaman açılacak? Bakan Özer'den öğrencilere mesaj!
Son ders zili bugün çalıyor! İlk ara tatil kaç gün olacak? Okullar ne zaman açılacak? Bakan Özer'den öğrencilere mesaj! Okullarda ilk ara tatil bugün başlıyor. Milyonlarca öğrenci iki aylık eğitim sürecinin ardından tatile girecek. Bugün çalacak son ders ziliyle birlikte öğrenciler ara tatilde dinlenecek. Müzeler başta olmak üzere sanat kurumları, yerel yönetimler öğrenciler için bir dizi ara tatil etkinlik programı oluşturdu. Peki, Okulların ara tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Okullarda ara tatil kaç gün? 9 gün tatil ne zaman başlıyor, bugün tatil mi? İşte detaylar…
11.11.2022 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylül ayının kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor?
Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylül ayının kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor? Eylül ayına kısa bir süre kala milyonlarca öğretmen, veli ve öğrencinin gözü okulların açılacağı tarihe çevrildi. Yaz tatilinin sona ermesine kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı da çalışmalarına hız verdi. Yeni Eğitim Öğretim Yılı için hazırlıklar tamamlanırken Kabine toplantısın sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek okulların açılacağı tarihi duyurdu. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylülün kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor? İşte 2022 ve 2023 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi!
23.08.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu ve resmen değişti! 50'ye düşürüldü, öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu ve resmen değişti! 50'ye düşürüldü, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen değişti! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 50'ye düşürüldü. MEB'den yazılı açıklama geldi. Kurum açma, kapatma ve ad verme yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Yeni kararlar madde madde açıklandı. Nüfusu az ve dağınık olan köy ve benzeri yerleşim yerlerinde öğrenci sayısına bakılmaksızın ilkokul açılabilecek. E az 5 çocuk bulunması halinde ise ana sınıfı açılabileceği bildirildi. BİLSEM açılışlarında bulunması zorunlu derslik sayısı azaltıldı. Okul pansiyonlarının açılışında aranılan öğrenci kapasitesi şartı düşürüldü.
14.05.2022 Eğitim
MEB yeni kararı resmen duyurdu! Tamamen değişiyor, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık...
MEB yeni kararı resmen duyurdu! Tamamen değişiyor, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık... Okullarda yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Sistem tamamen değişecek. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararı açıkladı. Matematik dersinde yeni bir dönem başlıyor. MEB seferberlik başlattı. İlkokuldan liseye kadar tüm kademlerde geçerli olacak. Matematik dersi öğrencilerin korkulu dersi olmaktan çıkıyor. MEB, TÜBİTAK ile işbirliği yapacak. Matematik konusunda yeni yaklaşımlar üzerinde çalışılıyor. Yeni matematik yaklaşımının, öğrencilerin öğrenim hayatından sonraki başarılarını da etkileyeceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yöntem farklılığının daha hayatla ilişkili olacağını belirterek, "Eğitimin ilk kademelerinde çok somut, daha sonra gittikçe soyutlaşan ama hayatla ilişkisi hiç kopmayan bir Matematik yaklaşımı tasarlıyoruz." ifadelerini kullandı. MEB’in matematik dersiyle ilgili başlatacağı yeni dönemin detayları neler? İşte matematik dersinde yeni dönem…
25.03.2022 Eğitim
MEB son dakika kararını resmen duyurdu! Öğrencileri sevindirecek müjde! 1 yıl içinde...
MEB son dakika kararını resmen duyurdu! Öğrencileri sevindirecek müjde! 1 yıl içinde... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Harekete geçildi ve başladı. Öğrencileri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yeni bir proje hayata geçirildi. Okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla 'Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi' devreye alındı. Yeni proje için dev bir bütçe ayrıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projede bir yıl içinde 3 bin anaokulu ve 40 bin ana sınıfının açılması hedefleniyor. Öte yandan çok sayıda desteğin de uygulamaya geçirileceği belirtildi. Projenin ön hazırlıkları tamamlandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başkanlığında, 81 ilin milli eğitim müdürleriyle konuya ilişkin toplantı yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, "Projeyi bu mart ayında başlattık. Özellikle okul öncesi eğitime erişimi artırma noktasında planlanan takvimin çok öncesinde önemli ilerlemeler sağladık. Seçilen 7 bin ilkokulun eğitim altyapısını güçlendirme, eğitim ortamlarını zenginleştirme, öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik gelişim destek programlarının planlamasını da tamamladık. Artık bu haftadan itibaren projenin bu kısmını da uygulamaya geçiriyoruz." dedi. MEB'in son dakika açıklaması...
14.03.2022 Eğitim
MEB harekete geçti ve değişti! İlkokul, ortaokul, lise anaokulu...
MEB harekete geçti ve değişti! İlkokul, ortaokul, lise anaokulu... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen değişti bugün uygulama başladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren karar ile ceza hükmü kaldırıldı. MEB özel öğretim kurumlarında çalışan personelin mağduriyetlerini gidermek için "tek taraflı sözleşmeyle işten ayrılan eğitim personeline bir yıl herhangi bir özel öğretim kurumunda görev verilmemesi" yönündeki cezai hüküm yönetmelikten çıkarıldı. Okul öncesi eğitim kurumu, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim okulu veya özel eğitim okullarının binaları ile ilgili de düzenleme yapıldı.
19.02.2022 Eğitim
MEB harekete geçti, Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 81 ili kapsıyor, 25 günde...
MEB harekete geçti, Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 81 ili kapsıyor, 25 günde... MEB son dakika olarak duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. 81 ilin tümünü kapsıyor. Güzel haber öğrenciler yarıyıl tatilindeyken geldi. Bakan Özer detayları paylaştı. Eğitimde fırsat eşitliği adına önemli bir adım. 25 günde tamamlandı. Millî Eğitim Bakanlığı, okullar arası imkân farklılıklarını azaltmak için 2021 yılı Ekim ayı sonunda başlattığı ve 31 Aralık 2021 tarihinde tamamlanan “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında 16 bin 361 yeni kütüphane yaptı. Mevcut kütüphaneler zenginleştirildi. Projeyle kütüphanelerdeki kitap sayısı, 28 milyondan 42 milyona yükseltildi.
25.01.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararını resmen duyurdu! MEB harekete geçti, 2 hafta boyunca...
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararını resmen duyurdu! MEB harekete geçti, 2 hafta boyunca... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmesini resmen duyurdu! MEB harekete geçti ve belli oldu. İlk kez kullanılacak. Tüm öğretmenleri ve öğrencileri yakından ilgilendiriyor. Bakan Özer açıkladı. 21 Ocak- 7 Şubat tarihlerindeki 2 haftalık yarıyıl tatilini kapsıyor; bu sürede kullanılacak. Öğretmenlerin uzaktan eğitimde eğitime ilişkin seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) kuruldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yeni dönemde merkezi ve uzaktan eğitimlere ilave olarak yerel ve okul bazlı eğitime de geçeceklerini belirterek, "Bu yeni uygulama ile okul düzeyinde de mesleki gelişim faaliyeti düzenlenmesine imkan sağlıyoruz. Okullarımız almak istedikleri eğitimleri, talep gerekçelerini ve ulaşmak istedikleri sonuçları belirleyerek mesleki gelişim planlarını oluşturacaklar ve Bakanlık olarak biz de bu talebin bütçesini doğrudan okula aktaracağız." ifadelerini kullandı.
21.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, tüm öğrencileri ve öğretmenleri kapsıyor artık...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, tüm öğrencileri ve öğretmenleri kapsıyor artık... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararları! Resmen duyuruldu ve belli oldu. Tüm öğrencileri ve öğretmenleri ilgilendiriyor. Öğrencilere teknolojik aletlere ilişkin vergi indirimi sağlanması, okul öncesi eğitim programı, öğretmenlere ilave özlük hakları ve teşvikler ile ilgili kabul edilen maddeler duyuruldu. 7 yıl aranın ardından toplanan Milli Eğitim Şurası'nda 124 madde ile genel kurula sunulan 4 yeni önerinin oylaması yapıldı. Oylamaya sunulan ve kabul edilen 4 madde açıklandı. İşte 20'nci Milli Eğitim Şurası'nda tavsiye kararı olarak kayıtlara geçen maddeler ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in son dakika açıklamaları...
3.12.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 4 Aralık...
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 4 Aralık... MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve tarih belli oldu. Binlerce öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı illere yazı göndererek yeni kararı açıkladı; 4 Aralık'ta başlıyor. MEB'in açıklamasına göre açık öğretim okulları sınavının 4 Aralık’tan 10 Aralık’a kadar çevrim içi ortamda yapılması kararı alındı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ücret iadesi açıklaması da yapıldı. Öte yandan geçtiğimiz gün alınan kararla açık öğretim liselerinin sınavlarına girecek 18 yaş ve üstü öğrencilerin mezuniyetleri için gerekli 8 dönem şartı kaldırılmış ve artık 5 dönem olarak uygulanacağı bildirilmişti.
12.11.2021 Eğitim
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Okula gitmeyecekler ve izinli sayılacaklar. Yüz yüze eğitime devam edilen okullara ilişkin açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen duyurdu. Kasım ayı ara tatiliyle ilgili resmi açıklama yapıldı. Bakan Özer, öğretmenlerin ara tatili dönemi olan 15-22 Kasım tarihleri arasında idari izinli sayılacağını ve okula gelmeyeceğini bildirdi. Öte yandan Bakan Özer, DYK kurslarının devam edip etmeyeceği, engelli öğretmen ataması, yüz yüze eğitim ve okul öncesi gruplar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
5.11.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve zorunlu oldu, 5 yıl...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve zorunlu oldu, 5 yıl... MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ve öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. 5 yıl olacak. Yeni kararlar tek tek açıklandı. Ders kitaplarının kalitesinin arttırılması amacıyla kitap yazım sürecinde program geliştirme, ölçme ve değerlendirme ile rehberlik sorumluları bulundurulması zorunlu oldu. Ders kitaplarının uygunluk süresi, Kurul kararında belirtilen öğretim yılından itibaren 5 öğretim yılı olacak. Bakanlık tarafından belirlenmeyen ders kitapları ile okutulacak diğer eğitim araçları öğrencilere aldırılamayacak. Kitapların ilk sayfalarında yer alacak unsurlar ile azınlık okulları veya yabancılar tarafından açılmış özel okullardaki ders kitaplarına yönelik kriterler de belirlendi. İşte MEB'in Resmi Gazete'de yayımlanan son dakika kararları...
14.10.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! Yeni karar resmen duyuruldu, artık...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! Yeni karar resmen duyuruldu, artık... Milli Eğitim Bakanlığı öğrenciler için harekete geçti. MEB resmen duyurdu. Bakan Özer yaptığı son açıklamada tüm detayları paylaştı. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek amacıyla bir yıl önce başlatılan ve bugüne kadar 1 milyar lira bütçe harcanan "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile okulların eğitim ortamları zenginleştirildi.
12.10.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim...
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Tarihler belli oldu, 81 ile yazı gönderildi. Yüz yüze eğitim, personel alımı, öğrenciler, sınavlar ve notlara ilişkin tek tek açıklama yapıldı. MEB ekim ayı için harekete geçti. 16 Ekim itibarıyla 7 ve 11'inci sınıflar için Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) açılacak ve tamamen ücretsiz olacak. 358 öğrenci yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek üzere gönderilecek, başvurular 21 Ekim'de başlıyor. 6 bin 132 destek personeli istihdam edilecek, başvurular 25 Ekim'den itibaren yapılabilecek. Öğrencilere ilişkin eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edilmişti. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. İşte MEB'in son dakika kararı ve ekim ayına ilişkin yapılan son açıklamalar...
11.10.2021 Eğitim
81 ile resmi yazı gönderildi! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıfları kapsıyor! Okullar...
81 ile resmi yazı gönderildi! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıfları kapsıyor! Okullar... Milli Eğitim Bakanlığı'dan (MEB) son dakika açıklaması! 81 ile resmi yazı gönderildi. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıfları kapsıyor! MEB'den flaş talimat geldi. Okullarda öğretmen ve öğrencilere dağıtımı yapılan ders kitapları ile Bakanlığın hazırladığı yardımcı kaynakların dışındaki diğer materyallerin okullarda reklam ve tanıtımlarının yapılmasına izin verilmemesi istendi. Velilere yönelik maddi külfet oluşturacak uygulamalardan kaçınılması gerektiği belirtildi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığınca okul öncesinden özel eğitime, ilkokuldan lise son sınıfa kadar hazırlanan ve 10 sayfadan oluşan eğitsel materyal listesi paylaşıldı.
25.09.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından asli öğretmenliğe geçiş için her sene uygulanan adaylık kaldırma sınavı (AKS) ile ilgili açıklama geldi. 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı kılavuz bilgileri ile sınav ücretini yatıracak olan adaylara ek süre verildi. Peki AKS sınav ücretinin son ödeme tarihi ne zaman? Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Millî Eğitim Bakanlığı, okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesini başlatmıştı. Projede somut adımlar atılmaya devam ediyor. Seçilen okulların altyapısının güçlendirilmesinden eğitim ortamlarının zenginleştirilmesine kadar çok sayıda destek kapsamında, seçilen okullara on bir ayda 820 milyon liralık yatırım yapıldı.
19.08.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim Bakanlığı Okullar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli eğitim bakanlığı okullar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.