Abdülkerim-Nelsson'un arkasında kaldı tam 5 talibi çıktı
Abdülkerim-Nelsson'un arkasında kaldı tam 5 talibi çıktı Abdülkerim-Nelsson'un arkasında kalan ve Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Mathias Ross için tam 5 Süper Lig kulübü devreye girdi.
21.02.2023 Galatasaray
Transferine 33 milyon TL ödendi Galatasaray'dan Ümraniyespor'a gönderildi! Dursun Özbek fiyaskosu
Transferine 33 milyon TL ödendi Galatasaray'dan Ümraniyespor'a gönderildi! Dursun Özbek fiyaskosu Yaz ayı transfer döneminde 13 futbolcuyu Florya'ya getiren ve hemen hemen yeniden bir takım kuran Galatasaray'da her ne kadar İcardi, Mertens, Oliveira, Dubouis, Abdülkerim Bardakcı'da tam isabet sağlasa da bazı oyuncularda karavana atan yönetimin 33 milyon TL ödediği 22 yaşındaki futbolcuyu Ümraniyespor'a göndereceği öğrenilirken, Süper Lig'de düşme korkusu yaşayan ekibin bu transfere onay verdiği bildirildi.
19.01.2023 Galatasaray
Seferovic, Van Aanholt derken Galatasaray'da büyük sürpriz! Genç yeteneğin sözleşmesi donduruldu
Seferovic, Van Aanholt derken Galatasaray'da büyük sürpriz! Genç yeteneğin sözleşmesi donduruldu Seferovic ve Van Aanholt'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da Okan Buruk flaş bir karar aldı. Victor Nelsson'un varisi olarak transfer edilen genç yeteneğin sözleşmesi dondurulurken, Sarı Kırmızılı kulübün 16 yabancı kontenjanını 14'e düşürmek için çalışmalara ara vermeden devam ettiği bildirildi.
28.11.2022 Galatasaray
Kaan Ayhan çileden çıkardı G.Saray 21'lik stoperi açıklama kararı aldı! 'Yeni Nelsson' yarın İstanbul'da
Kaan Ayhan çileden çıkardı G.Saray 21'lik stoperi açıklama kararı aldı! 'Yeni Nelsson' yarın İstanbul'da Dün 4 milyon euro karşılığında Kaan Ayhan'la prensip anlaşmasına varmasına rağmen Sassuolo'nun son anda ağız değiştirmesiyle yarıda kalan transfere oldukça sinirlenen Erden Timur'un 21 yaşındaki Danimarkalı stoperle el sıkıştığı öğrenilirken, Galatasaray'ın genç yeteneği yarın İstanbul'a getireceği öğrenildi. İşte Okan Buruk'un yeni Nelsson'u...
7.09.2022 Galatasaray