Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
İstanbul’da hava kirliliği alarmı! Astım ve KOAH hastaları dikkat, pencere bile açmayın
İstanbul’da hava kirliliği alarmı! Astım ve KOAH hastaları dikkat, pencere bile açmayın İstanbul’da son günlerde hava kirliliğinde artış yaşanıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hava kalitesini gösterdiği haritada, hassas ve sağlıksız ölçülen baz ilçeler için uzmanlar uyarılarda bulundu. Uluslararası Hava Kirliliği Önleme ve Çevre Koruma Birliği Başkanı Prof. Dr. Selahattin İncecik, "O bölgede insanların pencere bile açmaması lazım’ derken, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bilun Gemicioğlu da, geçmeyen öksürüğün bir nedeninin de hava kirliliği olduğunu ve maske takılması gerektiğini belirtti.
3.01.2023 Gündem
Marmaray'da taciz iddiası arbedeye dönüştü
Marmaray'da taciz iddiası arbedeye dönüştü Marmaray'da kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edilen yabancı uyruklu bir şahıs, trendeki yolcular tarafından fark edildi. Fotoğrafının çekildiğini söyleyen kadın ise, “Fotoğrafımı çekmiş” diyerek olaya tepki gösterince taciz iddiasında arbede yaşandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.05.2022 Haber
Marmaray'da iğrenç olay! Genç kadına taciz ortalığı ayağa kaldırdı! 'Sil o fotoğrafı, terbiyesiz'
Marmaray'da iğrenç olay! Genç kadına taciz ortalığı ayağa kaldırdı! 'Sil o fotoğrafı, terbiyesiz' Marmaray'da kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edilen yabancı uyruklu bir şahıs, trendeki yolcular tarafından fark edildi. Fotoğrafının çekildiğini söyleyen kadın ise, “Fotoğrafımı çekmiş” diyerek olaya tepki gösterince taciz iddiasında arbede yaşandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
3.03.2022 Siyaset
İlişki teklif edip elle taciz etti! Mahkemeden flaş karar
İlişki teklif edip elle taciz etti! Mahkemeden flaş karar Üniversiteli genç kızı taciz eden Mehmet R., adli kontrolle serbest kaldı. Savcı, karara “Gece yalnız yürüyen kadınlar tedirgin olur” diyerek itiraz etti. Tutuklanan tacizcinin 5 yıllık hapsi onandı.
21.06.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları tek tek açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları tek tek açıkladı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonra Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "65 yaş üstü gruba ilk etapta sokağa çıkma sınırlandırması günlerinin birinde ve dört saat süreyle yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabilme imkanı getiriyoruz. İlk uygulamayı da 10 Mayıs Pazar günü saat 11,00 - 15,00 saatleri arasında gerçekleştiriyoruz. 20 yaş altı için de bu esnemeyi iki grup halinde uygulayacağız" dedi. Erdoğan ayrıca, "Berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek. Alışveriş merkezleri 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayabilecek" dedi.
4.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye resti çekti: Aldığınız kararı tanımıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye resti çekti: Aldığınız kararı tanımıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Türkiye'yi Suriye, Irak, Libya gibi yapabileceklerini sananlara cevabımızı inlerine girerek, güvendikleri dağları başlarına yıkarak verdik" dedi. Güvenli bölge ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Güvenli Bölge dışından gelecek saldırılara en sert şekilde karşılık verecek ve gerekirse güvenli bölge sahamızı genişleteceğiz" ifadesini kullandı. Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, ABD ziyareti ile ilgili olarak "Henüz kararımı vermedim" şeklinde konuştu.
30.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı sosyal medya ve televizyon ortak yayınında Ahmet Hakan, Işıl Açıkkar ve Salih Nayman’ın sorularını yanıtladı.
20.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatana ihanet edenler bunun hesabını ödeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatana ihanet edenler bunun hesabını ödeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler için 50 gün önce Sivas'ta başladığı miting maratonunu Bağcılar'da tamamladı. Bu süreçte 102 miting gerçekleştiren Erdoğan, dün İstanbul'un 8, bugün ise 6 ilçesindeki mitingde konuştu. Bağcılar'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Vatana ihanet edenler bunun hesabını ödeyecek" dedi.Erdoğan herkesi sandığa gitmeye çağırdı.
30.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul'un 8 ilçesinde miting gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kur oyunları ve terör örgütleri üzerinden Türkiye'nin bağımsızlığına kastedenler, 31 Mart sonrasında ya daha fazla pervasızlaşacaklar ya da milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar, Cumhur İttifakı karşısında mum gibi olacaklar." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Meydanların diline baktığımızda, bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacak. Gerçek anketi pazar akşamı göreceğiz' dedi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimden sonra Ayasofya'ya girişin ücretsiz olabileceğini belirten Erdoğan, "Ayasofya'yı müze olarak değil, cami olarak ziyarete açabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sabuncubeli Tünelleri'nin açılış töreninden sonra programa katılan Yıldırım, "Kandil operasyonunun nihai hedefinin PKK terör örgütünü Türkiye'ye bir daha zarar vermeyecek şekilde tamamen etkisiz hale getirmek olduğunu belirterek, "Bizim başkalarının topraklarında herhangi bir gözümüz yok. Bizim amacımız sınırlarımız dışında ülkemizi taciz eden, insanlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden terör örgütünü yok etmek." dedi.
11.06.2018 Siyaset
Erdoğan Bolu'da konuştu
Erdoğan Bolu'da konuştu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu 6. İl Olağan Kongresi'nde konuştu. İşte bütün detaylar...
11.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsansız tankları da üretir hale geleceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsansız tankları da üretir hale geleceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Kalkınma Planı Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor. Savunma sanayiinde yerli payının yüzde 65'e çıktığını belirten Erdoğan, "İnsansız tankları da üretir hale gelmemiz lazım, bunu da yapacağız. O tür şeyleri düşünmeyeceğiz. Birçok silahlarımızı üretir haldeyiz" dedi.
21.02.2018 Gündem
Bakan Soylu, PKK operasyonlarının bilançosunu açıkladı
Bakan Soylu, PKK operasyonlarının bilançosunu açıkladı İçişleri Bakanı Soylu, son 8 ayda kırsalda 14 bin 662 operasyon gerçekleştirildiğini belirterek, "Toplam bin 127 barınağı imha ettik. 2 bin 896 silah, 915 el yapımı patlayıcı, 253.5 ton patlayıcı madde ele geçirdik" dedi.
29.09.2021 Gündem