Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları!
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları! Midyeci Ahmet için marka kavgası ortaya çıktı. Eski eşi Deniz Çelebi ile yaşadığı mal paylaşım kavgası ile gündemde olan 23 şubeli Midyeci Ahmet’in sahibi Ahmet Çiçek’in, benzer zorlu bir süreci, ünlü markayı başka kişilere kaptırmamak için de verdiği anlaşıldı. ‘Midyeci Ahmet’ markasını tescil ettirmek isteyen üç başvurudan ikisi, Çiçek’in itirazı üzerine reddedildi. Yalnızca, Çiçek’in adaşı Ahmet Arslan ‘Midyeci Ahmet Usta’ markasını tescilleyebildi.
8.04.2022 Gündem
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce...
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce... Milli okçu Mete Gazoz ile ilgili ilginç bir marka kavgası yaşanıyor. Anne Meral Gazoz, oğlunun isim ve soyismini bir dizi ürün için tescil ettirmek istedi. Sıra, soyadları da olan ‘gazoz’ sınıfına gelince Mete Gazoz adının 5 günlük farkla Ömer Çetin adlı girişimciye kaptırıldığı ortaya çıktı. Mete Gazoz’un ailesi şimdi tescil işleminin iptali için uğraşıyor.
20.12.2021 Ekonomi
Çaycıların "marka" kavgası kanlı bitti
Çaycıların "marka" kavgası kanlı bitti Adana'da çay poşetleme işi yapan iki şirket sahibi arasında çaya verdikleri marka benzerliğinden dolayı çıkan kavgada bir kişi ölürken, baba ve iki oğlu tutuklandı.
6.11.2018 Yaşam
Ne Zorlu projeymiş..!
Ne Zorlu projeymiş..! Zorlu'nun Karayolları arazisinde inşaatına devam ettiği projesinde ‘marka kavgası’ çıktı
20.07.2010 Ekonomi
Podyumda marka kavgası çıktı
Podyumda marka kavgası çıktı Şenay Akay, "Podyumda tek başıma yürüyeceğim. Çünkü artık marka olmak istiyorum" deyince meslektaşları ateş püskürdü: "Önemli olan işini doğru yapmaktır. Marka olmak gerekmez"
2.04.2003 Magazin
‘Bayğaralar’ çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya duyurdu
‘Bayğaralar’ çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya: Adana merkezli 6 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes operasyonu kapsamında ‘Bayğaralar’ organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda 55 şüpheli yakalandı.
23.10.2023 Gündem
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası canlı yayında müjdeyi duyurarak, "40 bin yeni sağlık personeli alımı yapılacak." ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjdeyi' açıkladı! Tarihin en büyük doğalgaz keşfi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjdeyi' açıkladı! Tarihin en büyük doğalgaz keşfi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Dolmabahçe Ofisi'nde merakla beklenen müjdeli haberi açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih sontaj gemimiz Tuna-1'de 320 milyar metreküp doğalgaz keşfetti" dedi.
21.08.2020 Siyaset
Vodafone Park ile TT Stadı mahkemelik oldu!
Vodafone Park ile TT Stadı mahkemelik oldu! Galatasaray ile Beşiktaş, bu kez yeşil saha yerine sponsorları ile karşı karşı geldi. Aslan’ın mabedine isim sponsoru olan Türk Telekom, Kartal’ın stat sponsoru Vodafone’un 2015’te Türk Patent Enstitütüsü’ne (TPE) tescil ettirdiği ‘Akıllı Stadyum’ markasına itiraz etti.
4.04.2018 Galatasaray
‘Naim bir halk kahramanıydı’
‘Naim bir halk kahramanıydı’ Spor yazarı Tayfun Bayındır yeni çıkan ‘Cep Herkülü Naim’ kitabında kariyerini adım adım izlediği Naim Süleymanoğlu’nun spor hayatını hem bir gazeteci hem de arkadaşı olarak yazdı. Kitapta Naim’in Japonya’daki gayri meşru kızından Türkiye’ye ilticasının gerçek öyküsüne, Ermeni haltercilerle yaşadığı bar kavgasından müthiş disiplinine kadar bir çok bilinmeyen anlatılıyor.
24.02.2018 Gündem
Fazilet Hanım ve Kızları 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Fazilet Hanım ve Kızları 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni başlayan bir dizi olmasına rağmen farklı senaryosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Star Tv de hafta sonu kuşağının Cumartesi akşamında evlerimize konuk olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yayınlanan son bölümünün ardından, yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Periscope'un adı değişti!
Periscope'un adı değişti! Canlı yayın paylaşım aracı Periscope marka ihlal davasını kaybetti, Türkiye'de yasaklanıyor. Persicope, Türkiye'deki ismini değiştirerek "Scope" oldu.
1.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Silahlı ve bıçaklı kavgalar can yaktı! Çok ağır bilanço
Silahlı ve bıçaklı kavgalar can yaktı! Çok ağır bilanço Son 24 saat içerisinde yurdun dört bir yanında silahlı ve bıçaklı kavga haberleri geldi. Meydana gelen olaylarda çok sayıda ölü ve yaralı var.
7.07.2016 Yaşam
Kolundaki erkek saati çıktı
Kolundaki erkek saati çıktı İşadamı Malkoç Süalp'le boşanma aşamasındaki Bade İşçil'in "Hediye" dediği saatlerin erkek saati olduğu ortaya çıktı...
13.11.2015 Magazin
İhsan Özkes: Tehdit açıklamasını görünce şoke oldum!
İhsan Özkes: Tehdit açıklamasını görünce şoke oldum! Hayri İnönü ile Mustafa Sarıgül arasındaki Şişli gerginliğinin kara kutusu sayılan İhsan Özkes'ten çarpıcı açıklamalar yaptı...
29.09.2021 Gündem
Türk markasına Rum oyunu!
Türk markasına Rum oyunu! Kıbrıs Rum Yönetimi Aytaç'ın isim ve logosunu taklit ederek, yurtdışına Hellim peyniri satmaya başladı
16.07.2012 Ekonomi
"Erkek dediğin..."
"Erkek dediğin..." Hülya Avşar, acunn.com'daki köşesinde lüks restoranlarda yaşananları anlattı...
17.05.2012 Magazin
'Kanserli bir kadın bırakılır mı?'
'Kanserli bir kadın bırakılır mı?' Hürriyet gazetesinden Ertuğrul Özkök'ün yazısı...
1.07.2011 Televizyon
Saha içinde “efsane” saha dışında “baş belası”
13.11.2010 Arşiv
Göze göz dişe diş!
Göze göz dişe diş! İki çete arasında çıkan çatışmalardan sonra 'Londra'da Türk ve Kürt mafyası mı var?' sorusu gündeme geldi
29.09.2021 Gündem
Gökçek ülkücü oyları unutsun!
Gökçek ülkücü oyları unutsun! MHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş iddialı konuştu
29.09.2021 Gündem
Reyting kavgası alevlendi
Reyting kavgası alevlendi Reklamverenler Derneği Başkanı:‘Devletin ticari bir amacı yoksa bu işe girişmesini anlamıyoruz’
25.01.2009 Ekonomi
Recep İvedik'i özendiremem!
Recep İvedik'i özendiremem! Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, izlenme rekorları kıran Recep İvedik filmini eleştirdi
29.09.2021 Gündem
Yalıda 10 milyon YTL’lik hisse senedi
Yalıda 10 milyon YTL’lik hisse senedi 18 Ağustos’ta ölen Bursa’daki Doğancı Çiftliği’nin sahiplerinden Mualla Kağıtçıbaşı’nın İstanbul Yeniköy’deki yalısında 10 milyonluk hisse senedi bulundu
19.09.2008 Yaşam
Autoshow’da stand kavgası Rekabet Kurumu’na taşındı
Autoshow’da stand kavgası Rekabet Kurumu’na taşındı 9 Ekim’de başlayacak Autoshow fuarı öncesinde stand kavgası yaşanıyor
14.09.2008 Ekonomi