Emre Mor, Pedro ve Diego Rossi'yi bitiren transfer! Fenerbahçe'de Redmond etkisi yaratacak
Emre Mor, Pedro ve Diego Rossi'yi bitiren transfer! Fenerbahçe'de Redmond etkisi yaratacak Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvayan Fenerbahçe İngiliz yıldızla görüşmelere başladı. Sezon sonunda Nottingham Forest ile sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki futbolcuyu gündemine alan Sarı Lacivertliler haziran ayını beklemeye koyulurken, oyuncunun da Süper Lig'de forma giymeye sıcak baktığı bildirildi.
18.04.2023 Fenerbahçe
Bu transfer en çok İrfan Can'ı üzecek! Januzaj dediler Ali Koç Londra'nın prensini getiriyor
Bu transfer en çok İrfan Can'ı üzecek! Januzaj dediler Ali Koç Londra'nın prensini getiriyor Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un istediği futbolcu İrfan Can Kahveci'yi şok ederken, Ali Koç'un işi bitirmek için kolları sıvadığı öğrenildi. M.United'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayıp Londra kulübüne kiralık olarak giden milli oyuncunun orada gösterdiği performans 'Kırmızı Şeytanları' bir hayli şaşırtırken, Fenerbahçe'nin Januzaj'ı gösterip süper yıldızın peşine düşmesi camiada da heyecan yarattı.
8.06.2022 Fenerbahçe
Torrent bile bu kadarını tahmin edemedi! Pulgar, Gomis ve Pena'dan sonra Burak Elmas'tan 4.bomba
Torrent bile bu kadarını tahmin edemedi! Pulgar, Gomis ve Pena'dan sonra Burak Elmas'tan 4.bomba Ara transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Galatasaray Gomis, Pulgar ve İnaki Pena'dan sonra dördüncü bombasını patlatmak üzere. İşte sarı kırmızılı cephede yaşanan gelişmeler...
31.01.2022 Galatasaray
ManU, Lingard'ın sözleşmesini yeniledi
ManU, Lingard'ın sözleşmesini yeniledi İngiliz temsilcisi, 24 yaşındaki Lingard ile Haziran 2021'e kadar yeni sözleşme imzaladı.
6.04.2017 İngiltere