Asgari ücrete ikinci zam var mı? Asgari ücret tekrar artacak mı, asgari ücrete 850 TL ara zam gelecek mi?
Asgari ücrete ikinci zam var mı? Asgari ücret tekrar artacak mı, asgari ücrete 850 TL ara zam gelecek mi? Asgari ücrete zam gelecek mi, asgari ücrete ikinci zam var mı? Asgari ücrete ikinci zam tartışmaları devam ediyor. Asgari ücrete yılbaşında yüzde 50 zam yapılmış ve asgari ücret 2.825 liradan 4.253 liraya çıkartılmıştı. Hayat pahalılığı gündemdeki yerini korurken, asgari ücretin temmuz ayı bitmeden tekrar enflasyona göre güncellenebileceği tartışmaları alevlendi. Enflasyonla mücadelede asgari ücrete ikinci zam konusunun gündeme alınabileceği konuşurken, vatandaşlar “Asgari ücret tekrar artacak mı?” ve “Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi?” sorularına yanıt aramaya başladı.
22.03.2022 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı'na katıldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı'na katıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.
21.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Bu arzumuzu yerine getireceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Bu arzumuzu yerine getireceğiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Fırsatları değerlendirerek ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisine çıkarma arzumuzu yerine getireceğiz." açıklamasında bulundu.
21.03.2022 Gündem