Konya TOKİ kura sonuçları! Konya Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar kura sonuçları!
Konya TOKİ kura sonuçları! Konya Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar kura sonuçları! TOKİ 250 bin sosyal konut kurası Konya ve Zonguldak illeri ile devam ediyor. Konya’da Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar ileçelerinde olmak üzerece toplam 1200 konut hak sahiplerini buldu. Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekilişleri belli oldu. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Konya Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar kura sonuçları açıklandı mı? İşte 2022 Konya Toki kura sonuçları!
4.12.2022 Ekonomi
Konya TOKİ kura çekilişi canlı yayın | TOKİ Konya kura sonuçları isim listesi sorgulama nasıl yapılır, 2+1-3+1 isim listesi nereden öğrenilir?
Konya TOKİ kura çekilişi canlı yayın | TOKİ Konya kura sonuçları isim listesi sorgulama nasıl yapılır, 2+1-3+1 isim listesi nereden öğrenilir? Konya TOKİ kura sonuçları 2+1-3+1 isim listesi ve Konya TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki sorgulanıyor. Konya TOKİ kura sonuçları bugün belli oluyor. 250 bin sosyal konut projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 TOKİ kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor. İşte Konya TOKİ kura sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı...
2.12.2022 Ekonomi