Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Kacır "Sel bölgesinde KOBİ'lere 1 yıl ödemesiz 3 yıl ödemeli 300 bin lira kredi sunduk" dedi. Bakan Kacır "Önümüzdeki 1,5 yıl içinde Ay'a ilk teması gerçekleştireceğiz. İki aşamalı proje olacak. Sert iniş ilki, insansız roket göndereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
7.06.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
2.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası son dakika kararları açıkladı. Enflasyonla ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, "Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle, bu istismarcıların kötü niyetlerini ellerinde patlatmakta kararlıyız. Fiyatlarda durulma eğilimi başlamıştır." dedi. Erdoğan ayrıca, ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlara da müjde verdi.
1.08.2022 Siyaset
QNB Finansbank resmen duyurdu! Kredi değerlendirme süreci yok, avantajlı faiz oranları ile...
QNB Finansbank resmen duyurdu! Kredi değerlendirme süreci yok, avantajlı faiz oranları ile... QNB Finansbank yeni değişikliği resmen duyurdu! Çok sayıda müşteriyi yakından ilgilendiriyor. İnternet şubesi üzerinden kullanıma sunuldu. Bankadan yapılan açıklamaya göre ana firma ve tedarikçilerinin tedarik zinciri sürekliliğini sağlamak amacıyla yeni bir ürün devreye alındı. Tedarikçi Finansmanı ürününün kullanıma sunulmasıyla birlikte, herhangi bir kredi değerlendirme sürecine girilmiyor. Tedarikçiler, fatura bedellerini alıcı firmaya sağlanan avantajlı faiz oranları ile tahsil ediyor ve kısa vadeli finansman ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. QNB Finansbank'tan yapılan açıklamada, kurumların nakit akışını kolay ve verimli şekilde yönetebilmesi, ödeme ve tahsilat dengesini kolayca sağlayabilmesi amaçlanıyor. QNB Finansbank'ın son dakika açıklamaları...
30.05.2022 Ekonomi
Uygun faiz oranlı kredi resmen duyuruldu! Bankaya başvuran müşteriler alıyor...
Uygun faiz oranlı kredi resmen duyuruldu! Bankaya başvuran müşteriler alıyor... Uygun faiz oranlı kredi kampanyası resmen duyuruldu. Banka şubelerinden başvuru yapılabiliyor. Ramazan ayında nakit ihtiyacı olan müşterilere yönelik açıklama geldi. Şekerbank KOBİ'lere özel kredi fırsatını duyurdu. 'İşinize Ramazan Bereketi' adı ile sunulan kredi kampanyasına ilişkin tüm bilgiler Şekerbank şubelerinden alınabilecek.
2.04.2022 Ekonomi
Kredi ile ilgili flaş gelişme! Banka banka açıklandı! 120 ay vadeli...
Kredi ile ilgili flaş gelişme! Banka banka açıklandı! 120 ay vadeli... Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Ucuz kredi fırsatı. Banka banka açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen 60 milyar liralık Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli destek paketine başvurular başladı. Destekler yatırım, ihracat ve işletme harcamaları olarak üç bölümde veriliyor. Yatırım yapmayı planlayan şirketler, Yatırım Destek Paketi'nden 120 aya kadar vade ile yararlanabilecek. Pakette kredi üst limiti KOBİ'ler için 35 milyon TL'yi buluyor. KOBİ dışı işletmeler ise 100 milyon TL'ye varan miktarlarda kredi kullanabilecek. Kadın girişimciler yüzde 90 kefaletten yararlanacak. İhracat Destek Paketi'nde işletmeler, azami 6 ay ödemesiz dönem dahil azami 24 ay vade ile kredi kullanabilecek. Pakette kredi üst limiti işletmenin ciroya göre değişmekle birlikte azami 25 milyon TL olacak.
22.02.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Sıfır faizle 20.000 TL, başvuran alıyor
Kredi müjdesi! Sıfır faizle 20.000 TL, başvuran alıyor Faizsiz kredi fırsatı! 20.000 TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Sözüne Bedava Kredi kampanyası ile nakit ihtiyacı olanlara faizsiz çözüm imkanı sağlanıyor. QNB Finansbank önemli bir kredi paketini devreye aldı. KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçiren kampanyada 12 ay vade seçeneği sunuluyor.
3.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'döviz rezervi' açıklaması! 118 milyar doları aştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'döviz rezervi' açıklaması! 118 milyar doları aştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Geçen seneyi 93,3 milyar dolarla kapattığımız döviz rezervlerimiz, 27 Ağustos itibarıyla 118 milyar doları aşmış durumdadır. Enflasyonun tek haneli rakamlara düşmesini hedefliyoruz. Büyüme Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının temel şartıdır. Bu yılı %9 civarında büyümeyle kapatmayı ümit ediyoruz. Ekonominin yıllık %5,3 oranında büyümesini öngörüyoruz." dedi. Erdoğan, kamu taşıtlarının tedarikinde, kullanımında ve tasfiyesinde verimliliği artırmak için Kamu Taşıt Filo Yönetim Sisteminin kurulacağını bildirdi. Salgınla mücadelede hala tek ve en önemli kozun aşı olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Vatandaşlarımızı bir kez daha aşılarını yaptırmaya ve tamamlamaya davet ediyorum." diyerek aşı çağrısında bulundu. Çeltik fiyatlarına ilişkin de açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ton başına baldo çeşidi için 5 bin 500 lira, Osmancık çeşidi için 4 bin 500 lira, Luna çeşidi için 4 bin lira alım fiyatı uygulanacaktır." ifadelerini kullandı.
6.09.2021 Gündem
Kredi fırsatı! Bakan duyurdu, uzun vadeli...
Kredi fırsatı! Bakan duyurdu, uzun vadeli... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren kredi fırsatı. Bakan resmen duyurdu. Uzun vadeli olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "KGF destekli üç yeni mekanizmayı başlatıyoruz. İlk olarak, likidite sıkıntısı çeken küçük ölçekli firmalara ilave istihdam ettikleri her bir kişi için KGF kefaletiyle krediye erişim imkanını, ikincisi, imalata dayalı ve ihracatı önceleyen yatırımlara KGF teminatı ile 5. ve 6. bölgelerde uzun vadeli kredi desteğini, üçüncüsü, ihracat potansiyeli yüksek olan KOBİ'lerin dış pazarlara açılmalarını teşvik etmek üzere Eximbank Kredi Destek Paketi'ni devreye alıyoruz" dedi.
21.08.2021 Ekonomi
Faizsiz 20.000 TL! Başvuran alıyor, geri ödeme...
Faizsiz 20.000 TL! Başvuran alıyor, geri ödeme... Dev banka harekete geçti. Acil nakit ihtiyacı olanlar için faizsiz 20 bin TL veriliyor. 12 ay vade seçeneği sunuluyor. Faizsiz para kullanımı için internetten başvuru yapılması mümkün. QNB Finansbank'tan kredi hamlesi geldi. Sözüne Bedava Kredi kampanyası, sıfır faizli ve 12 ay aylık taksitli olarak KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirildi.
16.08.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Faizsiz 20 bin lira, vade seçeneği...
Kredi müjdesi! Faizsiz 20 bin lira, vade seçeneği... Kredi fırsatı resmen duyuruldu. Sıfır faizle 20 bin lira veriliyor. Nakit ihtiyacı olanlar için kurtarıcı olacak faizsiz kredide 12 ay vade seçeneği bulunuyor. QNB Finansbank harekete geçti. Dev bankadan 20 bin lira limitli kredi müjdesi geldi. Sözüne Bedava Kredi kampanyası, sıfır faizli ve 12 ay aylık taksitli olarak KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirildi.
20.07.2021 Ekonomi
Faizsiz ihtiyaç kredisi müjdesi! Başvuran alıyor, resmen duyuruldu...
Faizsiz ihtiyaç kredisi müjdesi! Başvuran alıyor, resmen duyuruldu... Kredi çekmek isteyenlere müjde! Faizsiz kredi fırsatı sunuldu. Resmen duyuruldu, başvuran alıyor. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. QNB Finansbank kredi kararını açıkladı. 20 bin TL, sıfır faizli ve 12 ay aylık taksitli olarak kredi kullandırılacak. QNB Finansbank, pandemi döneminde finansman sıkıntısı yaşayan KOBİ’lerin artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve destek vermek üzere 'Sözüne Bedava Kredi' kampanyasını başlattı. Kredi kullanımından itibaren ise kredi fırsatından faydalanmak isteyenlerin bankayla çalışması beklenecek.
12.07.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, ''İçişleri Bakanımız Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız'' dedi.
26.05.2021 Siyaset
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz...
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz... Bankalardan kredi atağı! Tek tek duyurdular. Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 3 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 3 ay sonra başlıyor. Bankalar adeta yarışta. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı avantajlı koşullar ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu. Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, TEB, ING art arda duyurdu. Kredi fırsatının detayları belli oldu. Her banka farklı faiz oranı uyguluyor. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 3 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
27.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular...
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular... Kredi kullanmayı düşünenler için harekete geçildi. Acil ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak ramazan fırsatı sunuluyor. 3 ay ödemesiz kredi imkanı bulunuyor. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Akbank yeni kredi fırsatını tüm müşterilerine duyurdu. Dev banka ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
25.04.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Büyük fırsat, imzalar atıldı bir ilk...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Büyük fırsat, imzalar atıldı bir ilk... Yapı Kredi Leasing resmen duyurdu. Kredi müjdesi geldi. İmzalar atıldı ve bir ilk gerçekleşti. İki yeni kredi anlaşması yapıldı. Salgından etkilenen, yatırım ve işletme kredisi ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan KOBİ'lere kredi fırsatı sunulacak. Krediler 'Acil Durum Şirket Desteği Kredisi' ve 'Kayıtlı İstihdam Yaratma Kredisi' olarak devreye alındı. Detaylar açıklandı. Öte yandan Yapı Kredi Leasing, sektöründe bu kredileri kullanan ilk kurum oldu.
22.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok Akbank harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanılması mümkün. 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Akbank, ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
21.04.2021 Ekonomi
Kredi kullanımında yeni dönem! Faiz indirimini kendiniz belirleyin
Kredi kullanımında yeni dönem! Faiz indirimini kendiniz belirleyin Nakit ihtiyacı bulunan yüz binlerce kişiye müjde! Avantajlı koşullarda kredi imkanı sunuluyor. Kredi faizlerinde indirim yapılıyor. Acil ihtiyaçlar uygun koşullarda kredi kullanılarak gideriliyor. Şekerbank harekete geçti ve yeni kredi kararını tüm müşterilerine duyurdu. Şekerbank, esnaf, işletme ve KOBİ müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını, faiz indirimi sağlayan ürünü Üreten Kredi ile karşılıyor. Üreten Kredi sayesinde esnaf, işletme ve KOBİ’ler, banka ile toplam çalışma hacimlerine bağlı olarak kredi faizinde alacakları indirimi kendileri belirleyebiliyorlar.
15.04.2021 Ekonomi
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği...
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği... Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Ödemelerde büyük kolaylık sağlanıyor. Araba alımında sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. Kampanya nisan ayı için geçerli. Araba almayı planlayan pek çok kişi taksit seçeneklerinden yararlanmak istiyor. Otomotiv firmaları çeşitli kampanyalarla araba alıcılarına ödeme kolaylığı sağlıyor. Opel tarafından nisan ayına özel finansman seçenekleri sunuluyor. Araba almak isteyenlere 0,99 faiz oranı ile araba alma fırsatı veriliyor. Ayrıca KOBİ'lere özel sıfır faiz imkanı da bulunuyor.
5.04.2021 Otomobil
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz ve... Halkbank resmen duyurdu. İmzalar atıldı. 6 ay geri ödemesiz kredi fırsatı duyuruldu. 100 bin liraya kadar kredi kullanılabiliyor. Dev banka tarafından yapılan açıklamada 36 ay vade seçeneğinin bulundu ifade edildi. . Halkbank Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) üyesi seyahat acentelerine, ticari faaliyetlerinde kullanmak üzere 6 ay anapara ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadelendirilebilecek 100 bin TL’ye kadar finansman desteği sağlayacak.
28.02.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! 1 yıl boyunca ücretsiz...
Akbank resmen duyurdu! 1 yıl boyunca ücretsiz... Akbank resmen duyurdu. Büyük fırsat sunuluyor. 1 yıl boyunca ücretsiz olacak. Dev bankanın açıklamasına göre belirli sayıdaki EFT, havale, vergi hariç çek karnesi, çek tahsilatı işlemleri ücretsiz yapılabilecek. Öte yandan POS ücretinde yüzde 50 indirim fırsatı da var. Uygulama Trendyol ile yapılan anlaşma kapsamındaki tedarikçiler için geçerli olacak. Tedarikçilerden Akbank Ticari Kredi Kartı’na başvuranlara 1.000 TL'ye varan chip-para hediye edilecek. İşte detaylar...
28.01.2021 Kobi
Halkbank harekete geçti! Düşük kredi faizi ve...
Halkbank harekete geçti! Düşük kredi faizi ve... Halkbank duyurdu! Art arda güzel haberler geldi. Binlerce kişi yaralanacak. İmzalar atıldı. Düşük faiz ile kredi imkanı sunuluyor. Ödeme kolaylığı sağlanacak. 18 ay vade imkanı bulunuyor. Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması ile birçok vatandaş ekonomik olarak rahatlayacak. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Halkbank ile imzalanan anlaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Halkbank'ın güzel bir jest daha yaparak bu kredi kartına, TOBB'un logosunu da eklettiğini belirten Hisarcıklıoğlu, "Meclisimizin tüm üyeleri, Halk Bankası tarafından ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dahilinde hem satıcı hem de alıcı olarak bu sistemden yararlanabilecek. Tedarik zincirini güven altına alacak bu sistem, KOBİ'lerin kredi faizlerinin düşmesine de yardımcı olacak. Düşen finansman maliyetleri, KOBİ'leri yatırım ve üretim için teşvik edecek. KOBİ'lerin ve dolayısıyla ülkemizin finansal istikrarı güçlenecek." ifadelerini kullandı.
5.01.2021 Ekonomi
Haberi duyan altınları bozdurup konut almaya koştu
Haberi duyan altınları bozdurup konut almaya koştu Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan düşük oranlı kredi kampanyası sayesinde son iki ayda 420 bin adet konut satılırken, sektör temsilcileri bu satışlar sayesinde yaklaşık 90 milyar liralık yastıkaltı tasarrufun reel sektöre aktarıldığını tahmin ediyor.
27.08.2020 Ekonomi
Özel bankalar harekete geçti! 6 ay ödemesiz kredi
Özel bankalar harekete geçti! 6 ay ödemesiz kredi Corona virüs salgını sonrası ekonomik hayatını canlandırmak, vatandaşların mağduriyetini gidermek için devlet bankalarının sunduğu kredi paketlerinin ardından özel banklarda harekete geçti. Özel bankalar esnafa, KOBİ’ye ve çiftçiye yönelik düşük faizli kredi fırsatı sunuyor. İşe dönüşte büyük katkı sağlayan 6 ay ödemesiz bu krediler, nefes aldırıyor.
11.06.2020 Ekonomi
Son dakika | Bakan Varank açıkladı: 200 bin liraya kadar hibe verilecek
Son dakika | Bakan Varank açıkladı: 200 bin liraya kadar hibe verilecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK Bireysel Genç Girişimci Programı 2020'nin yeni çağrısı için başvuruların 28 Şubat'ta sona ereceğini belirterek, "Programa kabul edilenlere, 200 bin liraya kadar hibe vereceğiz. Gençler, böylelikle teknoloji ve yenilik odaklı fikirlerini, somut işlere dönüştürebiliyor." dedi.
16.02.2020 Ekonomi