Kobi Destek

Kobi Destek

Son dakika KOBİ destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KOBİ destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KOBİ destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kobi Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kobi destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 892 kobi destek haberi bulunmuştur. Tüm kobi destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geri ödemesiz karşılanacak! İmzalar atıldı, resmen duyuruldu...
Geri ödemesiz karşılanacak! İmzalar atıldı, resmen duyuruldu... Geri ödemesiz karşılanacak. Resmen duyuruldu. Destek açıklaması geldi. Emlak Katılım ve KOSGEB arasında protokol imzalandı. Yapılan açıklamaya göre KOBİ'lere soğuk hava depoları ve frigorifik araçlarda taşınan soğutma ünitelerinin finansmanına destek olunacak. Yerli malı belgesine sahip ve yeni olmak kaydıyla bir adet soğuk hava ünitesi alımlarında KOBİ'lerin oluşacak finansman maliyetinin 10 puanlık kısmını KOSGEB geri ödemesiz olarak karşılayacak. 10 adede kadar olan soğutucu frigorifik kasa veya ünitelerde de aynı uygulama geçerli olacak.
18.10.2021 Ekonomi
Resmen duyuruldu, yeni destekler! Milyonlara güzel haber...
Resmen duyuruldu, yeni destekler! Milyonlara güzel haber... Milyonlarca KOBİ'ye güzel haber! Harekete geçildi ve resmen duyuruldu. Yeni destekler devreye alınacak. Çalışmalara başlandı. Paris İklim Anlaşması'nın Meclis'te onaylanmasının ardından KOSGEB, KOBİ'lere yeşil dönüşüm desteği için düğmeye bastı. KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, yeşil mutabakata uyum süresinin hızlanmasına yönelik yeni destek modelleri üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bununla beraber çevreyle ilgili uygulamalara uyum için yeni teşviklerin devreye gireceği ifade edildi.
7.10.2021 Ekonomi
Hibe desteği veriliyor! Harekete geçildi, başvurular...
Hibe desteği veriliyor! Harekete geçildi, başvurular... Hibe desteği veriliyor. Yeni destek için harekete geçildi. Başvurular internet sitesi üzerinden yapılıyor. Yüzde 50'ye varan hibe desteği sağlanacak. TÜBİTAK, yüksek ticarileşme potansiyeline sahip Ar-Ge projelerini destekleyecek. KOBİ’ler, müşterileri ile birlikte 28 Ekim’e kadar başvuru yapabilecek. Başvuru için bazı şartların sağlanmış olması gerekiyor. Neler desteklenecek, nasıl başvuru yapılacak? İşte hibe desteği ile ilgili tüm detaylar...
22.07.2021 Ekonomi
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı...
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı... Destek müjdesi geldi. İlk defa böyle bir destek veriliyor. Resmen açıklandı ve yürürlüğe girdi. Hepsi destek kapsamına alındı. Tek tek liste şeklinde duyuruldu. KOSGEB tarafından destek verilecek. Şartların sağlanması durumunda KOBİ'ler de 65 bin TL'ye kadar bu destekten faydalanabilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. KOSGEB tarihinde ilk kez sportif faaliyetlere destek veriyor. Hangi sektörler dahil edildi? Desteklerden kimler faydalanabilecek, kimler yararlanamayacak? KOSGEB desteğinin detayları ne? İşte merak edilen tüm bilgiler...
23.04.2021 Ekonomi
Geri ödemesiz nakdi destek!
Geri ödemesiz nakdi destek! Geri ödemesiz nakdi destekler ile ilgili detaylar belli oldu. Ocak ayı itibarı ile başlıyor. Yapılacak geri ödemesiz para desteği toplam 1 milyar 164 milyon lira olarak belirlendi. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) KOBİ’lere yeni yılda sağlayacağı desteklerin yol haritası çizildi. İdare, yeni yılda 1.6 milyar lira destek bütçesi kullandıracak. Bu desteğin 1 milyar 164 milyon lirasını geri ödemesiz, 287 milyon lirasını geri ödemeli destekler oluşturacak.
14.12.2020 Ekonomi
Yüzde 38 arttı! Eylül sonu itibarı ile...
Yüzde 38 arttı! Eylül sonu itibarı ile... KOBİ'lere kullandırılan toplam nakdi kredilerin tutarı 9 aylık dönemde 233,6 milyar liralık artışla 848 milyar 910 milyar liraya yükseldi.
4.11.2020 Ekonomi
Bakan duyurdu! Kampanya başlatıldı
Bakan duyurdu! Kampanya başlatıldı Ticaret Bakanlığı KOBİ’leri elektronik ticaret alanında desteklemek amacıyla bir dayanışma kampanyası başlattı.
25.04.2020 Ekonomi
KOBİ'lere 5 milyon TL destek!
KOBİ'lere 5 milyon TL destek! 5 milyon liraya varan destek içeren KOBİ Teknoyatırım Destek Programı yeniden düzenlendi..
28.11.2019 Ekonomi
KOBİ’lere 3 milyarlık dev destek!
KOBİ’lere 3 milyarlık dev destek! COSME Programı kapsamında KOBİ’lere 3 milyar liralık finansman sağlanacak. İşletmeler; 12 ayı ödemesiz olmak üzere toplam 60 ay vade ile 1 milyon liraya kadar kredi kullanabilecek. .
2.05.2019 Ekonomi
KOSGEB'ten KOBİ’lere destek!
KOSGEB'ten KOBİ’lere destek! KOSGEB, KOBİ’lere 5 koldan destek sağlıyor. Ar-Ge’den girişimciliğe, laboratuvar hizmetlerinden uluslararasılaşmaya, yerlileştirmeye kadar pek çok alanda 16 destek sağlıyor.
14.03.2019 Ekonomi
KOBİ'lere dev destek! 300 bin lira hibe
KOBİ'lere dev destek! 300 bin lira hibe Teknoloji geliştiren ve dijitalleşen KOBİ’lere 300 bin lirası hibe olmak üzere 1 milyon liraya kadar destek verilecek.
6.03.2019 Ekonomi
Dev destek! KOBİ’lere 5.6 milyar lira...
Dev destek! KOBİ’lere 5.6 milyar lira... Sanayi Bakanlığı; TÜBİTAK, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve Bölge Kalkınma İdareleri ile birlikte bu yıl üretici, girişimci, araştırmacı ve KOBİ’lere 5.6 milyar lira destek sağlayacak .
21.02.2019 Ekonomi
KOBİ üretimini destekleyecek paketler yolda
KOBİ üretimini destekleyecek paketler yolda Finansal Kurumlar Birliği (FKB) Başkan Vekili Ünal Gökmen, "Eximbank ile KOBİ üretimini destekleyecek bir paket ile ilgili çalışmamız var. İhracatı desteklemek için ihracat yapacak her türlü yatırımcıya, Eximbank ile beraber çok uygun şartlarda yabancı para finansmanı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
10.02.2019 Ekonomi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
KOBİ’lere finansman desteği ödeme süreci yeniden başladı
KOBİ’lere finansman desteği ödeme süreci yeniden başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla KOSGEB tarafından deprem bölgesine yapılan finansman desteğine ilişkin ödeme süreçlerinin yeniden başladığını duyurdu.
11.03.2024 Ekonomi
Destek açıklaması! Ödemeler bugün başlıyor
Destek açıklaması! Ödemeler bugün başlıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, "KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 milyar liralık finansmanı deprem bölgesindeki işletmelerimize bugün aktarmaya başlıyoruz" dedi.
7.03.2024 Ekonomi
Yerel işletmeler ve KOBİ’lere yapay zekalı destek
Yerel işletmeler ve KOBİ’lere yapay zekalı destek Ödeme sistemlerini ve farklı sadakat programları bir araya getiren Chippin, yerel işletmeler ve KOBİ’lere müşteri verisinden değer yaratmalarını sağlayan teknoloji sunmaya hazırlandığını duyurdu.
27.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyor. Elektronik harp alanında öncü olan ülkemiz, İHA ve SİHA üretiminde de artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri. Bunu da öyle büyük güçlerin desteğini alarak değil, küresel tedarikçilerin çıkardığı zorluklara ve uyguladığı gizli açık ambargolara rağmen başardık. Hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Daha önce bize silah verenler, attığımız kurşunların çetelesini tutardı. Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede sürekli engellerle karşılaşırdık. Kendi geliştirdiğimiz silahları kullanarak tüm bu sorunları aştık. Sınırlarımız içinde ve dışında, terörle mücadele operasyonlarını rahatça yapabiliyoruz” dedi.
19.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık'
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık' KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki saha ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’lerle buluşarak Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni tanıtan KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de sanayi ve ticaret odalarında projenin ayrıntılarını anlattı.
12.11.2023 Ekonomi
Bakan Bolat: Türkiye E-İhracat Platformu'nu yakında hizmete alıyoruz
Bakan Bolat: Türkiye E-İhracat Platformu'nu yakında hizmete alıyoruz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "E-ticareti ve e-ihracatı desteklemek için Türkiye E-İhracat Platformu'nu yakında hizmete alıyoruz. İhracatçılarımızı dijital ortama taşımış olacağız. Yeni nesil teknolojilerin kullanılacağı milli B2B (şirketler arası pazarlama) platformunu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığımızla birlikte hayata geçireceğiz" dedi.
8.11.2023 Finans
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kabine toplantısında Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni başlattıklarını açıklamasının ardından KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, sahaya indi. KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, depremden en çok etkilenen iller olan Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’ler ve esnafla buluşarak işletme başına 750 bin TL’ye kadar olan projenin ayrıntılarını anlattı.
5.11.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi imkanı! Üst limit 1 milyon TL, bir yıl geri ödeme yok
Faizsiz kredi imkanı! Üst limit 1 milyon TL, bir yıl geri ödeme yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul’da Eylül ayında meydana gelen sel felaketi nedeniyle zarar gören KOBİ'lere 12 ay geri ödemesiz 24 ay vadeli 1 milyon liraya kadar faizsiz kredi verileceğini açıkladı.
1.11.2023 Ekonomi
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kobi Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kobi destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.