Aldatma iddialarına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yeni açıklama!
Aldatma iddialarına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yeni açıklama! Yedi yıldır evli olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddialarıyla gündeme geldi. İmirzalıoğlu'nun, Kobal’ı aldattığı yönündeki iddialar bir anda sosyal medyada yayıldı. Geçtiğimiz gün eşi ile bir otelden çıkarken el ele görüntülenen Keann İmirzalıoğlu, aldatma iddialarına karşı açıklama yaptı.
2.12.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal evliliğinin üzerinde kara bulutlar mı geziyor? Bomba ihanet iddiası
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal evliliğinin üzerinde kara bulutlar mı geziyor? Bomba ihanet iddiası Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren çifte nazar mı değdi? Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu iddianın ardından hem yeni bir poz hem de bir açıklama geldi. İşte detaylar...
27.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım ‘Yargı’ dizisiyle ekranda olan Pınar Deniz, “Mesleğime tutkuyla bağlıyım. Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk” dedi.
5.11.2023 Magazin
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan romantik açıklama: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu
Kenan İmirzalıoğlu'ndan romantik açıklama: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. 2016'da dünyaevine girdiği meslektaşı Sinem Kobal hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a ilk değil; dördüncü görüşte vurulduğunu açıkladı. Ünlü isim, üçüncü çocuğa da yeşil ışık yaktı.
5.11.2023 Magazin
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
'Milyoner' yarışmacısı depremde hayatını kaybetmişti! Kenan İmirzalıoğlu'ndan açıklama
'Milyoner' yarışmacısı depremde hayatını kaybetmişti! Kenan İmirzalıoğlu'ndan açıklama Fenomen yarışma 'Kim Milyoner Olmak İster'de yaklaşık bir ay önce izleyici karşısına çıkan Simay Atlı'nın, büyük yıkıma yol açan Kahramanmaraş depreminde enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Beykoz'da görüntülenen yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, muhabirlerin Simay Atlı sorusunu duyunca duygusal anlar yaşadı.
25.02.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı! Şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler’de objektiflere takıldı. Oyuncu, meslektaşı Will Smith’in, Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla ilgili açıklama yaptı.
2.04.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı!
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı! Haluk Bilginer'le birlikte başrolünde oynadığı 'Baba' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş, koronavirüse yakalandı. 30 yaşındaki ünlü oyuncunun evinde karantinaya girdiği öğrenildi.
30.12.2021 Magazin
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum Ünlü Yönetmen Osman Sınav, Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu oldu.
8.05.2019 Televizyon
Sıfır Bir'in Cio'su Çukur'a transfer oluyor
Sıfır Bir'in Cio'su Çukur'a transfer oluyor Sıfır Bir dizisinin başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan'ın (Cio), Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterine can vereceği öne sürüldü. Öte yandan ünlü film sitesi IMDb, yaptığı güncelleme ile bu iddiaları doğruladı.
31.08.2018 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu'ndan bomba itiraf!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan bomba itiraf! Kenan İmirzalıoğlu, son filmi Cingöz Recai tutmayınca samimi bir itirafta bulundu. Kenan, "Belli ki eksiklerimiz var." dedi.
16.11.2017 Magazin
'Mehmed: Bir Cihan Padişahı' dizisinde flaş değişiklik!
'Mehmed: Bir Cihan Padişahı' dizisinde flaş değişiklik! Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı, 2018 yılında Kanal D'de ekrana gelecek olan 'Mehmed: Bir Cihan Padişahı' dizisinde görev değişikliği yaşandı.
7.11.2017 Televizyon
Kıvanç resti çekti: Kenan yoksa ben de yokum!
Kıvanç resti çekti: Kenan yoksa ben de yokum! Milliyet yazarı, ilginç bir kulis bilgisi paylaştı.
19.10.2017 Televizyon
Sanatçılardan teröre karşı birlik mesajı
Sanatçılardan teröre karşı birlik mesajı İstanbul Şehir Tiyatrolarının eski Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu'nun çağrısıyla bir araya gelen sanatçılar, teröre karşı birlik mesajı verdiler.
16.01.2017 Magazin
İmirzalıoğlu Cihangir'den taşınıyor
İmirzalıoğlu Cihangir'den taşınıyor Kenan İmirzalıoğlu, gazetecilere açıklama yaptı: "Beni hep Cihangir'de görüntülüyordunuz ama oradan taşınıyorum...
22.04.2016 Magazin
Enerjisi yüksek işleri seviyorum
Enerjisi yüksek işleri seviyorum Türk Sanat ve Türk Halk Müziği’nde yeni sesler çıkarmayı hedefleyen “Sıra Sende Türkiye” ve “Sıra Sende Avrupa” yarışmasının sunucusu Anıl İlter, “Sunuculuk yaparken insanların kendim olarak beni sevmeleri hoşuma gidiyor, oyunculuk yaparken de oynadığım bambaşka bir karakteri sevdiriyor olmak çok güzel” diyor.
3.06.2015 Magazin
Sinem Kobal'dan Kenan İmirzalıoğlu açıklaması
Sinem Kobal'dan Kenan İmirzalıoğlu açıklaması Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu hakkında ortaya atılan aşk iddiası sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Sinem Kobal gündem yaratan Kenan İmirzalıoğlu ile aşk yaşıyor haberleri hakkında açıklama yaptı. İşte Sinem Kobal'ın o açıklaması.
5.02.2015 Magazin
Kenan’ı unutmuş!
Kenan’ı unutmuş! Oyuncu Cansu Tosun, Kenan İmirzalioğlu ile adının aşk dedikodularına karıştığı Nişantaşı City’s de bu kez ayakkabı alışverişi yaptı...
7.12.2014 Magazin
Flaş!..Flaş!..  'Tüm açıklamalar asılsız'
Flaş!..Flaş!.. 'Tüm açıklamalar asılsız' Narkotik operasyonunda gözaltına alınarak savcılık kararıyla serbest bırakılan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu iddia edilen hesaptan sert mesajla yapılan operasyonlar eleştirildi...
29.09.2021 Gündem
Eray Özbal ve 14 ünlü tutuklandı
Eray Özbal ve 14 ünlü tutuklandı Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 48 şüpheliden 15’ini tutuklayan nöbetçi mahkeme, ‘içici’ olduklarını söyleyen Engin Günaydın ve Mehmet Erdem’i 50 bin TL kefaletle bıraktı
29.09.2021 Gündem
Ailemle yaşamamın altında bir köylülük aranmasından rahatsızım
Ailemle yaşamamın altında bir köylülük aranmasından rahatsızım ´Annemle babam ayrılmasaydı bugün hayatta değildim´
8.10.2011 Arşiv
Ünlülerin hocası dövüşmeyi öğretecek!
Ünlülerin hocası dövüşmeyi öğretecek! Ünlülere Wing Chun ve Escrima öğreten Cemil Uylukçu artık daha geniş kitlelere ders verecek...
16.03.2011 Futbol
Hızlı gelen şöhret bir partiyle bitti
Hızlı gelen şöhret bir partiyle bitti Seda Akman, Balans ve Manevra filmindeki cüretkâr sahneleriyle adını duyurdu. Bir İstanbul Masalı dizisinde izleyicinin sevgisini kazandı. 2007 Şubat ayında Kumburgaz’daki evinde verdiği partide kokain içerken Jandarma tarafından basıldı. Gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarıldı, “Pişmanım” dedi... Hızla tırmandığı şöhret merdivenlerinin en başına döndü. Hakkında açılan dava karar aşamasına geldi. Ve savcı Akman’ın 10 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Ayrıca oyuncuların uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırdığını iddia etti
21.03.2008 Arşiv