Hafta içi hafta sonu uygulanıyordu! Yeni dönem başlıyor, belli oldu, flaş yasak kararı...
Hafta içi hafta sonu uygulanıyordu! Yeni dönem başlıyor, belli oldu, flaş yasak kararı... Hafta içi hafta sonu yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi. Açıklamalar peş peşe geliyor. Maske kısıtlamasıyla ilgili flaş gelişme. Koronavirüs salgını sürüyor ancak vaka sayılarında yaşanan düşüş dikkat çekici boyutlara ulaştı. Yaklaşık 6 hafta sonra Çarşamba günü toplanacak olan Koronavirüs Bilim Kurulu'ndan, yaşanan düşüş sonrası maske zorunluluğu ile ilgili kritik bir karar çıkması bekleniyor. Toplantı öncesi Bakan Koca, "eski normal" mesajı vererek, "'Nerde o eski Ramazanlar!' Ama en azından üç yıl öncekine çok yaklaştık." dedi. Öte yandan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Zorlamalar ve yaptırımların hayatımızdan yavaş yavaş çıkacağını düşünüyorum" diye konuştu. Peki, pandemi bitti, endemi mi başlıyor? Maske zorunluluğu kalkacak mı? İşte son dakika haberin detayları...
17.04.2022 Gündem
Yunanistan'dan flaş karar! Tüm ülkede karantina uygulanacak
Yunanistan'dan flaş karar! Tüm ülkede karantina uygulanacak Yunanistan'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki hızlı artış nedeniyle ikinci kez ülke çapında karantina ilan edildi.
5.11.2020 Gündem
Karantinaya uymayan 5 kişi, KYK yurduna yerleştirildi
Karantinaya uymayan 5 kişi, KYK yurduna yerleştirildi Aydın’da, Covid-19 pandemisi ile ilgili alınan tedbirler kapsamında karantina sürecine uymayan 5 kişi KYK yurtlarına yerleştirildi.
20.09.2020 Gündem
Dev market zincirinden flaş karar! Bin kişiyi işe alacak
Dev market zincirinden flaş karar! Bin kişiyi işe alacak Migros, online gıda platformu Sanal Market’te oluşan yoğun talebi karşılayabilmek adına 2 haftada 1000 yeni işe alım yapacak.
22.03.2020 Ekonomi