Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı!
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı! Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, partisinden istifa etti. İstifa mektubunda Çıray, "Millet İttifakı masasından kalkılmasıyla birlikte, Türk toplumunda ortaya çıkan şok dalgası, sonunda İYİ Parti Genel Başkanı'na karşı bir öfke seline ve onunla arasında derin bir güven bunalımına dönüştü. Ortaya çıkan bu bunalım ne yazık ki sadece İYİ Parti'ye değil cumhurbaşkanlığı seçim sürecine, dolayısı ile demokrasimizin ve gençlerimizin geleceğine zarar verdi" dedi. Peki, Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı?
6.06.2023 Gündem
YSP'den İzmir milletvekili adayı olmuştu; örgüt üyeliğinden tutuklandı
YSP'den İzmir milletvekili adayı olmuştu; örgüt üyeliğinden tutuklandı Yeşil Sol Parti'den (YSP) 28’inci Dönem İzmir milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Arefe Meryem Yıldırım, 'terör örgütüne üye olma' suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı.
1.06.2023 Gündem
AK Parti'li Savcı Sayan kalp krizi geçirdi
AK Parti'li Savcı Sayan kalp krizi geçirdi AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan, seçim çalışmaları için gittiği Aydın'da kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Sayan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
19.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu oyunu kullandı
Bakan Kasapoğlu oyunu kullandı İzmir Atatürk Lisesinde oy kullanan Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bu seçim de aynı olgunlukla bir demokrasi şöleni olarak geçecektir" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
Yüksel Taşkın kimdir? CHP İzmir milletvekili adayı Yüksel Taşkın nereli, ne iş yapıyor, CHP’deki görevi ne?
Yüksel Taşkın kimdir? CHP İzmir milletvekili adayı Yüksel Taşkın nereli, ne iş yapıyor, CHP’deki görevi ne? Türkiye seçime hazırlanırken listeler YSK’ya teslim edildi, partiler milletvekili adaylarını açıkladı. CHP'nin İzmir milletvekili adaylarından biri de Yüksel Taşkın oldu. Yüksel Taşkın'ın yaşamı ve kariyeri ise merak konusu oldu. Peki, CHP İzmir 1. bölge 1. Sıra milletvekili adayı Yüksel Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında, CHP içerisindeki görevi ne, ne iş yapıyor?
11.04.2023 Gündem
Aytun Çıray kimdir, nereli, kaç yaşında? Aytun Çıray biyografisi…
Aytun Çıray kimdir, nereli, kaç yaşında? Aytun Çıray biyografisi… İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray son günlerde konuşan isimler arasında yer alıyor. Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Aytun Çıray kimdir, nereli?
2.10.2020 Gündem
Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti?
Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti? Turgut Özal’ın ölümünün üzerinden 27 yıl geçti. Türk siyasetinin renkli simalarından 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal vefatının yıldönümünde de merak ediliyor. Peki, Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti? İşte Turgut Özal hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının üzerinden 26 yıl geçti.
17.04.2019 Siyaset
İlahiyatçı profesör terörden gözaltına alındı
İlahiyatçı profesör terörden gözaltına alındı Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK/KCK terör örgütü ile ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında bugün gözaltına alınanlar arasında, ilahiyatçı Prof. Dr. Nurettin Turgay'ın da olduğu belirtildi.
9.10.2018 Gündem
Aşık Veysel'in torunu İYİ Parti'den istifa etti
Aşık Veysel'in torunu İYİ Parti'den istifa etti Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer, Twitter'dan yaptığı açıklamada İyi Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Özer, Özer, "Parti Kurucusu daha sonra ise Genel Başkan Danışmanı, Genel İdare Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Adayı olduğum İYİ Parti’den istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi.
4.09.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Canlı yayında soruları yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlikle ilgili "Ayrıntılı bir çalışma şu anda söz konusu değil. Yeni hükümetin kalıcı çözüm üretmesi gereken bir konu." diye konuştu. "Anketler fena değil. Bizim beklediğimiz doğrultuda geliyor ama gerçek anket sandıktır." diyen Yıldırım, OHAL konusuyla ilgili de "Yeni hükümetin gündeminde olacaktır ve kaldırılması cihetine gidilecektir." ifadelerini kullandı. Yıldırım, af konusuyla ilgili de 'Gündemimizde yok' dedi.
8.06.2018 Gündem
Alpay Özalan: "Sağ olsun Cumhurbaşkanım bu ulvi görevi bana verdi"
Alpay Özalan: "Sağ olsun Cumhurbaşkanım bu ulvi görevi bana verdi" AK Parti İzmir milletvekili adayı eski milli futbolcu ve antrenör Alpay Özalan, yeşil sahalardaki başarısını siyasete de taşımak için seçim bölgesinde aralıksız çalışıyor.
1.06.2018 Futbol
Milletvekili adayı olan Alpay Özalan imaj değiştirdi
Milletvekili adayı olan Alpay Özalan imaj değiştirdi AK Parti İzmir milletvekili adayı, eski milli futbolcu ve teknik direktör Alpay Özalan, bu kez siyaset için sahaya çıktı. Seçim bölgesinde seçmenin kapısını çalan Özalan, hem kendisi hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi. Kimi yerde döner tezgahının başına geçen kimi yerde de çocukları seven Özalan, kendisini tanıyanlarla siyasetten çok futbol konuştu. Aday gösterildikten sonra bıyık bırakan Özalan, "İmaj değişikliği her şeyden önce gelir" dedi.
29.05.2018 Siyaset
Yıldırım: Kar Helvasına karnımız tok
Yıldırım: Kar Helvasına karnımız tok AK Parti Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, “İzmir’de yerel yönetim kendisinin bile beğenmediği bir kar helvası yapıyor. CHP’li dostlar da bir İzmir yaptılar, şimdi kendileri beğenmiyorlar” dedi
29.09.2021 Gündem
AK Partili Başkan MHP’li başkanın nikahını kıydı
AK Partili Başkan MHP’li başkanın nikahını kıydı AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yerel seçimlerde en büyük rakibi olan MHP’nin mevcut ilçe başkanı Yurdadoğ Mutlu’nun nikahını kıydı.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım'dan 5. parti açıklaması
Binali Yıldırım'dan 5. parti açıklaması AK Parti kurucularından, İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, tek başına iktidara çok yakın olduklarını söyledi ve "Milletimizin hafif bir ittirmesiyle iktidar olacağız inşallah" dedi...
29.09.2021 Gündem
BBC: Yenikapı'da son yılların en sönük MHP mitingi!
BBC: Yenikapı'da son yılların en sönük MHP mitingi! Milliyetçi Hareket Partisi belki de uzun yılların en az katılımlı mitingini dün İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirdi. BBC Türkçe'den Rengin Arslan, MHP'nin Yenikapı mitingini yerinde izledi. İşte o yazı;
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural’ın ’kaplumbağa’lı seçim kampanyası
Oktay Vural’ın ’kaplumbağa’lı seçim kampanyası MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 1 Kasım genel seçimleri için kırmızı ve beyaz renkteki iki Volkswagen Beetle marka otomobili, parti amblemleri ile kendisine ait fotoğraflarla kaplattı...
29.09.2021 Gündem
AK Parti, İzmir mitingi ertelendi
AK Parti, İzmir mitingi ertelendi AK Parti’nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 18 Ekim pazar günü yapacağı miting, 24 Ekim cumartesi gününe ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Siyasetin twitter fenomenleri
Siyasetin twitter fenomenleri SEÇİM öncesi her alandan seçmene ulaşmayı hedefleyen siyasetçiler, Twitter’ı da aktif kullanıyor...
8.10.2015 Yaşam
"MHP sorumsuz, CHP bir alem"
"MHP sorumsuz, CHP bir alem" İzmir’in Bayraklı ilçesinde konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, CHP ve MHP’yi koalisyon kurma konusunda eleştirerek “MHP sorumsuz, CHP bir alem” dedi.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım sert çıktı!
Binali Yıldırım sert çıktı! Kosova Rumeli Kültür Sanat ve Turizm Derneğini ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, “Bayrağa gözümüz gibi bakacağız...
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım: Hepimiz şehit olmaya hazırız
Binali Yıldırım: Hepimiz şehit olmaya hazırız 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle İzmir’de huzurevi ziyareti yapan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, “Sizin verdiğiniz oylar siyasiler tarafından iyi değerlendirilemedi...
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım'dan flaş açıklamalar
Binali Yıldırım'dan flaş açıklamalar Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. Çözüm süreci ve terör olaylarına değinen Yıldırım, gazeteci Ahmet Hakan'a yönelik saldırının da kabul edilemez olduğunu ifade etti.
29.09.2021 Gündem