Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler Türkiye, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş, bu kapışmadan galip ayrılarak düzlüğe çıkmak hedefinde. Fenerbahçe büyük bir engeli aşarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Valerien Ismael ile Jorge Jesus arasında taktik savaşları yaşanacak ve geceye son noktayı, iki devin dünyaca ünlü yıldızları koyacak. Tüm spor severler Vodafone Park Arena'daki mücadeleyi bekliyor. İşte dev derbi muhtemel 11'leri...
2.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman 2022? BJK FB derbi maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, maç canlı ve şifresiz mi olacak?
Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman 2022? BJK FB derbi maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, maç canlı ve şifresiz mi olacak? Süper Lig, 1 Ekim'den itibaren başlıyor. Futbolseverler Süper Toto heyecanı yaşarken Beşiktaş ve Fenerbahçe derbi maçı detayları sorgulanıyor. Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park'ta Jorge Jesus'un yönetimindeki Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe 356. kez karşı karşıya gelecek, en son 8 Mayıs 2022 tarihinde karşılaşan iki ekip 1-1 berabere kalmıştı. Peki, Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
29.09.2022 Şampiy10
İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri!
İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri! Süper Lig’in 7. haftasında İstanbulspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın hakemi belli oldu. İstanbulspor ve Beşiktaş’ın kozlarını paylaşacağı maçta Hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Candaş Elbil üstlenecek. Peki, İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri!
16.09.2022 Futbol