İstanbul'da dolu sürprizi! Aniden bastırdı, böyle kaçtılar
İstanbul'da dolu sürprizi! Aniden bastırdı, böyle kaçtılar Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da bekleyen yağış etkisini göstermeye başladı. Özellikle Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerinde etkili olan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Arnavutköy'de etkili olan dolu yağışı nedeniyle sürücüler akaryakıt istasyonuna sığındı.
21.04.2023 Gündem
İstanbul’da dolu yağışı etkili oldu
İstanbul’da dolu yağışı etkili oldu İstanbul’da etkili olan yağmurla beraber aralıklarla dolu yağışı da etkili oldu. Kağıthane’de etkili olan dolu yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.
20.04.2023 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı Marmara'da yağışlı hava etkisini sürdürüyor, İstanbul'un bazı semtlerinde sağanak yağış etkili olurken bazı semtlerde de dolu yağışları etkili oluyor. Esenyurt'ta başlayan dolu yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi.
26.08.2022 Gündem
Dolu ne zaman yağacak, saat kaçta, Dolu yağışı İstanbul’da hangi ilçelerde olacak? İstanbul dolu uyarısı olan ilçeler!
Dolu ne zaman yağacak, saat kaçta, Dolu yağışı İstanbul’da hangi ilçelerde olacak? İstanbul dolu uyarısı olan ilçeler! AKOM İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yaparak dolu yağışına karşı dikkatli olmaya çağırdı. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce de açıklama yapılarak, öğleden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Yağışla birlikte bazı bölgelerde dolu yağışına karşı tedbirli olunması gerektiği de ifade edildi. Peki, Dolu ne zaman yağacak, saat kaçta? Dolu yağışı İstanbul’da hangi ilçelerde olacak? Meteoroloji dolu uyarısı…
24.08.2022 Yaşam
Dolu yağacak mı? İstanbul'da dolu uyarısı var mı, Meteoroloji açıkladı!
Dolu yağacak mı? İstanbul'da dolu uyarısı var mı, Meteoroloji açıkladı! İstanbul’a dolu yağacak mı, Meteoroloji İstanbul dolu uyarısı mı yaptı? Havalar bir anda soğudu. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada yoğun yağışlar sebebiyle su baskını ve taşkın riskine karşı uyarırken, tedbirli olmaları çağrısı yaptı. Daha çok Anadolu Yakası'nı vuran dolu olayları için vatandaşlar arabalarının üzerine battaniye ve kilim örterek önlem aldı.
21.05.2021 Gündem
8 Ekim dolu yağışı uyarısı! İstanbul'da dolu ne zaman ve saat kaçta yağacak? Meteoroloji saat verdi!
8 Ekim dolu yağışı uyarısı! İstanbul'da dolu ne zaman ve saat kaçta yağacak? Meteoroloji saat verdi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan dolu yağışı uyarısının ardından vatandaşlar araçlarını kapalı otoparklara çekmeye başladı. Otoparklarda yer bulamayan vatandaşlar ise araçlarını korumak için battaniye, halı ve kartonlarla kapattı. İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren il genelinde görülecek sağanak yağışların kuvvetli, yerel olarak çok kuvvetli (40-75 kilogram/ metrekare) olması bekleniyor. Peki, İstanbul'da dolu ne zaman ve saat kaçta yağacak? İşte Meteoroloji'den yapılan dolu uyarısı!
8.10.2020 Gündem
İstanbul'da dolu nedeniyle kuşlar öldü
İstanbul'da dolu nedeniyle kuşlar öldü İstanbul Kadıköy'de etkili olan sağanak yağış ve dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı nedeniyle birçok nokta beyaza bürünürken, çok sayıda kuşun öldüğü görüldü.
29.09.2020 Yaşam
Dolu neden yağar, nasıl oluşur? İstanbul’da doğu yağışı 2020…
Dolu neden yağar, nasıl oluşur? İstanbul’da doğu yağışı 2020… Meteoroloji'nin uyarısı sonrası İstanbul'da beklenen dolu yağışı başladı. 12.20-14.00 saatleri arasında İstanbul Boğazı çevreleri ve Anadolu Yakası başta olmak üzere kuvvetli yağışın beklendiği kaydedilen açıklamada ani sel ve su baskınlarına ve dolu yağışına karşı tedbirli olması gerektiği açıklandı. Prof. Dr. Orhan Şen, Boğaz çevresi ve Anadolu yakasında yağışın etkili olduğunu belirterek, ''Aracınızı da güvenli bir yere koyun.'' uyarısını yaptı. Peki, Dolu neden yağar?
29.09.2020 Gündem
İstanbul'da dolu yağışı! Yerler kısa sürede beyaza büründü
İstanbul'da dolu yağışı! Yerler kısa sürede beyaza büründü İstanbul'da Meteorolojinin uyarılarının ardından özellikle boğaz çevresi ve Kadıköy'de dolu yağışı etkili oldu. Yerler kısa sürede beyaza büründü. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Prof. Dr. Orhan Şen, Boğaz çevresi ve Anadolu yakasında yağışın etkili olduğunu belirterek, "Aracınızı da güvenli bir yere koyun." uyarısı yaptı.
29.09.2020 Gündem
İstanbul'da dolu ve kar yağışı
İstanbul'da dolu ve kar yağışı İstanbul Anadolu Yakası'nda kısa süreli dolu ve kar yağışı etkili oldu.
18.03.2020 Yaşam
İstanbul'da dolu yağışı!
İstanbul'da dolu yağışı! İstanbul'da dolu yağışı!
14.04.2019 Haber
İstanbul'da dolu sürprizi!
İstanbul'da dolu sürprizi! İstanbul'da dolu yağışı etkili oldu. Sabah saatlerinde etkili olan yağmur, yerini dolu yağışına bıraktı.
14.04.2019 Yaşam
İstanbul'da dolu sürprizi
İstanbul'da dolu sürprizi İstanbul'da kar yağışının ardından bugün de aralıklarla dolu yağışı etkili oluyor.
27.02.2019 Gündem
İstanbul'da şiddetli yağış ve fırtına
İstanbul'da şiddetli yağış ve fırtına Meteorolojinin uyarısının ardından İstanbul'da şimşek, gök gürültüsü ve ardından yağan yağmur etkili oldu. Bazı noktalarda dolu yağışı başladı. Şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 10 dakika durdurulan hava trafiği normale döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM, İstanbul'da kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış için yeni bir uyarıda bulundu.
28.06.2018 Gündem
Bu yıl aşırı sıcak, dolu, sağanak bir arada!
Bu yıl aşırı sıcak, dolu, sağanak bir arada! Aşırı sıcak, dolu, sağanak... Değişken havalar insanları şaşırtıyor. Uzmanlara göre, geçen yıl olduğu gibi meteorolojik doğal afetlerin görüleceği bir yaz ve sonbahar bizi bekliyor.
28.04.2018 Gündem
İstanbul için beklenen yağmur başladı!
İstanbul için beklenen yağmur başladı! İstanbul için beklenen yağmur başladı. Kentin birçok yerinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ve AKOM'dan yapılan uyarılar da, akşam saatlerinde dolu yağışının da görülebileceği söylendi...
21.09.2017 Yaşam
İstanbul'da dolu alarmı! Kapalı otoparklar tıka basa doldu
İstanbul'da dolu alarmı! Kapalı otoparklar tıka basa doldu Art arda yayınlanan hava durumu uyarıları İstanbullar'ın çok farklı tedbir almasına neden oldu. Bunda geçtimiz günlerde yaşanan sıradışı dolu yağışı, bu yağışın özellikle otomobillerde yol açtığı hasarların etkisi var.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da beklenen yağış başladı
İstanbul'da beklenen yağış başladı İstanbul'da beklenen yağmur başladı. Şiddetli yağışının öğle saatlerinde İstanbul'un tamamında etkisini giderek arttırması beklenirken yetkililer dolu yağışına karşı da uyardı. İstanbul'da sağanak yağışların ardından sıcaklıklarda 6-7 derecelik düşüş gözlendi. Öte yandan Meteoroloji, Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Samsun, Sinop ve Giresun'da kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için dolu ve sağanak uyarısı
Meteoroloji'den İstanbul için dolu ve sağanak uyarısı Meteoroloji, Ankara, Konya, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Muğla, Kırıkkale, Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta'da kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. İstanbul'da ise yarın gece sağanakla birlikte dolu yağışı da görülebilir...
29.09.2021 Gündem
Fırtına mağduru araç sahiplerine ciddi uyarı!
Fırtına mağduru araç sahiplerine ciddi uyarı! Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Göçük Eğitim Koordinatörü Aşkın Önver, İstanbul'da dolu nedeniyle çok sayıda aracın zarar gördüğünü belirterek, "Oto sanayilerinde kuyruklar oluştu. Araç camları ve kaportada oluşan hasarların onarımı için kaliteli hizmet sunan ve bilinen firmaların tercih edilmesi gerekir. Acemi ve kötü malzeme kullanan, merdiven altı diye tabir edebileceğimiz iş yerleri araca daha fazla zarar verecektir." dedi.
28.07.2017 Ekonomi
İstanbul'da dolu sürprizi
İstanbul'da dolu sürprizi İstanbul Beyoğlu'nda saatler öğle vaktini gösterdiğinde hava aniden karardı. Akşam üzeri karanlığı andıran hava birkaç dakika sonra patladı. Gök gürültüsüyle birlikte şiddetli dolu yağmaya başladı.
22.04.2015 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı Restoran ve kafelerdeki fahiş fiyatlara tepki göstermek isteyen bazı vatandaşlar sosyal medyadan boykot çağrısında bulundu. Yapılan çağrının İstiklal Caddesi'nde karşılık bulmadığı görülürken, restoran girişlerindeki kalabalık dikkat çekti. İstiklal Caddesi'nde restoran işleten Sinan Güler, Bizim burada boykot yok, kalabalık ve herkes memnun. Fiyatlarımız orta düzeyde. Fiyat yüksekliği varsa önce buradaki mal sahiplerini boykot etmeleri lazım dedi. Fatma Genç adlı müşteri ise, Boykot çağrısı mantıklı bir çağrı. Fiyatlar gerçekten yüksek. Enflasyona göre de baya fark var, sadece enflasyonla açıklanabilecek bir şey değil bence ifadelerini kullandı.
20.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri