Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız Sağlık atamaları ile ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık Bakanlığı’na 27 bin personel alımıyla ilgili ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecekler” dedi.
5.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman, 42 bin 500 personel alımı branş dağılımı, başvuru şartları açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı alımı başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman, 42 bin 500 personel alımı branş dağılımı, başvuru şartları açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı alımı başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı'nın 2. etap personel alımı için toplamda 42 bin 500 kişinin istihdam edileceği açıklandı. KPSS ile 6 bin 69 hemşire, bin 530 ebe, bin 494 sağlık lisansiyeri, 798 sağlık teknisyeni ve 21 bin 709 sağlık teknikeri olmak üzere, toplam 31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli ve ayrıca 10 bin 900 sürekli işçi alımı yapılacak. Başvuru kılavuzlarının İŞKUR'a ve tercih kılavuzunun hazırlanmak üzere ÖSYM'ye gönderilmesiyle birlikte alım süreçleri başlatılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman, 42 bin 500 personel alımı branş dağılımı, başvuru şartları açıklandı mı? İşte İŞKUR Sağlık Bakanlığı alımı başvuru ekranı ve Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları, tarihi, kılavuzu hakkında merak edilenler…
22.03.2023 Personel Alımı
Bakan Koca açıkladı: 42 bin 500 personel alınacak
Bakan Koca açıkladı: 42 bin 500 personel alınacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını açıkladı.
21.03.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır?
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır? Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli işçi alımı başvuruları 28 Kasım’da başladı. İŞKUR üzerinden alınan başvurular 2 Aralık’ta sona erecek. Başvurularını tamamlayan adaylar işçi alımı kura çekiliş tarihlerini araştırıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
29.11.2022 Personel Alımı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Personel alımı İŞKUR başvuru ekranı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Personel alımı İŞKUR başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının ilki olan 42 bin 500 personel alımına ilişkin başvuru kılavuzu İŞKUR üzerinden yayımlandı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları öncesinde de KPSS-2022/11 tercih kılavuzu ÖSYM tarafından duyuruldu. 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 42 bin 500 işçi ve personel alımı yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, kadro ve branş dağılımı ne? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR başvuru ekranı ve diğer merak edilenler…
29.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı!
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı! Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları başladı! Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı kadro ve meslek dağılım listesi ile başvuru şartlarını açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ve esube iskur gov tr başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 30 bin sağlık personeli, 11 bin 317 işçi ve 1183 sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı 30 bin sağlık personeli, 11 bin 317 işçi ve 1183 sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı işçi ve sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Sağlık Bakanlığı 30 bin sağlık personeli, 11 bin 317 işçi ve 1183 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi ve personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
28.11.2022 Personel Alımı
ÖSYM Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız sürekli personel alımı
ÖSYM Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız sürekli personel alımı Sağlık Bakanlığı personel alımı kapsamında öncelikle 42 bin 500 personel alımı yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Başvuru kılavuzları İŞKUR'a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM'ye gönderildi." ifadelerini kullandı. Peki, ÖSYM Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?
26.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları ve kadro dağılımı belli mi?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları ve kadro dağılımı belli mi? Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Başvuru Kılavuzları İŞKUR'a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM'ye gönderildi." ifadelerini kullandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı, şartları, kılavuzu, kadro dağılımı ve kontenjanlarına ilişkin detaylar…
26.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, İŞKUR başvuru ekranı açıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, İŞKUR başvuru ekranı açıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakan Fahrettin Koca, "Başvuru Kılavuzları İŞKUR'a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM'ye gönderildi." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı, şartları, kılavuzu, branş ve kontenjan dağılımı için yapılan aramalar da arttı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı açıldı mı, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
26.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları açıklandı mı?
Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı'nda 42 bin 500 personel alımı için düğmeye basıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı 42.500 personel alımı başvuruları ne zaman? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkındaki son gelişme…
18.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayınlandı mı, illere göre dağılımı açıklandı mı?
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayınlandı mı, illere göre dağılımı açıklandı mı? 85 bin Sağlık Personeli alımı için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan beklenen açıklama geldi. Peki, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayınlandı mı, illere göre dağılımı açıklandı mı?
18.11.2022 Personel Alımı
Bakan Koca 'Hayırlı olsun' dedi ve açıkladı: 42 bin 500 personel alınacak
Bakan Koca 'Hayırlı olsun' dedi ve açıkladı: 42 bin 500 personel alınacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 42 bin 500 yeni personelin alımı için başvuru kılavuzlarının İŞKUR'a gönderildiğini açıkladı.
18.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi?
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi? Sağlık Bakanlığı personel alımına yönelik branş dağılımı ve başvuru tarihleri merakla beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca personel alımlarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca "İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz." açıklamasında bulundu. Peki, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, branş dağılımı ve kontenjanlar belli mi?
11.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 31 bin personel alımı! Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, sağlık personeli ataması branş dağılımı ne?
Sağlık Bakanlığı 31 bin personel alımı! Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, sağlık personeli ataması branş dağılımı ne? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, Sağlık Bakanlığı 31 bin personel alımı branş dağılımı ne? Sağlık Bakanı Koca, '31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz' dedi.
11.11.2022 Personel Alımı
42 bin 500 sağlık çalışanı alınacak! Bakan Koca duyurdu
42 bin 500 sağlık çalışanı alınacak! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 85 bin açıktan atama yapılacağını ilan ettiklerini belirterek, "İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz. 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listelerimizi gönderiyoruz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız. Hemen ardından ikinci etap ilana çıkılacak" dedi.
11.11.2022 Gündem
KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? KPSS önlisans 60-69 puanla girilebilecek yerler!
KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? KPSS önlisans 60-69 puanla girilebilecek yerler! KPSS önlisans sonuçları açıklanınca, aldığı puana göre hangi alanlara yerleşeceğini merak eden adaylar arama motorlarına yöneldi. ÖSYM’nin duyuru sayfası üzerinden sonuçlarını sorgulayan adaylar, “KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim?” sorusuna yanıt arıyor.
3.11.2022 Eğitim
İŞKUR son dakika gelişmesini resmen duyurdu! Tamamen ücretsiz, yeni uygulama başladı
İŞKUR son dakika gelişmesini resmen duyurdu! Tamamen ücretsiz, yeni uygulama başladı İŞKUR yeni uygulamayı resmen duyurdu. Yeni uygulama devreye alındı. Tamamen ücretsiz olarak hizmet verecek. Staj yeri arayan öğrenci ve işveren yüz binleri yakından ilgilendiriyor. Türkiye İş Kurumu, staj imkanlarını genişletmek ve staja ulaşılabilirliği artırmak amacıyla 'Staj Portalı' uygulamasını hayata geçirdi. Bu sayede staj yeri arayan öğrenci ile işveren dijital ortamda daha kolay buluşacak. Sistem üzerinden tüm staj ilanları görülebilecek. Böylelikle gençler niteliklerine uygun olan ilana başvuru yapabilecek. Dönem sınırlaması da olmayacak. Yani staj başvuruları istenilen zamanda alınabilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...
21.09.2022 Ekonomi
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan İŞKUR’un personel alımı ilanına göre, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü/uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 13 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, İŞKUR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR personel alımı şartları ve ilanın detayları…
17.09.2022 Personel Alımı
Çukurova Üniversitesi 139 sürekli işçi ve sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Çukurova Üniversitesi 139 sürekli işçi ve sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Çukurova Üniversitesi duyurdu! 40 sürekli işçi ve 99 sürekli sözleşmeli personel alacak! İlanlar yayınlandı. Sürekli işçi alımı İŞKUR üzerinden yapılacak. Sözleşmeli personel alımına ise üniversitenin internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. Peki, Çukurova Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çukurova Üniversitesi sürekli işçi alımı başvuru şartları ne? Çukurova Üniversitesi hastanesi personel alımı şartları ve başvuru ekranı!
20.07.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak...
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak... KPSS şartı var. Kamuda farklı kurum ve meslek gruplarından 5 bin 3 personel aranıyor. Maaşlar 5 bin 200-9 bin lira arasında değişiyor. Kamudaki ilanlar incelendiğinde üniversitelerden belediyelere, bakanlıklardan kamu kurumlarına kadar birçok kurumun personel aradığı gözlemleniyor. İşte aranan personel sayıları ve işler...
28.05.2022 Personel Alımı
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor İş arayan binlerce kişiyi ilgilendiriyor ilgilendiriyor! Net 8 bin lira maaşla 107 bin eleman aranıyor. İşsiz milyonları yakından ilgilendiriyor. İŞKUR’a, işverenlerden gelen eleman taleplerini incelediğimde de büyük çoğunluğunun ara eleman diye adlandırılan meslekler olduğu da görülüyor. Gazaltı kaynakçısı, torna tezgahı operatörü gibi imalat sanayinde en çok ihtiyaç duyulan, üniversitelerde okutulmayan, okutulsa da üzerinden şöyle geçilen ama asıl meslek liselerinde okutulan ve uzmanlaştırılan meslekler. İşte işverenler de bu işlere eleman arıyor. Durumu anlamak için hem uzmanlarla hem de sanayicilerle konuştum. İmalat sanayinde, ara eleman olarak aranan kişilere ödenen net maaş 7-8 bin liralardan başlıyor.
12.05.2022 Çalışma Hayatı
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi en az ilköğretim mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi en az ilköğretim mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları! Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi duyurdu! İŞKUR üzerinden sürekli işçi alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversiteye güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve marangoz kadrolarına sürekli işçi alınacak. Peki, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sürekli işçi alımı başvuru şartları ne? İşte işçi alımı ilanı ve detayları!
18.04.2022 Personel Alımı
İşçi, işveren ve esnafa güzel haber! Yüzde 70 iş garantisi var, katılana günlük 114.51 lira...
İşçi, işveren ve esnafa güzel haber! Yüzde 70 iş garantisi var, katılana günlük 114.51 lira... İş arayan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren gelişme! İşçi, işveren ve esnafa güzel haber. İŞKUR resmen duyurdu, kurallar tamamen değişti. Katılımcılara, günlük 114. 51 TL cep harçlığı ödeniyor, en az yüzde 70 istihdam garantisi var. Personel sayısı da 5 kişiye çıkartıldı. Türkiye İş Kurumu, işletmelerde düzenlenen mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programlarında kurallar yeniden düzenlendi. Kurs ve programlara katılanların en az yüzde 50’sini istihdam etme şartı yüzde 70’e yükseltildi. İstihdam süreleri de artırıldı. Meslek öğrenmek isteyenler, kurs veya programlara 2’şer defa katılabilecekler.
13.04.2022 Çalışma Hayatı