Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak?
Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak? Astrolojiye meraklı olanlar ekim ayında gerçekleşecek koç dolunayının ne zaman ve saat kaçta olacağını sorguluyor. Netleşmek, şifalanmak, bitirmek gibi etkileri ortaya çıkaracak olan koç dolunayı Chiron etkisi yaratacak. Peki, Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkileri nelerdir?
8.10.2022 Astroloji
Türkiye’den flaş S-400 ve F-16 çıkışı! Bakan Çavuşoğlu resmen duyurdu…
Türkiye’den flaş S-400 ve F-16 çıkışı! Bakan Çavuşoğlu resmen duyurdu… Rusya- Ukrayna müzakerelerine ilişkin konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu” Ortada müzakere ettikleri kapsamlı bir metin var. Onun dışında liderler arasında bir ‘arka kapı diplomasisi’ işliyor. O süreçte de bir ortak deklarasyon taslağı olduğunu görüyoruz” dedi. Putin ile Zelenski’nin Türkiye’de masaya oturma ihtimalini değerlendiren Bakan Çavuşoğlu “Bir mutabakata varırlarsa veya liderlerin son noktayı koyacağı bir şekilde yakınlaşma olursa bu her an gerçekleşebilir” ifadelerini kullandı. Bakan Çavuşoğlu, F-16 satışı ve S-400 konusunda da önemli açıklamalar yaptı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, Rusya'nın askeri uçaklarına, hatta sivil Suriye'ye giden uçaklarına hava sahasının kapatıldığını duyurdu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...
23.04.2022 Siyaset
Ramazan yeniden düşünmek için fırsat sunuyor!
Ramazan yeniden düşünmek için fırsat sunuyor! Ramazan ayının anlam boyutunun kaçırılmaması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, kişinin bu özel ayı, hayat ve varoluşla ilgili düşünmek, kenidini revize etmek ve yeniden değerlendirme yapmak için bir fırsat olarak görmesi gerektiğini kaydetti. “Ramazan farklı bakış açısı getirme ayı olarak değerlendirilebilir” diyen Tarhan, Ramazan’ın kişiye sağlamlık eğitimi verdiğini, aile ve toplum açısından da dayanışma, yardımlaşma ve empati konusunda aileye önemli katkılar sunduğunu vurguladı.
2.04.2022 Ramazan
Rusya, Ukrayna ile savaşa girecek mi? Lavrov'dan son dakika açıklaması
Rusya, Ukrayna ile savaşa girecek mi? Lavrov'dan son dakika açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, Ukrayna ile gerilime ilişkin 'savaş' açıklamasında bulundu. Lavrov, "Rusya savaş istemiyor. Ancak çıkarlarımızın göz ardı edilmesine izin veremeyiz" dedi.
28.01.2022 Dünya
Çiftler arasında değer ve takdir aldatmayı önlüyor!
Çiftler arasında değer ve takdir aldatmayı önlüyor! Evlilik ve ilişkilerin bazılarında yaşanan aldatmanın, pek çok nedeni olabileceğini belirten uzmanlar, ilişkilerin gelişmesi ve sürdürülebilir olması için sürekli ilgiye ve beslenmeye ihtiyacı olduğunun altını çiziyor. Uzmanlar, aldatılmanın önlenmesi için çiftlerin birbirlerine değer vermesini ve hak ettikleri takdirin gösterilmesini tavsiye ediyor. Uzmanlar, eşlerin birlikte kaliteli vakit geçirmelerinin, ilişkilerine de kendilerine de zaman ayırmalarının oldukça önemli olduğunu vurguluyor.
18.11.2021 Sağlık
Cinsel hayatı koronavirüs kötü etkiledi!
Cinsel hayatı koronavirüs kötü etkiledi! Koronavirüs pandemisi fiziksel sağlığı olduğu gibi ruh sağlığını ve ilişkileri de vurdu! Uzmanlar, "Son yıllarda sıklıkla boşanma ve aldatma vakaları ile çalışıyorduk ama pandemi ile beraber bu sayı çok arttı. Çocukları sebebiyle ebeveyn danışmanlığına başlayan çiftlerde bile derine indiğinizde bir aldatma öyküsü çıkabiliyor" diyerek önemli uyarılarda bulundu.
20.09.2021 Yaşam
Balık burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır?
Balık burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır? Balık burcu kadını sevecen, şefkatli ve duygusal bir karaktere sahiptir. Bu burç insanı, genellikle herkesle iyi geçinebilirler ama çok fazla diğer insanlarla görüşerek kendi rutinlerinin dışına çıkmak istemezler. Bu nedenle de çok fazla kişiyle çok fazla samimiyet kurmamaya çalışırlar. Balık burcu kadınları, arkadaş konusunda çok seçicidirler.
16.02.2022 Astroloji
Büyümekten korkuyorlar! Bu sendrom en çok erkeklerde görülüyor!
Büyümekten korkuyorlar! Bu sendrom en çok erkeklerde görülüyor! Ünlü masal kahramanı Peter Pan, psikolojideki bir davranış sorununa da isim babalığı yapıyor. Genellikle erkeklerde görülen Peter Pan sendromu, kişinin yetişkin olmasına rağmen çocuk gibi davranması olarak tanımlanıyor. ‘Peter Pan’ sendromunu Uzman Psikolog Benan Şahinbaş anlattı.
9.05.2021 Sağlık
İlişkide yakınlığı artırmanın 5 yolu
İlişkide yakınlığı artırmanın 5 yolu Kendini duygusal ve fiziksel bir ilişki deneyiminden uzak tutan kişilerin yakınlık korkusu yaşıyor olabileceğine söyleyen Uzman Klinik Pskikolog Yücel Tuluk, bu durumunun nedeninin kişinin geçmişinde yatabileceğine dikkat çekiyor.
16.02.2021 Sağlık
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik Libya açıklaması!
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik Libya açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in meşruiyetinin olmadığını, bundan sonra da masada muhatap alınmaması gerektiğini söyledi.
18.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan "süre doluyor" dedi ve dünyaya ilan etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan "süre doluyor" dedi ve dünyaya ilan etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya'dan talebimiz rejimin saldırıları sonlandırmasıdır. Gözetleme kulelerimizi kuşatanlara verdiğimiz süre doluyor" dedi.
26.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti: Burada senin bir hakkın var mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti: Burada senin bir hakkın var mı? Londra'daki dörtlü zirvenin perde arkasını anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma ve Doğu Akdeniz'deki son durumun gündeme geldiğini söyledi. Erdoğan, "Dörtlü Zirve’de de Fransa ve Almanya da bu konunun üzerinde durdu. Biz gerekli açıklamaları yapınca da gene tabi Fransa maalesef bu işte hala rahatsızlığını devam ettiriyor. Ondan sonra dedim ki “Sen niye bunun üzerinde bu kadar duruyorsun? Burada senin bir hakkın var mı? Buranın garantör ülkesi Türkiye’dir, garantör ülkesi Yunanistan’dır, İngiltere’dir. Peki sen nereden buraya giriyorsun? Biz garantör ülke olma hakkımızı burada kullanıyoruz. Orada bizim soydaşlarımız var ve soydaşlarımızdan tarafız" ifadelerini kullandı.
5.12.2019 Siyaset
'Flört şiddeti gittikçe artıyor'
'Flört şiddeti gittikçe artıyor' Psikiyatrist Onur Okan Demirci, çiftlerin birbirine karşı fiziksel, cinsel, psikolojik sosyal ve dijital şiddet içeren davranışlarda bulunmasına ‘flört şiddeti’ denildiğini söyleyerek, “Sosyal medya flört şiddetini artırıyor. Hesapların şifresini isteme, video veya fotoğraf göndermek için zorlama, en son kaçta çevrimiçi olduğunu, kimi takip ettiğini, hangi fotoğrafları beğendiğini kontrol etme gibi teknolojik davranışlar flört şiddetine örnektir” dedi.
25.11.2019 Sağlık
Kuzey Kore'den Donald Trump'ın açıklamalarına cevap: İlgilenmiyoruz!
Kuzey Kore'den Donald Trump'ın açıklamalarına cevap: İlgilenmiyoruz! Kuzey Kore, ABD Başkanı Donald Trump'ın, yakında Pyongyang lideri Kim Jong-un'la görüşebileceği imasına karşılık, ülkeye yararı olmayan görüşmelerle ilgilenmediklerini bildirdi.
18.11.2019 Dünya
Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz açıklaması
Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz açıklaması Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Doğu Akdeniz'deki gelişmelere ilişkin, ''AB paylaşmayı Rumlara öğretsin. Bize karşı bir adım atılırsa cevap veririz'' dedi.
12.07.2019 Dünya
"Narsistik kişilik bozukluğu çoğunlukla..."
"Narsistik kişilik bozukluğu çoğunlukla..." Psikolog Gülcem Yıldırım, narsistik kişilik bozukluğunun çoğunlukla erkeklerde görüldüğünü söyledi.
8.07.2019 Sağlık
Kariyer endişesi psikolojiyi bozuyor
Kariyer endişesi psikolojiyi bozuyor Psikiyatrist Yrd.Doç.Dr.Rıdvan Üney, kariyer endişesinin psikolojiyi bozduğunu söyledi.
3.01.2019 Sağlık
Sırada Amerikan kaosu var!
Sırada Amerikan kaosu var! Trump'ın Beyaz Saray'da oluşturduğu çevre, ABD'nin Orta Doğu, Çin ve Avrupa ile ilişkilerinde bundan iki yıl önce akla gelmeyecek politikaları hayata geçirmesini sağlıyor. Washington, bugün tüm ikili ilişkilerine barış değil kaos taşıyor.
21.05.2018 Dünya
Kim Jong-un'dan şoke eden açıklama! 'Birlikte tarih yazmak istiyoruz'
Kim Jong-un'dan şoke eden açıklama! 'Birlikte tarih yazmak istiyoruz' Kuzey Kore lideri Kim Jong-un iktidara geldiği 2011'den beri kendisini ilk kez ziyaret eden Seul'den gelen heyete Güney Kore ile 'ulusal birleşmenin yeni tarihini yazmayı umduğunu' söyledi.
6.03.2018 Dünya
Kadınlar uzun vadeli ilişkide neden cinsellikten soğuyor?
Kadınlar uzun vadeli ilişkide neden cinsellikten soğuyor? Cinsel Tutum ve Yaşam Tarzı Ulusal Araştırması, uzun vadeli ilişkiler söz konusu olduğunda kadınların cinsellikten uzaklaştıklarını net bir şekilde ortaya koydu.
22.09.2017 Arşiv
İncirlik’e gelecekler için ‘terör’ kriteri!
İncirlik’e gelecekler için ‘terör’ kriteri! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel’e İncirlik’i ziyaret talepleriyle ilgili “Listedeki isimler uygunsa tabii olabilir... Zira Alman milletvekillerinin arasında bazen tero¨ristlere açıkça destek verenler de olabiliyor” dediğini aktardı
26.05.2017 Siyaset
KKTC Başbakanı Özgürgün: Türkiye ile tam bir işbirliği içindeyiz
KKTC Başbakanı Özgürgün: Türkiye ile tam bir işbirliği içindeyiz KKTC Başbakanı Özgürgün, Türkiye ile tam bir işbirliği içinde olunduğunu vurgularken, Cenevre'deki görüşmelerden sonuç çıkmazsa, hem KKTC'nin hem Türkiye'nin bir 'B planı'nın mutlaka olduğunu söyledi
17.06.2021 Dünya
Kendini beğendirmeye çalışmak yoruyor
Kendini beğendirmeye çalışmak yoruyor Yasemin Allen ve İrem Sak... Son dönemde sık sık izlediğimiz iki güzel oyuncu, bu hafta vizyona giren "Dönerse Senindir"de Murat Boz'la başrolleri paylaşıyor. Allen, şöhretin can sıkıcı yanları olduğunu, kendini insanlara beğendirmeye çalışmanın yorucu olduğunu söylüyor...
24.12.2016 Arşiv
Mektuba karşılık teşekkür telefonu
Mektuba karşılık teşekkür telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönderdiği mektuba telefonla karşılık geliyor. Putin bugün saat 12.00’de Erdoğan’ı arayarak teşekkürlerini iletecek.
29.09.2021 Gündem