İkizler dolunayı ne zaman? İkizler dolunayı ne demek, burçlara etkileri nelerdir, ne zaman bitiyor?
İkizler dolunayı ne zaman? İkizler dolunayı ne demek, burçlara etkileri nelerdir, ne zaman bitiyor? Aralık ayına giriş yapınca ikizler dolunayının tarihi de sorgulanmaya başlandı. Her ay meydana gelen dolunay bu ay ikizler burcunda olacak. Ay'ın Güneş'e göre Dünya'nın ters tarafında kaldığı evresine dolunay denir. Peki ikizler dolunayı ne zaman, hangi gün, burçlara etkileri nelerdir, ne zaman bitiyor? İkizler dolunay ne demek?
3.12.2022 Astroloji
Ve büyük değişim başlıyor: Son 2 gün! Astrolog Dinçer Güner burçları tek tek açıkladı, 4 burcun hayatı darmadağın oluyor
Ve büyük değişim başlıyor: Son 2 gün! Astrolog Dinçer Güner burçları tek tek açıkladı, 4 burcun hayatı darmadağın oluyor Astroloji tutkunları Astrolog Dinçer Güner'in her söylediğini yakından takip ediyor. 12 burcun da hayatını değiştirecek etkileri ile Başak dolunayı geldi çattı. 24 Şubat 2024 Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri 10 gün sürecek. Türkiye saatiyle 15:30'da 5 derecedeki Dolunayın yanı sıra Venüs Mars kavuşumu da başlayacak. Başak dolunayının burçlara etkilerini yorumlayan astrolog Dinçer Güner, "Kalpler kolay kırılabilir. Hem kendimize hem de başkalarına karşı daha sabırlı olmamız gerekiyor." dedi. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
22.02.2024 Astroloji
Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor?
Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor? Astroloji severler 5 Şubat Aslan dolunayı etkileri için araştırmalarını hızlandırdı. Şubat’ın 5’inde 16 derece Aslan burcunda dolunay gelecek. Peki, 5 Şubat Aslan Dolunay’ı burçlara etkisi neler? Aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek? Aslan dolunayı saat kaçta başlıyor?
4.02.2023 Astroloji
Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak?
Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak? Astrolojiye meraklı olanlar ekim ayında gerçekleşecek koç dolunayının ne zaman ve saat kaçta olacağını sorguluyor. Netleşmek, şifalanmak, bitirmek gibi etkileri ortaya çıkaracak olan koç dolunayı Chiron etkisi yaratacak. Peki, Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkileri nelerdir?
8.10.2022 Astroloji
Aslan dolunayı nedir, 2022 aslan dolunayının burçlara etkisi ne? Aslan dolunayı ne zaman bitiyor, aslan burcunu nasıl etkileyecek?
Aslan dolunayı nedir, 2022 aslan dolunayının burçlara etkisi ne? Aslan dolunayı ne zaman bitiyor, aslan burcunu nasıl etkileyecek? Ay Aslan burcunda olacak. Çarşamba 19:56’da gerçekleşecek Dolunay sanat dünyasından, dünya liderlerine kadar birçok ismin gündeme gelmesine neden olacak. Kalp krizi, yüksek tansiyon, ateşli hastalıklar ve sırt ağrılarında da artışlar gözlemlenebilir. Peki, Aslan dolunayı nedir, Aslan dolunayı ne kadar sürecek? Aslan dolunayının burçlara etkisi ne? İşte aslan dolunayı 2022 burçlara etkisi ve biteceği tarih...
17.02.2022 Astroloji
Dolunay ne zaman 2021 bitecek? Balık dolunayı 2021 ne zaman bitiyor?
Dolunay ne zaman 2021 bitecek? Balık dolunayı 2021 ne zaman bitiyor? Balık burcunda 21 Eylül'de dolunay gerçekleşti. Dolunay 21 Eylül 2021 saat 02:54'te, 28 derecede Balık Burcunda meydana geldi. Dolunayın burçlar üzerinde etkisi bilindiğinden, dolunaydan kötü etkilenen burçlar Dolunay’ın ne zaman biteceğini araştırıyor. Peki, Balık burcu dolunayı ne zaman bitecek?
23.09.2021 Gündem
Merkür retrosu ne zaman? Merkür retrosu nasıl etkileyecek?
Merkür retrosu ne zaman? Merkür retrosu nasıl etkileyecek? Batı astrolojisine göre eylül ayı Merkür retrosunun Terazi burcunda olacağı süreç. 25 Ekim tarihine kadar da etkisinin devam edeceği Merkür retrosu ile ilgili detaylar astroloji meraklılarının gündeminde yer alıyor. Peki, Merkür retrosu ne zaman? Merkür retrosu nasıl etkileyecek? İşte Merkür retrosu ile ilgili merak edilenler...
15.09.2021 Astroloji