İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek Ev ve araba almayı planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Balon sönecek, fiyatlar düşecek. Yatırım için bekleyenler karlı çıkacak. Uzun süredir yükseliş trendinde olan ikinci el araba ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Fiyatlardaki fahiş artış nedeniyle birçok kişi ev ya da araba almak için doğru zamanı bekliyordu. Fiyatlar her geçen gün yukarı yönlü hareketini sürdürürken araba ve ev fiyatlarının düşeceği tarih duyuruldu. Ne oldu da ikinci el araba fiyatları bu kadar yükseldi? Bir araba fiyatı ev fiyatına tekabül ediyor. Ancak yatırım amacı ile alınan evin kira getirisi olacakken, arabanın en az 3 bin lira gideri bulunuyor. Peki ne yapmak gerekiyor? Alım için ne zaman harekete geçmek gerekiyor? İşte ikinci el araba ve satılık daire fiyatları ile ilgili flaş detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ne zaman düşecek? İkinci el araba fiyatları ne olacak, geçen yıla göre fiyatlar ne kadar arttı?
İkinci el araba fiyatları ne zaman düşecek? İkinci el araba fiyatları ne olacak, geçen yıla göre fiyatlar ne kadar arttı? İkinci al araba fiyatları, gündemdeki yerini koruyor. Koronavirüs salgını nedeniyle tedarik sorunu yaşayan ve sıkıntılı günler geçiren sıfır araç piyasası ile bu süreçte talepte patlama yaşayan ikinci el araç piyasasının durumu merak ediliyor. Sektörde yaşanan krizlere ve yakın dönemde beklenen gelişmelere dair değerlendirmede bulunan VavaCars CEO'su Lawrence Merritt, Otomotiv sektörü özelinde değerlendirmelerde bulunan VavaCars CEO'su Lawrence Merritt faiz artırımıyla birlikte sıfır araçlarda yaklaşık %10'luk, ikinci el araç fiyatlarında ise yaklaşık %12 ile %15 arasında değişen bir düşüş beklediklerini ifade etti. Peki, ikinci el araba fiyatları ne zaman düşecek?
20.11.2020 Gündem
İkinci el araç fiyatları düşer mi? İkinci el araba fiyatları ne olur?
İkinci el araç fiyatları düşer mi? İkinci el araba fiyatları ne olur? İkinci el araba fiyatları ne olacak, düşecek mi soruları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Covid 19 salgını kapsamında dünya çapında sıfır araç sıkıntı yaşandığında, 2. el otomobil fiyatları da doğal olarak yükseldi. Artan ikinci el otomobil fiyatları ve araç piyasasında oluşan dengesizliğin sonrası ikinci el araç satışıyla ilgili yeni düzenleme yapıldı. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkındaki yeni yönetmelik Resmi Gazete'de da yayımlandı. Peki, 2. el araba fiyatları ne zaman ne olacak? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?
15.08.2020 Gündem