İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor...
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde nakit para ihtiyacı olan ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çok sayıda vatandaş banka kredilerine yönelmeye başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. İhtiyaç kredileri için bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyurdu. Bayram öncesi birçok bankanın sunduğu faiz oranı, 1,70 seviyesinin altına düşmüş durumda. Peki güncel kredi faiz oranları ne? Kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi?
26.04.2022 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Kazanç arttı...
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Kazanç arttı... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Oranlar değişti, faizler yenilendi. Bankalar 32 günlük mevduata verdikleri faiz oranlarını güncellemeye başladı. Türk lirası mevduatlarının faiz getirisinden yapılan vergi kesintisi oranları geçtiğimiz günlerde düşürülmüştü. Peki bankada 100 bin TL birikimi olan bir vatandaş alınan bu yeni kararla birlikte ne kadar kar etti? Mevduat faiz oranı yüzde 13 olarak hesaplandığında daha önce bir yıldan uzun vadede 11 bin 700 TL kazanan vatandaş vergi oranın sıfırlanmasıyla birlikte kazandığı rakam 13 bin TL'ye çıktı. Aynı parayı 6-12 ay vadeye yatıran vatandaştan ise daha önce 1560 TL vergi kesintisi yapılırken şu an bu rakam 390 TL'ye indi. Böylece gerçekleşen vergi indirimi ile tasarruf sahibinin kazancı daha fazla artmış oldu. Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi indirimi derken bankalar tekrar vadeli mevduata faiz oranlarını yükseltti. İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank, Garanti BBVA, TEB, HSBC Bank, İNG Bank, Alternatif Bank, Odeabank, Burgan ve diğer bankaların 32 günlük faiz getiri tabloları...
11.10.2020 Ekonomi
Kredi faiz oranları düşer mi? Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları…
Kredi faiz oranları düşer mi? Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları… TCMB’nin fonlama faizinin ardından kredi faizleri de artıyor. TCMB verilerine göre, bankalar tarafından açılan ihtiyaç kredilerine uygulanan faiz oranı, 21 Ağustos haftasında yüzde 17,74’e kadar yükseldi. 24 Nisan haftasında yüzde 8,27’ye, 31 Temmuz haftasında ise yüzde 11,48 seviyesine kadar gerileyen ihtiyaç faizi 20 günde ortalama 600 baz puandan fazla artış kaydetmişti. 26 Haziran haftasında yüzde 9,01’e kadar gerileyen ortalama konut kredisi faizleri de 21 Ağustos haftasında yüzde 11,66’ya yükseldi. Peki, kredi faiz oranları düzer mi?
28.08.2020 Gündem
Kredi erteleme (Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 banka) şartları belli oldu! Kredi erteleme faizi var mı? Kredi erteleme şartları nelerdir?
Kredi erteleme (Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 banka) şartları belli oldu! Kredi erteleme faizi var mı? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi var mı? soruları corona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbir paketinin açıklanmasından sonra arttı. Bankalar zorlu dönemde müşterilerine omuz verdi. Bankacılık sektörü, corona virüsü salgınının müşterileri üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması amacıyla elini taşın altına koydu. Bankalar, müşterilerinin kısa vadeli finansal sorunlarını aşabilmesi için ana para/faiz/taksit ödemelerini erteleme, ilave limit artışı ve yapılandırma gibi destekleri devreye aldı. Peki, Bankaların kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi var mı? İşte Kredi erteleme Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 bankanın detayları…
25.03.2020 Gündem
Kredi erteleme nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi ne kadar, belli mi? (20 Bankanın kredi erteleme açıklaması)
Kredi erteleme nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi ne kadar, belli mi? (20 Bankanın kredi erteleme açıklaması) Kredi erteleme nasıl yapılır? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme başvuru nasıl yapılır? soruları corona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbir paketinden sonra yoğun bir şekilde aranmaya başlandı. Türk bankacılık sektörü koronavirüs salgınının firmaların, KOBİ'lerin, esnafın ve bireylerin üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunları aşabilmesi için önemli destek paketleri açıkladı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank müşterilerinin virüs salgını sürecinde mağdur olmamaları ve mali açıdan zarara uğramamaları için destek paketleri hazırladı. Peki bireysel kredi erteleme nasıl olacak? Kredi erteleme hangi bankalarda var? Akbank, Finans, İş Bankası, QNB, Garanti, Yapıkredi, Emlak Katılım Bankalarında kredi erteleme kampanyası var mı? İşte kredi erteleme 2020 detayları...
27.03.2020 Gündem
Konut kredisi faiz oranları (Hangi banka en uygun ve en ucuz konut kredisi veriyor?) 0.79 konut kredisi faiz oranı devam ediyor mu?
Konut kredisi faiz oranları (Hangi banka en uygun ve en ucuz konut kredisi veriyor?) 0.79 konut kredisi faiz oranı devam ediyor mu? Konut kredisi faiz oranlarında düşüş haberleri geldikçe bankalar, konut-ev kredisi faiz oranlarında ard arda indirimlere gidiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 'sıfır konutta faizlerin 0.79'a ineceğini' müjdelemesinden sonra vatandaş bankaların konut kredileri faiz oranlarını araştırıyor. Ev almak isteyen vatandaşlar, en uygun ve en ucuz krediyi hangi banka veriyor? sorularını cevap ararken, konut kredisi düşer mi, konut kredisi faiz oraları ne kadar oldu? Sorularını da sıklıkla soruyor. En son Akbank konut kredisi faiz oranını, "tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın" yüzde 0.95e indirdiğini duyurdu. İşte İş Bankası konut kredisi, Ziraat Bankası konut kredisi ve diğer bankaların konut kredisi faiz oranları…
6.03.2020 Gündem
Ev kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank...
Ev kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank... 2020 ile birlikte ev almak isteyen kişiler, bankaların konut kredilerini araştırıyor. Bankalar ise, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sıfır konutta faizlerin 0.79'a ineceği müjdesini verdikten sonra, peş peşe kredi faiz oranlarında ve kredi vadelerinde kampanyalar düzenledi. Bu düzenlemenden sonra Ev kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Kredi faiz oranları ne kadar düştü? sorularına yanıt arayan vatandaşlar, bankaların yeni kampanyalarını araştırmayı sürdürüyor. Peki Ev kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası TEB konut kredisi faiz ne kadar? İşte 2020 ev kredisi hesaplama 0.79…
24.04.2020 Gündem
Bankalar yarışa girdi! Kredi faizleri düşüyor
Bankalar yarışa girdi! Kredi faizleri düşüyor Devlet bankalarının konut kredisinde faiz oranlarını 0.99'a çekmesinin ardından özel bankalar da hen konut kredisi hem de tüketici kredisi faiz oranlarını aşağı çekti.
9.09.2019 Ekonomi
Ekonomiyi canlı tutun fırsatları ıskalamayın
Ekonomiyi canlı tutun fırsatları ıskalamayın Başbakan Binali Yıldırım ile bankacıların görüşmesi tam 4.5 saat sürdü. Bankaları yatırım yapmak isteyenleri finanse etmeye ve ekonomiyi canlı tutmaya çağıran Başbakan, riskleri gözeteceğim derken fırsatların kaçırılmamasını istedi.
2.11.2016 Ekonomi
Bayram gelmeden kredisi geldi
Bayram gelmeden kredisi geldi Bankalar, yaklaşan Kurban Bayramı başta olmak üzere müşterilerinin bu dönemde yapacağı okula dönüş gibi her türlü ihtiyacı için çeşitli kredi kampanyaları düzenliyor. Birçok bankanın geleneksel hale getirdiği kampanyalar ile tüketicilere birbirinden farklı vade, faiz oranı ve ödeme seçenekleriyle finansman desteği sunuluyor.
31.08.2016 Ekonomi
Şeker gibi kredi bayramı!
Şeker gibi kredi bayramı! Bankalar yeni kampanyaları harekete geçirdi
4.08.2013 Ekonomi