Emekli Yapılandırma

Emekli Yapılandırma

Son dakika emekli yapılandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli yapılandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli yapılandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Yapılandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli yapılandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 emekli yapılandırma haberi bulunmuştur. Tüm emekli yapılandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak Trafik cezası, vergi borcu, KYK borcu, olan vatandaşlar için güzel haber geldi. Borcu olan vatandaşların yapılandırmadan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemelerin 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT’ye yapılması gerekiyor. Bu amaçla bu hafta sonu vergi daireleri açık olacak. Ödeme yapacaklar, kısıtlamaya rağmen belgelerini ibraz ederek dışarı çıkabilecek.
27.02.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart...
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart... Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Fakat yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
26.02.2021 Gündem
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart Borcu olan herkesi kapsıyor! Uyarı geldi. Son gün 1 Mart. Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart'a kadar ödemesi gerekiyor.
23.02.2021 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek... Milyonların beklediği haber geldi. Ve değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. SGK prim borcu, köprü ve trafik cezaları, vergi cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçlar 18 taksitle ödenebilecek. Vergi yapılandırması, gelir, kurumlar, katma değer, özel tüketim, motorlu taşıtlar, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileriyle ceza ve gecikme faizlerini de kapsayacak. Başvurular yıl sonuna kadar yapılacak.
17.11.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve... Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. SGK, SSK, Bağkur tüm çalışanları sevindiren haber. Meclis'te kabul edildi. İstihdam teşvikini de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin ilk 10 maddesi kabul edildi. Şimdi özellikle borcu olanlar yapılandırmanın hangi borçları kapsadığını merak ediyor.
11.11.2020 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle emeklilik hayali kuran vatandaşlar için de geçerli. SGK, SSK, Bağkur Tüm çalışanları sevindiren haber. Yapılandırma, dondurma, ihya kolaylığı getirildi. KYK borcu bulunan gençler, 'KYK borçları yapılandırılacak mı' diye merak ediyordu. Bir güzel haber de onlar için geldi. Borç yapılandırması ile ilgili düzenleme Meclis’te görüşülüyor. Tasarıda Bağ-Kur sigortalıları için borçlarını ödeyerek emeklilik imkanına kavuşma hakkı da bulunuyor. Borçları olanların borçları nasıl yapılandırılacak? Emeklilik şartları nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde...
30.10.2020 Ekonomi
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü bugün.
4.08.2023 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün Borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Yine motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin de bugün son günü.
31.07.2023 Ekonomi
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında süre uzatıldı. Kamuya olan borçlarını yapılandırmak isteyenler için son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi.
2.06.2023 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs Vergi, SGK, prim, idari para cezası, öğrenim kredisi, trafik cezası olan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Borçlar siliniyor. Detaylar tek tek açıklandı. MTV’de borcun yüzde 10 detayına dikkat çeken Mali Müşavir Murat Bal, borçların silinmesi ile ilgili dava uyarısında bulundu.
10.05.2023 Gündem
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı tamamını kapsıyor! Taksitle ödenebiliyor, son 21 gün
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı tamamını kapsıyor! Taksitle ödenebiliyor, son 21 gün SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı prim borcu olanların tamamını kapsıyor. Sosyal güvenlik borç yapılandırması için son tarih 31 Mayıs. 12, 18, 24, 26 ve 48 aylık taksitler ile ödeme yapılabiliyor. Vatandaşların kimisi hangi borçların yapılandırılacağını, kimileri yapılandırma başvurusunun son tarihini, kimileri de yapılandırma yapılması halinde ödenecek borç tutarlarını merak ediyor. İşte sosyal güvenlik borç yapılandırması yapacaklara rehber olacak bilgiler...
10.05.2023 Ekonomi
Emekli olacaklara GSS prim borcu uyarısı! Hemen SGK’ya dilekçe yazın
Emekli olacaklara GSS prim borcu uyarısı! Hemen SGK’ya dilekçe yazın EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İlk emekli maaşını alanların yanı sıra hala ilk maaşını almak için gün sayanlar bulunuyor. EYT’de dikkat çeken GSS prim borcu uyarısı geldi. Borç ödenmeden emekli olunamıyor. Prim borcu, yapılandırma kanunu kapsamında hemen ödenmesi gerekiyor. EYT’lilerin SGK’ya bir dilekçe yazarak emekli olduğunu gerekçesi belirtmesi gerekiyor. İşte detaylar...
26.04.2023 Emekli
Borcu olanlar için büyük fırsat: O borçların tamamı silinecek
Borcu olanlar için büyük fırsat: O borçların tamamı silinecek SGK borçları siliyor. Borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Sigorta primi, genel sağlık sigortası başta olmak üzere borcu olan 14 milyon 600 bin kişi, 3 milyon 300 bin işletme yapılandırma hakkından yararlanabilecek. Bağ-Kur'luların yanı sıra primini kendisi ödeyenler de ödeme kolaylığından yararlanarak emekli olabilecek. Bazı alacakların yarısından vazgeçilirken, ilk taksit ve peşin ödemeler haziranda başlayacak. Part-time, kısmi süreli çalışanlar son bir yılda yatırılmayan primlerini yapılandırarak eksik günlerini tamamlayabilecek.
16.03.2023 Ekonomi
EYT'de ikramiye detayı! Emekli olacak milyonlar için tarih verildi
EYT'de ikramiye detayı! Emekli olacak milyonlar için tarih verildi EYT'de son dakika gelişmesi yaşandı. EYT'de ikramiye detayı ortaya çıktı. İlk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih verildi. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da ortaya çıktı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak. Meclis'in gündeminde yapılandırma yasası ile EYT'liye emeklilik hakkını verecek kanun teklifi bulunuyor. Yapılandırma yasası EYT'linin emekliliğini de kolaylaştıracak İşte EYT ile emekli olacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
27.02.2023 Emekli
EYT'de son dakika gelişmesi! EYT'lilerin merakla beklediği tarih belli oldu
EYT'de son dakika gelişmesi! EYT'lilerin merakla beklediği tarih belli oldu EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de dikkat çeken detaylar açıklandı. EYT'de artık sona gelindi. EYT'de ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih verildi. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da ortaya çıktı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak. Bunun yanında EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak "EYT'lilerin büyük bir çoğunluğu, ilk maaşını depremzedelere bağışlayacak. Biz de buna öncülük edeceğiz" dedi. Önümüzdeki hafta Salı günü TBMM Genel Kurulu'nun toplanması bekleniyor. Meclis'in gündeminde yapılandırma yasası ile EYT'liye emeklilik hakkını verecek kanun teklifi bulunuyor. Yapılandırma yasası EYT'linin emekliliğini de kolaylaştıracak. İşte EYT ile emekli olacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
26.02.2023 Emekli
EYT'liler ilk maaşları için kararı verdi! Depremzedelere gidecek
EYT'liler ilk maaşları için kararı verdi! Depremzedelere gidecek EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de dikkat çeken detaylar açıklandı. EYT'de artık sona gelindi. EYT'de ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih verildi. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da ortaya çıktı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak. Bunun yanında EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak "EYT'lilerin büyük bir çoğunluğu, ilk maaşını depremzedelere bağışlayacak. Biz de buna öncülük edeceğiz" dedi. Önümüzdeki hafta Salı günü TBMM Genel Kurulu'nun toplanması bekleniyor. Meclis'in gündeminde yapılandırma yasası ile EYT'liye emeklilik hakkını verecek kanun teklifi bulunuyor. Yapılandırma yasası EYT'linin emekliliğini de kolaylaştıracak. İşte EYT ile emekli olacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
25.02.2023 Emekli
EYT'de dikkat çeken bayram ikramiyesi detayı! Emekli olacakları ilgilendiren tarih verildi, hesaplara yatacak
EYT'de dikkat çeken bayram ikramiyesi detayı! Emekli olacakları ilgilendiren tarih verildi, hesaplara yatacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de dikkat çeken detaylar açıklandı. EYT'de artık sona gelindi. EYT'de ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih verildi. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da ortaya çıktı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak. Önümüzdeki hafta Salı günü TBMM Genel Kurulu'nun toplanması bekleniyor. Meclis'in gündeminde yapılandırma yasası ile EYT'liye emeklilik hakkını verecek kanun teklifi bulunuyor. Yapılandırma yasası EYT'linin emekliliğini de kolaylaştıracak İşte EYT ile emekli olacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
24.02.2023 Emekli
Bakan Nebati'den EYT açıklaması! 'Kasaya koyduk' deyip tarih verdi
Bakan Nebati'den EYT açıklaması! 'Kasaya koyduk' deyip tarih verdi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT’nin bütçeye oluşturacağı yüke ilişkin, “31 Aralık’ta biz EYT’nin bu yılki yükünü kasaya koyduk. EYT’nin bütçeye maliyetini de bu yıl için 255 milyar lira olarak hesapladık, kasada hazır duruyor. Buna KGF kefaletleri dahil değil” dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı Borçlar için özel bir yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak.
27.01.2023 Ekonomi
Memur emeklisi zam farkı için tarih belli oldu! Bakanlık açıkladı
Memur emeklisi zam farkı için tarih belli oldu! Bakanlık açıkladı Memur emeklilerinin beklediği haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilerin alacağı zam farkı ve ek gösterge farkının 27 Ocak Cuma gününden itibaren ödenmeye başlanacağını duyurdu.
24.01.2023 Çalışma Hayatı
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Emeklilik için gün sayan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika EYT açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'nin 2023'e maliyetinin 150 milyar lira civarında olabileceğini söyledi. Bilgin, EYT düzenlemesinin haftaya Meclis'e geleceğini söyledi.
24.01.2023 Ekonomi
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi veren Erdoğan, "Vergi, gümrük, SGK, belediye, il özel idareleri gibi kamu alacaklarını düzenleyecek bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Borçların cezalarını kaldırıyoruz, düzenleme ile borçları taksitle ödeme imkanı getiriyoruz. Artık üniversite okuyan gençlerimiz ne kadar kredi aldıysa o kadar geri ödeyecekler. Endeks borçlarının da taksitle ödemesi kolaylığını getiriyoruz. Kamu alacaklarını yapılandıran teklifi hazırlıyoruz. 31 aralık 2022 tarihinden önce kamuya olan ve 2 bin TL'yi geçmeyen vergi borçlarından vazgeçiyoruz." dedi.
23.01.2023 Gündem
EYT düzenlemesinde son dakika gelişmesi! Yüz binlerce EYT'liye para iadesi yapılacak
EYT düzenlemesinde son dakika gelişmesi! Yüz binlerce EYT'liye para iadesi yapılacak Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. EYT'liler prim borçlarını yapılandırma imkanına kavuşuyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırma paketinin devreye girmesiyle birlikte EYT ile emeklilik bekleyenler kamu bankalarından alacakları krediyi emekli maaşlarıyla geri ödeyebilecek. Milyonlarca vatandaşı borç yükünden kurtaracak olan borç yapılandırma paketi, emeklilik için gün sayanlara da ilaç gibi gelecek. Öte yandan yüz binlerce EYT'liye para iadesi yapılacak.
22.01.2023 Ekonomi
EYT'liye borç yapılandırma sürprizi! EYT'lilere prim borcu yapılandırma imkanı geliyor
EYT'liye borç yapılandırma sürprizi! EYT'lilere prim borcu yapılandırma imkanı geliyor Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. EYT'liler prim borçlarını yapılandırma imkanına kavuşuyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırma paketinin devreye girmesiyle birlikte EYT ile emeklilik bekleyenler kamu bankalarından alacakları krediyi emekli maaşlarıyla geri ödeyebilecek. Milyonlarca vatandaşı borç yükünden kurtaracak olan borç yapılandırma paketi, emeklilik için gün sayanlara da ilaç gibi gelecek. İşte son dakika haberinin detayları...
21.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Yapılandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli yapılandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.