Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalarda yeni dönem, tamamen değişiyor.
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalarda yeni dönem, tamamen değişiyor. Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika kararı. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Elektrikte yeni dönem başlıyor. Resmen harekete geçildi. Daha az elektrik faturası ödeyecekler. Elektrik faturalarından TRT payı ve enerji fonunu kaldıran yasa Meclis’e sunuldu. Teklifte, elektrik faturalarında kademeli sistem de öngörülüyor. Belirlenecek hane ortalamasına göre az tüketen kullanıcılar az, çok tüketen kullanıcılar da fazla fatura ödeyecek.
18.11.2021 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş karar! Ve değişti, yeni oran belli oldu, EPDK açıkladı
Elektrik ile ilgili flaş karar! Ve değişti, yeni oran belli oldu, EPDK açıkladı Elektrik ile ilgili flaş karar verildi. EPDK resmen duyurdu. Ve belli oldu. Tüketim miktar oranları değişti. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrikte mesken, tarımsal sulama ve diğer tüketici gruplarına yönelik son kaynak tedarik tarifesi tüketim miktarları belirlendi.
23.10.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili 'zam' açıklaması! Tüm aboneleri ilgilendiriyor
Elektrik faturaları ile ilgili 'zam' açıklaması! Tüm aboneleri ilgilendiriyor Elektrik faturalarına ilişkin son dakika zam açıklaması! Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. EPDK'dan resmi duyuru yapıldı. Elektrik faturalarının çok yüksek geldiği, artış veya gizli zam yapıldığı iddiaları gündeme gelmişti. EPDK bu iddialara yanıt verdi. Yapılan açıklamada, herhangi bir artışın ya da gizli zammın söz konusu olmadığı, hiçbir dağıtım ya da perakende şirketinin vatandaşlara gönderilen faturaya herhangi bir bedel artışı yansıtamayacağı belirtildi. İşte elektrik faturalarındaki artış iddialarına ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan yapılan açıklama...
28.08.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 15 arttı, tüm aboneler...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 15 arttı, tüm aboneler... Elektrik faturaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Tüm aboneleri kapsıyor. Yüzde 15 arttı. Rapor paylaşıldı. Abone sayısı da artış gösterdi. Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15,1 artışla 25 milyon 635 bin 231 megavatsaat oldu. Elektrikte abone sayısı haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,7 artarak 46 milyon 707 bin 822'ye ulaştı. Faturalanan elektrik tüketim miktarı ise aynı dönemde yaklaşık yüzde 11,1 artarak 20 milyon 936 bin 645 megavatsaat oldu.
27.08.2021 Ekonomi