Üniversitelerde yeni dönem! YÖK başkanı duyurdu...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK başkanı duyurdu... Milyonlarca üniversite öğrencisi bekliyordu. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar resmen duyurdu. YÖK Başkanı Özvar, "Uzaktan eğitimin yeni şeklini önümüzdeki günlerde inşallah üniversitelerle paylaşacağız, duyuracağız." dedi. Dünyada gerçekleşen dijital dönüşümlere paralel olarak, başta Anadolu Üniversitesi olmak üzere birkaç üniversitemizde uygulandığı haliyle açıköğretimin mevcut biçiminin güncellenmeye ve çeşitlendirmeye ihtiyacı olduğunu belirten YÖK Başkanı Özvar,"Bu çerçevede temel amacımız, açık, uzaktan ve hibrit modelleri çeşitlendirmektir” şeklinde konuştu.
14.05.2022 Eğitim
e-YÖKDİL ne zaman açıklanır? e-YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman açıklanır? e-YÖKDİL’de yanlışlar doğruları götürüyor mu? İşte e-YÖKDİL hesaplama!
e-YÖKDİL ne zaman açıklanır? e-YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman açıklanır? e-YÖKDİL’de yanlışlar doğruları götürüyor mu? İşte e-YÖKDİL hesaplama! 2022 Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (e-YÖKDİL) 14 Mayıs’ta gerçekleştirildi. Adaylar sınav sonrası ÖSYM tarafından açıklanacak sınav soru ve cevaplarını bekliyor. Peki, e-YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanır? E-YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman açıklanır? E-YÖKDİL’de yanlışlar doğruları götürüyor mu? e-YÖKDİL nasıl hesaplanır? İşte e-YÖKDİL hesaplama ve sonuç açıklama tarihi!
14.05.2022 Eğitim
YÖKDİL ne zaman açıklanacak? YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?
YÖKDİL ne zaman açıklanacak? YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2021'e ertelenen Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/2) bugün gerçekleştirildi. 41 ilde 47 sınav merkezinde uygulanan YÖKDİL sınavını ardından adaylar 'Ertelenen YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanır? YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?' sorularını araştırmaya başladı. Peki, YÖKDİL ne zaman açıklanacak? YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte YÖKDİL sonuçları, YÖKDİL soru ve cevapları hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Eğitim