YÖKDİL sınavı ne zaman? 2022 e-YÖKDİL sınav giriş belgesi nasıl alınır?
YÖKDİL sınavı ne zaman? 2022 e-YÖKDİL sınav giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM duyurdu! 2022 Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (e-YÖKDİL) için Sınav Günü Açık Tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri açıklandı. Adaylar, 2022 e-YÖKDİL sınav giriş belgesi ve sınav saatlerini araştırıyor. Peki, YÖKDİL sınavı ne zaman? 2022 e-YÖKDİL sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2022 e-YÖKDİL saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? İşte e-YÖKDİL sınav ile ilgili detaylar…
13.05.2022 Eğitim
Bu hafta sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta sınav olacak mı? Hafta sonu hangi sınav var?
Bu hafta sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta sınav olacak mı? Hafta sonu hangi sınav var? Bu hafta sonu sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta ne sınavı var? ÖSYM takvimine göre sınavlar cumartesi ve pazar günleri uygulandığından, bu hafta sonu sınav olup olmadığı merak sorgulanıyor. Geçtiğimiz hafta seçim olduğu için sınav uygulanmadı. Önümüzdeki hafta da seçimin 2. turu gerçekleşecek. Üniversitelerin final sınavları da seçim sonrasına ertelendi. Peki, bu hafta sonu sınav var mı?
19.05.2023 Eğitim
Polis Akademisi akademik personel alacak! İşte başvuru şartları!
Polis Akademisi akademik personel alacak! İşte başvuru şartları! Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Adli Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Trafik Enstitüsüne doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi öğretim elamanı alınacak. Peki, Polis Akademisi akademik personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi personel alımı başvuru şartları!
14.09.2022 Personel Alımı
e-YDS sınavı ne zaman? Başvurular devam ediyor!
e-YDS sınavı ne zaman? Başvurular devam ediyor! YÖKDİL geç başvuru sayfasının açılmasından sonra gözler E-YDS takvimine çevrildi. Yabancı dil puanı için sınavlara hazırlanan öğrenciler, YDS (Yabancı Dil Sınavı), e YDS /elektronik YDS) ve YÖKDİL (Yüksek Öğretim Kurumu Dil Sınavı) sınavına kayıt yaptırıyor. E YDS 2019 11. Sınav bilgileri ve kayıt koşullarını derledik. E YDS sınavı ne zaman?
2.10.2019 Eğitim