Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? E Nabız Tan Kodu Nasıl Alınır?
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? E Nabız Tan Kodu Nasıl Alınır? Tan kodu, işlem doğrulama numarası demektir. Tan kodu aynı zamanda sağlık pasaportu olarak da ifade edilebilmektedir. İşlem doğrulama sistemi olarak E-Devlet üzerinden yapılması gereken işlemlerde kullanılan bir güvenlik sistemidir. Elektronik araştırmalarda sıklıkla karşılaşılan tan kodu araştırmalarında işlem doğrulama sistemi olduğu görülmektedir.
4.02.2024 Gündem
Adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır, oy kullanmak için adres değişikliği bildirimi süresi nedir? Adres değişikliği bildirimi sorgulama ve oy kullanmak için adres değişikliği son tarih
Adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır, oy kullanmak için adres değişikliği bildirimi süresi nedir? Adres değişikliği bildirimi sorgulama ve oy kullanmak için adres değişikliği son tarih 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim için hazırlıklar sürüyor. Adresi değişenler adres bildirimini 1 Ekim 2023’e kadar yapmak zorunda. Yapmazlarsa oy kullanamayacaklar. Özellikle 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden etkilenen 11 ilde yaşayan milyonlarca kişi başka illere yerleşmek zorunda kaldı. Bu vatandaşların adres bildirimi yapmaları gerekiyor. Yapmayanların 9 gün içinde işlemleri tamamlamaları gerekiyor. Peki, Adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır, oy kullanmak için adres değişikliği bildirimi süresi nedir? Adres değişikliği bildirimi sorgulama ve oy kullanmak için adres değişikliği son tarih…
21.09.2023 Gündem
KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK burs başvuru tarihleri belli oldu mu?
KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK burs başvuru tarihleri belli oldu mu? Ekim ayının sonuna yaklaşırken KYK burs ve kredi başvurusu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kredi Yurtlar Kurumu yurt başvurularının ardından kredi ve burs için de öğrencilerin gözü Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Lisans ve önlisans öğrencileri KYK başvuru işlemlerini e-Devlet üzerinden tamamlayacak. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK burs başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak? KYK bursu ne zaman başlıyor? İşte KYK bursu ile ilgili tüm detaylar...
21.10.2021 Eğitim
e-Nabız giriş ve indirme ekranı! E-Nabız’a nasıl kayıt olunur ve şifre alınır?
e-Nabız giriş ve indirme ekranı! E-Nabız’a nasıl kayıt olunur ve şifre alınır? E- Nabız’a nasıl kayıt olunur? e-Nabız uygulamasına Covid-19 aşı durumu bilgilendirme özelliği eklendi. Nabız uygulamasına koronavirüs aşı durumu bilgilendirme özelliği eklendi. Vatandaşlar buradan aşı için belirlenen öncelik grubunda olup olmadıklarını görebilecek. Peki, E Nabız’a nasıl giriş yapabilirim? e-Nabız giriş indirme ekranı ve şifre alma süreci…
14.01.2021 Gündem
Kronik hastalık raporu nasıl alınır? e-nabız ve e-devlet kronik hastalık raporu sorgulama ve Sağlık Bakanlığı kronik hastalıklar listesi!
Kronik hastalık raporu nasıl alınır? e-nabız ve e-devlet kronik hastalık raporu sorgulama ve Sağlık Bakanlığı kronik hastalıklar listesi! Türkiye yarın yeni normale dönüyor. Pek çok alanda uygulanan yasaklar 1 Haziran itibariyle sona eriyor. Kamu personeli için de normal mesai pazartesi günü başlıyor. Kamu personeli idari izinleri ile ilgili düzenlemeyi içeren işe dönüş genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık Bakanlığı da kronik hastalıklar listesini açıkladı. Kamu personeli içinde kronik hastalığı olanlar bu süreçte idari izinli sayılacak. Kronik hastalığı olan kamu personeli de "Kronik hastalık raporu nasıl alınır? e-devlet kronik hastalık raporu sorgulama nasıl yapılır? e-Nabız'a nasıl giriş yapılır?" sorularını araştırıyor. Sağlık Bakanlığı kronik hastalıklar listesi ve e-devlet kronik hastalık raporu sorgulama işlemleri...
31.05.2020 Gündem
EYT nedir? Ne zaman emekli olabilirim? Emeklilikte yaşa takılmak ne demek? İşte SGK emeklilik sorgulaması…
EYT nedir? Ne zaman emekli olabilirim? Emeklilikte yaşa takılmak ne demek? İşte SGK emeklilik sorgulaması… EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri, en çok araştırılan konular arasında. Ayrıca siyasetçiler tarafından da aralıklarla gündeme alınan Emeklilikte Yaşa Takılanlar, vatandaşların cevap beklediği bir konu. Peki EYT nedir? Ne zaman emekli olabilirim? Emeklilikte yaşa takılmak ne demek? İşte SGK emeklilik sorgulaması…
21.02.2020 Çalışan Hakları
EYT nedir? 3600 ve 5000 günden emeklilik şartları nedir? SGK emeklilik sorgulaması nasıl yapılır?
EYT nedir? 3600 ve 5000 günden emeklilik şartları nedir? SGK emeklilik sorgulaması nasıl yapılır? EYT son dakika gelişmeleri Google'da çok sık araştırılan bir konu. Bunun yanında EYT siyaset sahnesinde de son dönemin en çok konuşulan gündemleri arasında. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere pek çok siyasi isim ve hükümet yetkilisi dönem dönem EYT ile ilgili sorulan sorulara yanıt veriyor. Peki EYT nedir? 3600 ve 5000 günden emeklilik şartları nedir? SGK emeklilik sorgulaması nasıl yapılır? İşte detaylar…
12.02.2020 Çalışan Hakları
Suçluların tercihi 'patates hat'!
Suçluların tercihi 'patates hat'! Terör uyuşturucu, kaçakçılık gibi ağır ceza gerektiren suçlara karışanlar, cep telefonu hattı alırken 'patates hat' olarak isimlendirilen açık hattı tercih ediyor. Daha önce Türk vatandaşların kimlik bilgileri ile yabancı uyrukluların pasaportlarını alarak 'patates hat' çıkartan suçlular şimdilerde ise Suriyelilere verilen geçici kimlik kartlarına göz dikti. Suriyelilere verilen geçici kimlik kartlarının bilgileriyle aldıkları cep telefonu numaralarını suç işlerken kullanan zanlılar, böylelikle polisin takibinden kurtulmayı hedefliyor.
5.11.2019 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü belgesi, E-Devlet sistemi kullanılarak alınır. Prim ve emekli maaşı sorgulama gibi işlemlerin de yapılabildiği SGK hizmet dökümü ile sigortalı olanların sigorta bilgilerine de ulaşım sağlanabilir. E-Devlet sistemi ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü belgesi, sigortalı olanların sigorta bilgilerine ulaşmalarını sağlar. E-Devlet sistemi üzerinden alınabilen SGK hizmet dökümü belgesi ile prim sorgulama ve emekli maaşı sorgulama gibi işlemler yapılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK Hizmet dökümü belgesinde hangi bilgiler yer alır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü E-Devlet aracılığı ile alınır. SGK hizmet dökümü belgesi, sigortalı olan kişilerin sigorta bilgilerine erişim imkanı sunar. Hizmet dökümü ile emekli maaşı ve prim sorgulama gibi işlemler de gerçekleştirilebilir. E-Devlet sistemi üzerinden SGK hizmet dökümü belgesi nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ne için kullanılır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü E-Devlet sistemi kullanılarak alınabilir. Hizmet dökümüyle sigortalı olan kişinin sigorta bilgilerine erişim sağlanabilir. SGK hizmet dökümü ile prim sorgulaması ve emekli maaşı sorgulama gibi işlemler de yapılabilir. E-Devlet ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ne için kullanılır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ile sigortalı bilgilerine erişim sağlanabilir. 4A, 4B ve 4C bilgilerine ulaşılabilen SGK hizmet dökümü ile emekli maaşı sorgulaması ve prim sorgulama işlemleri de yapılabilir. SGK hizmet dökümü, E-Devlet sisteminden alınır. E-Devlet ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümü ne için kullanılır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü belgesi 4A, 4B ve 4C bilgilerini gösterir. SGK hizmet dökümü belgesi ile prim sorgulama ve emekli maaşı hesaplama gibi işlemler de yapılabilir. SGK hizmet dökümü, E-Devlet sistemi üzerinden alınır. E-Devlet sistemi ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ne için kullanılır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? e-Devlet ile hizmet dökümü sorgulama!
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? e-Devlet ile hizmet dökümü sorgulama! SGK hizmet dökümü emekli maaşının sorgulanması, işe giriş tarihi ve prim sorgulama gibi sigorta bilgilerinin tümü ile ilgili işlemler için kullanılır. SGK hizmet dökümü e-Devlet sistemi üzerinden kolayca alınabilmektedir. e-Devlet sisteminden SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü sorgulama
E-Devlet ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü sorgulama SGK hizmet dökümü ile kısa süre içinde tüm sigorta bilgilerinize erişim sağlayabilirsiniz. SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerinizi e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Peki e-Devlet ile hizmet dökümü belgesi nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
SSK prim borcu sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK prim borcu sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır? SSK prim borcunuzu sorgulama ve SGK hizmet döküm belgenizi alma işlemlerini E-Devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz. E-Devlet sisteminden SGK prim gün sayınızı öğrenebilir ve emeklilik için ne kadar zamanınızın kaldığını hesaplayabilirsiniz. SSK sigorta hizmet dökümü belgenize de ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet hizmetinden nasıl yararlanılır?
E-Devlet hizmetinden nasıl yararlanılır? Günümüzde internet alt yapılı işlemlerin özel sektör ve kamu kurum ve kuruluşlarında yıllar geçtikçe yaygınlaşmasının sonucu olarak E-Devlet hizmeti geliştirilmiştir. E-Devlet uygulaması ile pek çok alanda işlem yapabilmekteyiz. E-Devlet şifresi ve E-Devlet uygulamaları hakkında tüm detaylar haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama
SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama Hem SSK hem de tüm SGK kollarına ait sigorta sorgulama işlemleri internet üzerinden kolayca yapılabilmektedir. E-Devlet sistemi üzerinden yapılabilen SSK ve SGK sorgulama işleminin tüm detayları haberimizde!
29.09.2021 Gündem
E-Devlet hizmetleri nelerdir?
E-Devlet hizmetleri nelerdir? E-Devlet, tüm kamu kurumlarına ve sunduğu hizmetlere tek bir portal altında erişim imkanı sunan, geniş çaplı bir internet sitesidir. Pek çok işlemi yapabilmemize olanak sağlayan E-Devlet sistemi günden güne gelişim göstermektedir. Tek bir E-Devlet şifresi ile hemen hemen tüm alanlardaki işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'PKK dağa çıkıyor çünkü...'
'PKK dağa çıkıyor çünkü...' Birand'dan tartışılacak sözler
24.09.2012 Televizyon