Dul Ve Yetimlere Promosyon Var Mı

Dul Ve Yetimlere Promosyon Var Mı

Son dakika dul ve yetimlere promosyon var mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dul ve yetimlere promosyon var mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dul ve yetimlere promosyon var mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dul Ve Yetimlere Promosyon Var Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dul ve yetimlere promosyon var mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 dul ve yetimlere promosyon var mı haberi bulunmuştur. Tüm dul ve yetimlere promosyon var mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere 1.000 TL geri ödemesiz veriliyor! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor...
Emeklilere 1.000 TL geri ödemesiz veriliyor! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor... Emeklilere güzel haber! Karşılıksız 1.000 TL ödeme yapılıyor. Başvuranlar alıyor. Tüm emekliler yararlanabiliyor. Resmi açıklama geldi. Kuveyt Türk, emeklilere yönelik avantajlar içeren emekli maaşı taşıma paketi hazırladı. 1.000 lira promosyon ödemesi yapılıyor.
7.09.2021 Ekonomi
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor Emeklilere müjde! 1750 TL'ye kadar karşılıksız para veriliyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan da alabiliyor. Tek tek açıklanıyor. Rakamlar yükseliyor. Milyonlarca emekli 2021 yılında bankaların verdiği emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Yeni emekliler de ilk maaşlarıyla birlikte bu ek gelire kavuşuyor. Peki, hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi ve diğer bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
1.09.2021 Ekonomi
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler 1.750 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. işte detaylar...
30.07.2021 Emekli
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL...
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL... Milyonlarca kişi yararlanıyor. 2 bin 550 liraya kadar çıkıyor. Emekli, dul ve yetimleri çok yakından ilgilendiren ödemelerde yeni yıl fırsatları gündemde. Bankalar tek tek duyuruyor. Yarış gittikçe kızışıyor. Bankaların promosyon ödemeleri emekli vatandaşlar ile birlikte dul ve yetim aylığı alanları da kapsıyor. 3 yıl kalma sözüne karşılık yapılan ödemelerde vatandaşlar daha yüksek paranın nasıl alınabileceğini merak ediyor. Promosyon yarışında hangi banklar önde. İşte emekli, dul ve yetimlere promosyon ödemesi yapan özel bankaların verdiği paralar ve istenen ek şartlar...
20.12.2020 Ekonomi
Emekliye 2 bin 550 lira! Harekete geçildi, yeni zaman ve...
Emekliye 2 bin 550 lira! Harekete geçildi, yeni zaman ve... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Peş peşe açıklamalar geliyor. Emeklilere güzel haber geldi, taban tutarına zam için harekete geçildi. Bu ay emekli olanlar ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alacak. Kampanyalar ile koşulsuz bin 200 lira veren de var. Rakam 2 bin 550 liraya kadar çıkabiliyor. Emekliler, promosyonda taban tutarların daha da artırılmasını istiyor. Konu Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından da gündeme taşındı. Dernek, "Banka promosyonlarına bir artış daha yapılsın. Promosyon için bir komisyon kurulsun ve bütün taraflar masada olsun" açıklaması yaptı.
7.09.2020 Ekonomi
SGK imzayı attı! 2 bin 500 liraya kadar çıkıyor
SGK imzayı attı! 2 bin 500 liraya kadar çıkıyor Milyonlarca kişi bekliyordu ve imzalar atıldı. SGK'nın anlaşması sonrası şimdi herkes ne kadar para alacağını hesaplamaya başladı. 13 milyon emekli, dul ve yetimin beklediği promosyon zammı dün netleşti. SGK ile Ziraat Bankası arasında yapılan protokolle, promosyonda yüzde 66 artış oldu. En düşük promosyon 300 liradan 500 liraya çıktı. 2 bin 500 liranın üzerinde maaş alana 750 lira yatacak. Özel bankalar da kesenin ağzını açtı. Bir bir açıklamaya başladılar. 2 bin 500 liraya kadar promosyon vaat ediyorlar.
5.03.2020 Emekli
Bir yolu bulundu! Evli çiftler emekliyse...
Bir yolu bulundu! Evli çiftler emekliyse... Bütün emekliler promosyon ödemesinden yararlanacak. Emekli hayatta değilse promosyonu dul ve yetimleri alacak. Peki ne kadar? Bu hesap dul ve yetime aylık bağlama oranına göre yapılacak. İşte detayları...
29.09.2021 Gündem
Emeklilere bir güzel haber daha! Ptt ile sözleşme tamam
Emeklilere bir güzel haber daha! Ptt ile sözleşme tamam Emeklilere verilecek olan banka promosyonu kapsamında PTT ile SGK arasında protokol imzalandı.
15.02.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dul Ve Yetimlere Promosyon Var Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dul ve yetimlere promosyon var mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.