Okan Buruk yeni Vedat Muriç'ini buldu bile! Fenerbahçe'yi şok eden transfer
Okan Buruk yeni Vedat Muriç'ini buldu bile! Fenerbahçe'yi şok eden transfer Akhisarspor'da Seleznov, Göztepe'de Jahovic, Ç.Rizespor'da Vedat Muriç gibi isimleri yıldız yapan ve genelde oyun sistemi olarak pivot forvetlerden vazgeçemeyen Okan Buruk'un Galatasaray'da da aynı geleneğini devam ettireceği bildirildi. Seferovic'ten beklenen verimi alamayan başarılı teknik adamın Fenerbahçe'nin listesinde bulunduğu golcüye talip olduğu bildirilirken, transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi.
2.01.2023 Galatasaray
Ali Koç ve Jorge Jesus şok oldu! Dünya Kupası'nın yıldızı göz göre göre elden kaçtı
Ali Koç ve Jorge Jesus şok oldu! Dünya Kupası'nın yıldızı göz göre göre elden kaçtı Joao Pedro'nun sakatlığının ardından transfer çalışmalarına devam eden ve hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'ye yıldız golcüden kötü haber geldi. Sarı Lacivertli kulübün transfer listesinde bulunan 24 yaşındaki pivot forvetin Celtic'le prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, yaşanan gelişmenin ardından Jorge Jesus'un farklı arayışlara yöneldiği bildirildi.
18.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Güney Koreli golcü geliyor! Kim Min Jae dünyaları kazandırınca...
Fenerbahçe'ye Güney Koreli golcü geliyor! Kim Min Jae dünyaları kazandırınca... Joao Pedro'nun sakatlığından sonra transfer çalışmalarını hızlandıran ve Joshua King, Valencia, Serdar Dursun, Batshuyi gibi isimlerin yanına alternatif bir golcü arayan Sarı Lacivertli yönetim aradığı oyuncuyu Güney Kore'de bulurken, 24 yaşındaki futbolcunun Kim Min Jae'den sonra Fenerbahçe'ye gelmek için can attığı bildirildi.
4.12.2022 Fenerbahçe