Cemal Aydın

Cemal Aydın

Son dakika Cemal Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemal Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemal Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemal Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemal aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 724 cemal aydın haberi bulunmuştur. Tüm cemal aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
Cemal Aydın kimdir? Ankaragücü eski başkanı Cemal Aydın neden öldü, kaç yaşındaydı?
Cemal Aydın kimdir? Ankaragücü eski başkanı Cemal Aydın neden öldü, kaç yaşındaydı? MKE Ankaragücü Kulübü, eski başkanlarından Cemal Aydın hayatını kaybetti. Peki, Cemal Aydın kimdir? Ankaragücü eski başkanı Cemal Aydın neden öldü, kaç yaşındaydı?
8.12.2021 Gündem
Ankaragücü'nün efsane başkanı Cemal Aydın hayatını kaybetti
Ankaragücü'nün efsane başkanı Cemal Aydın hayatını kaybetti Bir süredir tedavi gören eski Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın hayatını kaybetti. Cemal Aydın, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakıma alınmıştı.
8.12.2021 Futbol
Ankaragücü eski Başkanı Cemal Aydın kalp krizi geçirdi
Ankaragücü eski Başkanı Cemal Aydın kalp krizi geçirdi Ankaragücü Kulübü eski Başkanı Cemal Aydın kalp krizi geçirdi. Ankara Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Cemal Aydın'ın uyutulduğu öğrenildi.
29.11.2021 Futbol
CHP İstanbul İl Başkanlığına yeniden Canan Kaftancıoğlu seçildi
CHP İstanbul İl Başkanlığına yeniden Canan Kaftancıoğlu seçildi CUMHURİYET Halk Partisi 37. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu, 444 delegenin oyuyla yeniden İstanbul İl Başkanlığı'na seçildi.
9.02.2020 Siyaset
Özat çıldırdı: Alçaktır, namussuzdur!
Özat çıldırdı: Alçaktır, namussuzdur! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, “Tribünlerimizde ‘komisyoncu Ümit’ diye bağırıyorlar. Kim bu kulübün 1 TL’sini çalmışsa haram, zıkkım olsun. Kim bu kulübün 1 TL’sini çalmışsa alçaktır, namussuzdur, aşağılıktır” dedi.
3.12.2017 Gençlerbirliği
Melih Gökçek: Ankaraspor’u Ankaragücü için feda ettik
Melih Gökçek: Ankaraspor’u Ankaragücü için feda ettik Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü’ne destek olmadığına ilişkin iddialara, “Büyükşehir Belediyesi olarak 60 trilyona yakın yardım sağladık. Halen de sağlamaya devam ediyoruz. Daha ne yapalım?” sözleriyle tepki gösterdi.
22.03.2017 Süper Lig
İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı
İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman'dan kötü haber geldi. İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı. Boy gösterdiği onlarca Yeşilçam filmi ile gönüllerde taht kuran isimlerden olan İlyas Salman'ın sağlık durumuna dair son gelişmeler haberimizde yer alıyor...
2.11.2016 Magazin
Hacıosmanoğlu'ndan tarihi ceza sonrası ilk sözler!
Hacıosmanoğlu'ndan tarihi ceza sonrası ilk sözler! Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, PFDK'nın verdiği cezanın ardından konuştu.
10.02.2015 Trabzonspor
Melih Gökçek bombaladı!
Melih Gökçek bombaladı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü'nün son durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
24.08.2014 Futbol
Aynı olay Zonguldak'ta yaşansaydı...
Aynı olay Zonguldak'ta yaşansaydı... Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Gelik İşletmesi ve Üzülmez Müessesesi’nde çalışan işçiler Habertürk gazetesinden Mustafa Özdemir'e konuştu...
29.09.2021 Gündem
13 yıl bekledim!
13 yıl bekledim! Fenerbahçe’yi şampiyonluğa taşıyan üçüncü Türk teknik direktör olarak adını tarihe yazdıran Ersun Yanal, “Bu mutluluğu ve gururu yaşamak için tam 13 yıl bekledim” diye konuştu
29.04.2014 Futbol
Melih Gökçek: Mansur Yavaş yıkmak için geliyor
Melih Gökçek: Mansur Yavaş yıkmak için geliyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNNTÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan, gazeteci konukları CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu ve Habertürk Ankara Temsilcisi Erdal Şen'in sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Gökçek'in çılgın planı!
Gökçek'in çılgın planı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Ankaraspor'u Ankaragücü ile birleştirebileceklerini açıkladı.
17.02.2014 TFF 1.Lig
'Alnım ak, şike yapmadım'
'Alnım ak, şike yapmadım' 21 yıl önce G.Saray'ın A.Gücü'nü 8-0 yendiği maçta yediği goller nedeniyle adı şike iddialarına karışan Rade Zalad, yıllar sonra bu maçla ilgili VATAN'a açıklamalar yaptı.
9.01.2014 Futbol
Pişman oldum
Pişman oldum Melih Gökçek, yıllar sonra o olayla ilgili itirafta bulundu
29.09.2021 Gündem
Gökçek Ankara'daki oyunu açıkladı
Gökçek Ankara'daki oyunu açıkladı Melih Gökçek, Ankara’nın nabzını anketlerle tutuyor...
19.10.2013 Siyaset
Bu acı 29 yıldır hiç sönmedi!
Bu acı 29 yıldır hiç sönmedi! PKK’nın ilk saldırısında şehit düşen Süleyman Aydın’ın ağabeyi, “Onları lanetliyorum” dedi
14.08.2013 Yaşam
'Gözünüz aydın olsun'
'Gözünüz aydın olsun' Eski Ankaragücü Başkan Cemal Aydın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Türk spor tarihinde bir ilk!
Türk spor tarihinde bir ilk! Eski başkanlar ve bazı üyelerin atılması halinde Gökçek’in istediği olmuş olacak.
29.09.2021 Gündem
Türk spor tarihinde bir ilk!
Türk spor tarihinde bir ilk! Ankaragücü eski başkanlarının da aralarında bulunduğu birçok isim, üyelikten atılmaları gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildi.
14.03.2013 Futbol
Büyük şok: Silahlar konuştu!
Büyük şok: Silahlar konuştu! Ankaragücü'nde sular durulmuyor..
20.12.2012 Futbol
Ligden çekiliyor mu?
Ligden çekiliyor mu? 100 yıllık çınar Ankaragücü'ne FİFA'dan gelen yazı üzerine flaş bir iddia ortaya atıldı
27.07.2012 Futbol
Güzel bir yargılama oldu herkes için hayırlı olsun
Güzel bir yargılama oldu herkes için hayırlı olsun “Futbolda şike” iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 4’ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davada sona gelindi. Yargılamaya ilişkin tüm savunmalar tamamlandı. Mahkeme kararını operasyondan tam 1 yıl sonra olan 2 Temmuz Pazartesi günü saat 09.00’da verecek
30.06.2012 Futbol
Tarihi şike davası başladı!
Tarihi şike davası başladı! "Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davada Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, mütalaa karşı savunma yaptı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemal aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.