Arabası olanlar dikkat!  Süre arttı, sürüş güvenliği riski var
Arabası olanlar dikkat! Süre arttı, sürüş güvenliği riski var Arabası olan milyonları çok yakınbdan ilgilendiriyor. Yıl başından beri devam ediyor. Yurtdışından Türkiye’ye getirilen fren balataları için distribütörlerden istenen ilave onay sertifikası, oto servis ve sanayi sitelerinde fren balatası bulmayı zorlaştırdı. Ustalar istediği parçayı istediği zaman bulamazken, sürücülerin parça bekleme süreleri arttı. Senelik ihtiyacın yüzde 70’inin yurtdışından karşılandığını belirten uzmanlar, yaklaşık 20 milyon dolar değerindeki fren balatalarının Türkiye’ye girmek üzere gümrüklerde beklediğini söyledi.
2.10.2022 Ekonomi
Düzeltmeye çalıştığı balata koluna saplandı
Düzeltmeye çalıştığı balata koluna saplandı Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişinin koluna düzeltmek istediği vincin fren balatası saplandı...
31.03.2016 Yaşam
Gazze'de soyları sürsün diye bu yöntemi kullanıyorlar
Gazze'de soyları sürsün diye bu yöntemi kullanıyorlar Amerika’nın önemli gazetelerinden The Washington Post, Gazze’de ailelerin tamamen yok olmamak ve soylarını sürdürmek için 3-4 gruba bölünerek İsrail saldırılarından korunmaya çalıştığını dünyaya duyurdu.
1.08.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri