Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile nakdi destek
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile nakdi destek Kredi kullanmak isteyenler için 6 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Kredi desteğinin müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından vatandaşlara duyurulmuştu. Kredi fırsatının detayları da belli oldu. Toplam 60 milyar liralık Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli Yatırım, İhracat ve İşletme Harcamaları Destek paketleri ile ilgili başvuru süreci devam ediyor. Peki ucuz kredi imkanından kimler yararlanabiliyor? Kredi limitleri ne kadar? Hangi bankalar kredi kampanyasına dahil oldu? İşte ucuz kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
6.04.2022 Ekonomi
Kredi kampanyası! Banka resmen duyurdu, 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme...
Kredi kampanyası! Banka resmen duyurdu, 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme... Kredi kampanyası resmen duyuruldu. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. 36 aya kadar vade seçenekleri, 1,89'dan başlayan oranlar ile kredi kullanılabiliyor. Geri ödeme için ise aylık eşit taksit ya da esnek olarak ödeme planı oluşturulabiliyor. Kampanyadan yararlananlar için tüm EFT ve Havale işlemleri TL para birimi için geçerli olmak üzere ücretsiz. Aynı zamanda hesap işletim ücreti de alınmıyor. Albaraka Türk kampanya detaylarını tek tek duyurdu. Kampanyadan faydalanmak için son tarih ise 30 Mart 2022. Bankadan yapılan açıklamaya göre 36 ay vadeli, 1 milyon TL’ye kadar finansman talep edilebilecek
28.02.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu...
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu... Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirlerini canlı yayında açıkladı. Altın ile ilgili atılan adımları açıklanan Bakan Nebati, "Döviz bozdurum oranı yüzde 49’u yani 10 milyar doları geçti. Şimdi adım adım tedbirlerimizden bir ikincisinde yani altın ile ilgili tasarruf önlemimiz nedir. Onlarla ilgili birkaç şey söyleyeyim. Büyümenin finansmanında yurt içi tasarrufların geliştirilmesini yurt içi tasarruflarının etkin ve verimli alanlara yönelinmesini amaçlayan bir tasarruf sistemi modeli. Bu model yastıkaltı birikimlerini finansal sisteme kazandıracak. Yurt için tasarrufların etkin ortamlara yönlendirilmesini geliştirecek ve TL tasarruflarının cazibesini artıracaktır." ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
6 ay ödemesiz 24 ay vadeli 100 bin TL kredi verilecek! Garanti Fonu kefaleti nedir? KGF (Kredi Garanti Fonu) kimler yararlanabilir?
6 ay ödemesiz 24 ay vadeli 100 bin TL kredi verilecek! Garanti Fonu kefaleti nedir? KGF (Kredi Garanti Fonu) kimler yararlanabilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi kamuoyunun merakla beklediği ekonomik reform paketini açıklamak için kameraların karşısına geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi reform paketini açıklıyor. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Firmalar, istihdama kattıkları her bir ilave kişi için Kredi Garanti Fonu kefaletiyle 24 ay vadeli, ilk 6 ayı ödemesiz 100 bin liralık kredi kullanabilecektir." dedi. Garanti Fonu kefaleti nedir? KGF ( Kredi Garanti Fonu) kimler yararlanabilir?
12.03.2021 Çalışma Hayatı
Albaraka Türk milyarlarca liralık taksitini öteledi
Albaraka Türk milyarlarca liralık taksitini öteledi Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında bireysel ve ticari müşterilerinin finansman taksitlerini ertelediklerini belirterek, "Son bir aylık dönemde 2,5 milyar liralık ticari finansman taksitini ve yaklaşık 17-18 milyon liralık bireysel finansman taksitini öteledik." dedi.
18.05.2020 Ekonomi
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle vatandaşın finansman koşullarını kolaylaştırmak amacıyla yeni kararlar aldı. Kredi kartı borcu ötelenen vatandaşlara 31 Aralık 2020'ye kadar asgari tutar da dahil ödemesiz dönem tanımlanabilmesine imkan sağlandı. Kredi kartı kullananları ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2020 tarihinden itibariyle yürürlüğe girdi. Peki, Kredi borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
20.04.2020 Gündem
Kredi erteleme (Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 banka) şartları belli oldu! Kredi erteleme faizi var mı? Kredi erteleme şartları nelerdir?
Kredi erteleme (Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 banka) şartları belli oldu! Kredi erteleme faizi var mı? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi var mı? soruları corona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbir paketinin açıklanmasından sonra arttı. Bankalar zorlu dönemde müşterilerine omuz verdi. Bankacılık sektörü, corona virüsü salgınının müşterileri üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması amacıyla elini taşın altına koydu. Bankalar, müşterilerinin kısa vadeli finansal sorunlarını aşabilmesi için ana para/faiz/taksit ödemelerini erteleme, ilave limit artışı ve yapılandırma gibi destekleri devreye aldı. Peki, Bankaların kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi var mı? İşte Kredi erteleme Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 bankanın detayları…
25.03.2020 Gündem
Kredi erteleme nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi ne kadar, belli mi? (20 Bankanın kredi erteleme açıklaması)
Kredi erteleme nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi ne kadar, belli mi? (20 Bankanın kredi erteleme açıklaması) Kredi erteleme nasıl yapılır? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme başvuru nasıl yapılır? soruları corona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbir paketinden sonra yoğun bir şekilde aranmaya başlandı. Türk bankacılık sektörü koronavirüs salgınının firmaların, KOBİ'lerin, esnafın ve bireylerin üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunları aşabilmesi için önemli destek paketleri açıkladı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank müşterilerinin virüs salgını sürecinde mağdur olmamaları ve mali açıdan zarara uğramamaları için destek paketleri hazırladı. Peki bireysel kredi erteleme nasıl olacak? Kredi erteleme hangi bankalarda var? Akbank, Finans, İş Bankası, QNB, Garanti, Yapıkredi, Emlak Katılım Bankalarında kredi erteleme kampanyası var mı? İşte kredi erteleme 2020 detayları...
27.03.2020 Gündem
Ziraat'ten 250 milyon dolarlık sendikasyon kredisi
Ziraat'ten 250 milyon dolarlık sendikasyon kredisi Ziraat Katılım Bankası, 250 milyon dolarlık murabaha sendikasyonu temin etti.
11.04.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak duyurdu! KOBİ'lere 25 milyar TL'lik destek geliyor
Bakan Albayrak duyurdu! KOBİ'lere 25 milyar TL'lik destek geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Geçtiğimiz hafta müjdeyi vermiştik. Bugünden itibaren KOBİ’lerimiz için Kobi Değer Kredisi-2’yi devreye alıyoruz" dedi.
1.03.2019 Ekonomi
Yeni Emlak Bank’tan dönüşüme destek
Yeni Emlak Bank’tan dönüşüme destek ‘Emlak Bank’ bu yıl yeniden faaliyetine başlıyor. Genel Müdürlüğü Deniz Aksu’nun atandığı Emlak Bank, yeni dönemde KOBİ’lere ve kentsel dönüşüme destek verecek
17.08.2018 Ekonomi
Emlak Bankası `Emlak Bank` adıyla geri dönüyor
Emlak Bankası `Emlak Bank` adıyla geri dönüyor Türkiye Emlak Bankası,"Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlayacak.
17.08.2018 Ekonomi
71 bin ihracatçıya kolay kredi protokolü
71 bin ihracatçıya kolay kredi protokolü 71 bin ihracatçının finansman sorununu çözmek için TİM ile 7 banka arasında protokol imzalandı. Protokole imza atan bankalar, ihracatçılara kredilerde uygun koşullar sunacak.
11.04.2018 Ekonomi
7 bin kişiye iş fırsatı
7 bin kişiye iş fırsatı Haziran 2010 sonu itibariyle bankalarda çalışanların sayısı 176 bine çıktı...
1.10.2010 Ekonomi