33 Alan Kodu Nereye Ait? +33 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?
33 Alan Kodu Nereye Ait? +33 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? Alan kodları sadece şehirler için geçerli değildir. Çünkü bu kodların ülkeler içinde geçerli oldukları bilinir. Buna göre her ülkede alan kodu görme şansı olduğu bilinmektedir. Bunun yanında telefona arama geldiği zaman numaranın en başına bakmak gerekir. Buna göre gelen aramayı yapan şehri bilmek oldukça kolaydır. Ayrıca alan kodunun değişiklik içermediği bilinir. Yani alan kodu her ülke için sabit şekilde karşımıza çıkar. 
27.05.2023 Yaşam
33 Alan Kodu Nereye Ait? +33 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?
33 Alan Kodu Nereye Ait? +33 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? Alan kodları sadece şehirler için geçerli değildir. Çünkü bu kodların ülkeler içinde geçerli oldukları bilinir. Buna göre her ülkede alan kodu görme şansı olduğu bilinmektedir. Bunun yanında telefona arama geldiği zaman numaranın en başına bakmak gerekir. Buna göre gelen aramayı yapan şehri bilmek oldukça kolaydır. Ayrıca alan kodunun değişiklik içermediği bilinir. Yani alan kodu her ülke için sabit şekilde karşımıza çıkar. 
26.05.2023 Yaşam
51 Plaka Neresi? 51 Hangi Şehrin Plakası? 51 Hangi İlin Plaka Kodu?
51 Plaka Neresi? 51 Hangi Şehrin Plakası? 51 Hangi İlin Plaka Kodu? Çevremizde birçok plakalı aracın olduğunu rahatça görebiliriz. Tabi bu plakalı araçların içerisinde o şehre ait olan plaka kodu daha sık görülür. Bunun nedeni ise bir şehirde plaka çıkarırken oranın plaka kodunu kullanmaktır.
27.08.2023 Yaşam
34 Plaka Neresi? 34 Hangi Şehrin Plakası? 34 Hangi İlin Plaka Kodu?
34 Plaka Neresi? 34 Hangi Şehrin Plakası? 34 Hangi İlin Plaka Kodu? Araç plakalarının günümüzde son derece büyük kolaylıklar sağladıkları bilinir. Özellikle araç plakası sayesinde şehirleri bulmakta mümkündür. Yani plakaya bakarak aracın hangi şehre kayıtlı olduğunu bulabiliriz. Bunun yanında plakalar olduğu için trafikte düzenden bahsetmek mümkündür. Yani araç plakaları ile hayatımızda birçok kolaylık elde edebiliriz. 
24.08.2023 Yaşam
282 Alan Kodu Nereye Ait? 0282 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
282 Alan Kodu Nereye Ait? 0282 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? Alan kodlarının her zaman yaygın ve ilgi çekici oldukları bilinmektedir. Çünkü alan kodunun sayesinde arama yapılma şansı ortaya çıkar. Özellikle sabit hatlar denildiğinde alan kodunun önemi direkt akla gelmektedir. Ayrıca alan kodunun olması ile telefon numaralarının hangi şehirden geldiği hakkında bilgi sahibi olunduğu görülmektedir. Doğal olarak hangi alan kodunun nereye ait olduğunu bilmekte yarar vardır. 
28.05.2023 Yaşam
31 Alan Kodu Nereye Ait? +31 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?
31 Alan Kodu Nereye Ait? +31 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? Uluslararası telefon iletişimi son dönemlerde daha çok artmıştır. Bir biri ile iletişim sağlamak amacı ile telefonun başına alan kodunu girmek gerekir. Bunun için de çok sayıda insan alan kodunu bilmek ister. Alan kodu hangi ülke olduğu ile ilgili bilgi vermektedir. 
28.05.2023 Yaşam
362 Alan Kodu Nereye Ait? 0362 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
362 Alan Kodu Nereye Ait? 0362 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? Alan kodlarının en önemli yanları sabit hatlardan doğru bir arama yapmayı sağlamak olarak bilinir. Aksi halde arama yapmak mümkün olmayacağı için sıkıntı olması muhtemeldir. Bunun yanında hem ülkelere hem de şehirlere ayrı olarak alan kodu verilmiştir. Ayrıca 362 alan kodunun da sıkça denk gelme şansı olduğu bilinir. Doğal olarak insanların bu alan kodunu merak ederek araştırma yaptıkları görülmektedir. 
26.05.2023 Yaşam
91 Alan Kodu Nereye Ait? +91 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?
91 Alan Kodu Nereye Ait? +91 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? Ülkelerin ve aynı zamanda şehirlerin alan kodu olduğu bilinmektedir. Bu alan kodlarının sayesinde sabit hatlardan arama yapma şansı olduğu görülmektedir. Tabi bunun yanında bir yerden arama alındığı zaman telefon numarasının başında alan kodu yer alır. Ayrıca alan kodları hem ülkeler hem de şehirler için ayrı ayrı verilir. Çünkü her alan kodu özeldir ve sadece bir yere ait olmaktadır. 
26.05.2023 Yaşam
KPSS tercih kodları nedir, nitelik kodları ne işe yarar? Ortaöğretim, ön lisans, lisans KPSS nitelik kodları!
KPSS tercih kodları nedir, nitelik kodları ne işe yarar? Ortaöğretim, ön lisans, lisans KPSS nitelik kodları! KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Puanlarına göre tercih yapacak adaylar kılavuzun detaylarını sorguluyor. Devlet kurumunda çalışma hayali olan adaylar, ÖSYM resmi sitesinden KPSS 2021 Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim tercih kılavuzuna ulaşabilecek. KPSS tercihleri 22 - 29 Aralık 2021 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabilecek. Peki, KPSS tercih kodları nedir, nitelik kodları ne işe yarar?
22.12.2021 Eğitim
SGK genelge yayımladı! Milyonlara güzel haber
SGK genelge yayımladı! Milyonlara güzel haber Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK) genelge yayımlayarak, 1 Ocak 2019 – 30 Nisan 2020 tarihleri arasında işten çıkartılan sigortalı veya sigortasız işçiler ile halen sigortasız çalıştırdığı işçileri işe alarak sigorta girişi yaptıran işverenlere sağlanacak desteğe ilişkin ayrıntılara açıklık getirdi. SGK ayrıca söz konusu işçileri 31 Aralık 2020 tarihine kadar işe alacak işverene, işçi başına günlük 44.15 TL olmak üzere, aylık 1324.50 TL’ye kadar işe dönüş desteği sağlanacak. SGK tarafından yayımlanan genelgeye göre, işveren işe aldığı işçileri ücretsiz izne ayırmak zorunda kalırsa, işçilere aylık 1168 TL nakdi ücret desteği verilecek. Söz konusu tarihler arasında işten çıkartılmış işçinin işe dönüş başvurusu işverence kabul edilmezse, işçiye ayda 1030 TL destek sağlanacak. Destek ödemeleri, işten çıkarma yasağı süresince devam edecek.
1.12.2020 Çalışma Hayatı
LYS ek tercih dönemi başladı mı? ÖSYM ek tercih kılavuzunu açıkladı!
LYS ek tercih dönemi başladı mı? ÖSYM ek tercih kılavuzunu açıkladı! LYS ek tercih dönemi üniversite adayları tarafından heyecanla bekleniyor. ÖSYM resmi sitesinden LYS ek tercih döneminin başlangıcı ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte LYS ek tercih döneminin başlangıç tarihi ve ÖSYM'den yapılan o açıklama...
26.08.2016 Eğitim
Ak ekmeğin kara yazgısı!
Ak ekmeğin kara yazgısı! Bize yaşama şansı vermiyorlar 'sen ölüsün' diyorlar
29.09.2021 Gündem