Bayraktar Akıncı, ASELFLIR-500 ile vurdu
Bayraktar Akıncı, ASELFLIR-500 ile vurdu Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı), ASELFLIR-500 ile ilk atış testinde deniz üstünde seyreden hareketli hedefi başarıyla imha etti.
22.02.2024 Ekonomi
Bayraktar AKINCI TİHA'dan tarihi rekor geldi! Türkiye için sevindiren gelişme...
Bayraktar AKINCI TİHA'dan tarihi rekor geldi! Türkiye için sevindiren gelişme... Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, kendisine ait milli havacılık irtifa rekorunu 45 bin 118 feet’e (13 bin 716 metre) taşıyarak üçüncü kez kırdı.
22.06.2022 Gündem
AKINCI B’den gururlandıran test uçuş performansı
AKINCI B’den gururlandıran test uçuş performansı Selçuk Bayraktar, AKINCI B'nin uzun dayanım test uçuşuyla ilgili görüntülerini paylaştı.
15.04.2022 Bilim ve Teknoloji
AKINCI B TİHA'dan muhteşem performans! Selçuk Bayraktar paylaştı
AKINCI B TİHA'dan muhteşem performans! Selçuk Bayraktar paylaştı Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, AKIN B TİHA'nın performans dayanım test uçuşuyla ilgili görüntülerini paylaştı. AKINCI B'nin Performans dayanım test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini açıklayan Selçuk Bayraktar paylaşımında, "AKINCI da orucunu 35.000 feet'te bizimle birlikte açtı. Hayırlı Ramazanlar..." ifadelerini kullandı.
14.04.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Bayraktar Akıncı B harekete geçti! Başarıyla tamamladı
Türkiye için sevindiren gelişme! Bayraktar Akıncı B harekete geçti! Başarıyla tamamladı Türkiye için sevindiren gelişme. Bayraktar Akıncı B harekete geçti! Başarıyla tamamladı. Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI projesi kapsamında Baykar tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA'nın (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) B modeli gökyüzüyle buluştu. Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda AKINCI B'nin uçuş görüntülerine yer verdi. Bayraktar paylaşımına, 'AKINCI B: Kendi sınıfında dünyadaki en güçlü ve muharebe kabiliyeti en yüksek Taarruzi İnsansız Hava Aracı. Bugün ilk uçuşunu başarıyla tamamladı! Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun.' notunu düştü.
2.03.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri