Agi Ne Kadar

Agi Ne Kadar

Son dakika agi ne kadar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan agi ne kadar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını agi ne kadar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Agi Ne Kadar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan agi ne kadar gelişmeleri de dahil olmak üzere 935 agi ne kadar haberi bulunmuştur. Tüm agi ne kadar haberleri aşağıda listelenmiştir.
AGİ kaldırıldı! Maaş hesabı değişti, Asgari Geçim indirimi şubat maaşlarını nasıl etkileyecek? Ve netleşti
AGİ kaldırıldı! Maaş hesabı değişti, Asgari Geçim indirimi şubat maaşlarını nasıl etkileyecek? Ve netleşti Milyonlarca çalışan bekliyordu. Yeni maaşlar bugünden itibaren hesaplara yatırılmaya başlıyor. Asgari ücrete yapılan rekor zam özel sektörde uygulanacak zam oranlarının da yükseltilmesini sağladı. Sadece çalışanların maaşları değil devlet desteği alanların ödemeleri de arttı. 2022'de maaş ödemeleri ile ilgili önemli bir değişiklik hayata geçiriliyor. Asgari ücretin yüzde 50 oranında artırılması ile birlikte vergi kesintileri de kaldırıldı. Vergilerin kaldırılması sonrası, Asgari Geçim İndirimi'nin (AGİ) ne olacağı ve nasıl uygulanacağı merak konusu oldu. AGİ aslında bir vergi iadesi olarak uygulanıyordu. Yani devlet alacağı gelir vergisinin bir kısmını çalışanın eş ve medeni durumuna göre iade ediyordu. Asgari ücretten alınan tüm vergilerin kaldırılması nedeni ile vergilerden kaynaklanan bir ödeme yapılmayacak. Peki asgari ücretin üzerinde maaş alanların durumu ne olacak? Kimler AGİ ödemesi alacak? AGİ'nin kaldırılması maaşların düşmesine neden olacak mı? Çalışanların AGİ ile ilgili merak ettiği sorular yanıtını buldu. Öte yandan 2022 ile birlikte devlet desteklerine de zam yapıldı. 65 yaş aylığı bin 84 TL'ye, evde bakım yardımı 2 bin 354 TL'ye yükseltildi. Ayrıca evde yakınına bakanlar için uygulanan gelir kriteri de arttı. Buna göre eve giren kişi başı geliri 2.835 liradan az olanlar bu haktan yararlanabilecek.
1.02.2022 Çalışma Hayatı
AGİ 2022'de ödenmeyecek! Flaş detay ortaya çıktı, zamsız net maaşlar artacak, 1.696 TL...
AGİ 2022'de ödenmeyecek! Flaş detay ortaya çıktı, zamsız net maaşlar artacak, 1.696 TL... AGİ kalktı. Çalışanlar zam alamasa bile vergi istisnası dolayısı ile net maaşlarda artış olacak. Milyonlarca çalışanın maaşına yeni yıl ile birlikte zam yapıldı. Asgari ücrete gelen yüzde 50'lik zam ve vergi istisnası maaşlara ilk kez şubat ayında yansıyacak. Vergi istisnası sadece asgari ücretliyi değil tüm çalışanların maaşının asgari ücret kadar olan kısmını kapsıyor. AGİ'nin (Asgari Geçim İndirimi) kaldırılması asgari ücret üzerinde maaş alan çalışanların zamlı net maaşlarını nasıl etkileyecek? Çalışanlar bu sorunun yanıtını merek ediyor. Öncelikle 'AGİ nedir?' ona bakmak lazım. Asgari geçim indirimi, ücret gelirlerinin asgari ücrete kadar olan kısmından kesilen vergilerin kısmen veya tamamen iade edilmesidir. Bu tutar medeni duruma ve çocuk sayısına göre değişiklik gösteriyordu. 2022 itibarı ile artık bu uygulama kalkmış oldu. Ancak vergi istisnası maaşlara yansıyacak. Örneğin, 10 bin TL brüt ücretle çalışan bekar bir kişi Aralık 2021'de net 6.129 TL almıştı. Aynı kişi Ocak 2022'de zam almasa bile istisna sayesinde 7.825 TL alacak. Yani 1.696 TL daha yüksek maaş alacak. Bu kişi 2021'de toplam 78.459 TL alırken bu yıl 89.113 TL alacak. İstisnalar uygulanınca AGİ'den daha karlı bir durum ortaya çıkıyor. Peki AGİ sonrası tüm çalışanların maaşında artış olacak mı? Vergi istisnası çalışanların cebine nasıl yansıyacak? İşte vergi istisnası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
23.01.2022 Çalışan Hakları
AGİ kalktı! Asgari Geçim İndirimi  kalkınca net maaştan kesinti olacak mı? Milyonlarca çalışanı kapsıyor, 300 TL...
AGİ kalktı! Asgari Geçim İndirimi kalkınca net maaştan kesinti olacak mı? Milyonlarca çalışanı kapsıyor, 300 TL... Asgari ücrete yapılan rekor artış sadece asgari ücretle çalışanları değil dolaylı olarak tüm çalışanları ve devlet desteği alan vatandaşları etkiledi. Pek çok ücrette artış oldu. Ancak asgari ücretten veri kesintisinin kaldırılması ve bu uygulamanın tüm çalışanları kapsayacak şekilde genişletilmesi nedeniyle çok sayıda çalışan 'AGİ kalktı mı?' sorununun yanıtını arıyor. Çalışanların asgari ücrete kadar olan kazancından artık vergi alınmıyor. Asgari Geçim İndirimi (AGİ) kalktı. Fakat vergi istisnasıyla maaşlarda yaklaşık 300 lira artış sağlanmış oldu. Bazı işyerlerinde ise net ücretle çalışanlardan AGİ kadar tutar kesilirken, vergi muafiyeti kaynaklı artışın maaşlara yansıtılmadığı görüldü. Bakan Bilgin bu konuya son noktayı koydu. İş Kanunu’nun 62’nci maddesine göre AGİ kesintisinin yapılamayacağına dikkat çeken Bilgin, “Kanunlar ‘ücretler geriye gidemez’ diyor. Brüt maaş alsaydınız size o parayı vereceklerdi. İşveren böyle bir kesinti yapamaz. Hukuka aykırı. Yanlış hesaplama yapıyorlar, kanun çok açık” diye konuştu. Öte yandan çalışan ve emeklilik bekleyen vatandaşların gündemindeki diğer iki konu ise 3600 ek gösterge ve ETY düzenlemesindeki son durum. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bu iki konu ile ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte AGİ, 3600 ek gösterge ve ETY düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri...
21.01.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili flaş detay! AGİ kalkınca çalışanın maaşında düşüş olacak mı?
Asgari ücret ile ilgili flaş detay! AGİ kalkınca çalışanın maaşında düşüş olacak mı? Asgari ücret ile ilgili merak edilen bir detay daha yanıt buldu. Milyonlarca çalışan merak ediyordu. AGİ ile ilgili flaş açıklama geldi. 2022 yılında uygulanacak asgari ücret belli olmasının ardından AGİ ile ilgili tartışmalar da gündeme geldi. Herkes 'AGİ kalkınca çalışanın maaşında düşüş olacak mı?' sorusunun cevabını merak ediyordu. İşte haberin detayları...
22.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti! İşte kuruşu kuruşuna zamlar...
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti! İşte kuruşu kuruşuna zamlar... Asgari ücret ile ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Resmen açıklandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı. Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun kararında "İşçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücretinin 1/1/2022-31/12/2022 tarihleri arasında (166,80) yüz altmış altı lira seksen kuruş olarak tespitine oy birliğiyle karar verilmiştir" denildi.
16.12.2021 Ekonomi
AGİ kalktı mı? Asgari ücretli AGİ alamayacak mı, asgari ücrette AGİ ne oldu, ödenmeyecek mi?
AGİ kalktı mı? Asgari ücretli AGİ alamayacak mı, asgari ücrette AGİ ne oldu, ödenmeyecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 asgari ücreti açıkladı. Erdoğan açıklamasında asgari ücretin 4255 lira olarak belirlendiğini duyurdu. Ayrıca çalışanların evli ve çocuklu olması bakımından bu rakamın artacağını da belirtti. AGi oranları araştırılırken, Prof. Dr. Cem Kılıç tarafından yapılan açıklama sonrası AGİ kalktı mı? AGİ ödenmeyecek mi, Asgari ücretli AGİ alamayacak mı?
16.12.2021 Çalışma Hayatı
2022 AGİ ne kadar? Bekar, evli ve çocuklu işçi için AGİ kaç TL oldu, Asgari ücrete AGİ dahil mi?
2022 AGİ ne kadar? Bekar, evli ve çocuklu işçi için AGİ kaç TL oldu, Asgari ücrete AGİ dahil mi?  Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret 2022 açıklamasını yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada “ücreti her yılın aralık ayında bakanlığımızın nezaretinde çalışan ve işverenler tarafından belirlenmelidir. Önümüzdeki yılın aralık ayında yine işçi ve işveren bir araya gelecek ve yeni zammı belirleyecek. Bugünkü toplantılarla nihai karar verildi. 4 bin TL’nin üzerinde olması gerektiği yönünde komisyon kararı bildirildi.” ifadelerini kullanarak asgari ücret miktarını açıkladı. Peki, 2022 AGİ ne kadar? Bekar, evli ve çocuklu işçi için AGİ kaç TL oldu, Asgari ücrete AGİ dahil mi? 
16.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı.
16.12.2021 Çalışan Hakları
AGİ ne kadar 2022? AGİ dahil asgari ücret ne kadar oldu, açıklandı mı?
AGİ ne kadar 2022? AGİ dahil asgari ücret ne kadar oldu, açıklandı mı? AGİ ücreti ve AGİ dahil asgari ücret aramaları yoğunlaştı. Asgari ücret ne kadar oldu, sorularına yanıt aranıyor. Komisyon geçtiğimiz hafta 3. görüşmesini gerçekleştirirken gözler, asgari ücret için 4. Toplantıya çevrildi. Beklenen haber bugün geldi. Asgari ücretin netleşeceği 4. komisyon görüşmesi bugün yapılacak.
16.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret açıklandı mı? 2022 asgari ücret (net ve brüt) ne kadar oldu? Asgari ücret zam toplantısında son durum!
Asgari ücret açıklandı mı? 2022 asgari ücret (net ve brüt) ne kadar oldu? Asgari ücret zam toplantısında son durum! Asgari ücret açıklandı mı, asgari ücret ne kadar oldu 2022? Asgari ücret toplantısının ilki 1 Aralık’ta başladı, 7 Aralık'ta Türk-İş ev sahipliğinde gerçekleşen asgari ücret belirleme toplantısı 9 Aralık’ta TİSK'te gerçekleştirildi. Asgari ücret için bu sene 30 oranında artış beklenirken, gözler karar için 4. Toplantıya çevrildi. Peki, asgari ücret belli oldu mu, ne zaman belli olacak?
14.12.2021 Çalışan Hakları
AGİ ne kadar 2022? Evli, bekar ve çocuklu AGİ hesaplama nasıl yapılır, 2022 asgari geçim indirimi belli oldu mu?
AGİ ne kadar 2022? Evli, bekar ve çocuklu AGİ hesaplama nasıl yapılır, 2022 asgari geçim indirimi belli oldu mu? AGİ ne kadar olacak 2022, asgari geçim indirimi belli oldu mu? Asgari Geçim İndirimi tüm çalışanları ilgilendirdiğinden asgari ücret görüşmeleri sadece 6 milyon asgari ücretli tarafından değil, tüm çalışanlar tarafından merak ediliyor. Asgari ücret 3. toplantı 9 Aralık 2021 tarihinde yapıldı. Asgari ücrette yaşanacak artışla birlikte AGİ de belirleneceği için gözler bugün yapılacak 4. Toplantıya çevrildi. Peki, Evli, bekar ve çocuklu AGİ hesaplaması nasıl, nereden yapılır? İşte 2022 AGİ ile ilgili merak edilenler…
13.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu, ilk rakamlar geldi
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu, ilk rakamlar geldi Asgari ücrete zammı 2022 ile ilgili son dakika açıklaması. Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Asgari geçim indirimi (AGİ) ne kadar olacak? sorularına cevap verildi. Milyonların beklediği asgari ücret zammı ile ilgili son rakamlar ortaya çıktı. Asgari ücret zammında kritik rakamın 4 bin lira olduğu ifade edildi. Öte yandan AGİ ilgili kritik gelişme yaşandı. 2022 Asgari Geçim İndirimi (AGİ) üzerindeki vergi yükünün hafifletilmesine yönelik formül arayışı sürüyor. İşte asgari ücret zammı ve AGİ ile ilgili tüm detaylar...
Maaşlara ek ödeme müjdesi! Asgari geçim indiriminde(AGİ) büyük artış! 456 liraya çıkarılacak
Maaşlara ek ödeme müjdesi! Asgari geçim indiriminde(AGİ) büyük artış! 456 liraya çıkarılacak Asgari geçim indirimi(AGİ) ile ilgili flaş açıklama geldi. Milyonlara AGİ ile ilgili güzel haber. Milyonlarca çalışanın yüzü gülecek. AGİ ne kadar olacak? AGİ'ye ne kadar zam gelecek? soruları cevabını buldu. Asgari ücrette son düzlüğe girilirken, Asgari Geçim İndirimi'nde de (AGİ) vergi iadesi çalışması yapılacağı konuşuluyor. Çalışmaya göre; bekar işçi için ödenen 268,31 liralık AGİ'ye alınan gelir vergisi eklenerek 456,13 liraya çıkartılacak.
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak?
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak? 2022 yılında asgari ücretin belirlenmesi amacıyla süreç devam ediyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlık ettği ilk toplantıyla başladı. 2022 asgari ücretin belli olacağı toplantıda işveren tarafını TİSK, işçi tarafını Türk-İş temsil ediyor. Asgari ücret Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarının ardından 2022 yılında yapılacak zam da belli olacak. Asgari Geçim İndirimi'ne (AGİ) yapılacak zam da, asgari ücret artışıyla birlikte netlik kazanacak. Peki, Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak? İşte AGİ zammı ile ilgili detaylar...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu, bugün...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu, bugün... 'Asgari ücret 2022'de ne kadar olacak?' Milyonlarca çalışan bu sorunun yanıtını merak ediyor. Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Bugün başlıyor. 7 milyon çalışanı doğrudan ilgilendiren, dolaylı olarak ise tüm çalışanların maaşlarına etki eden 2022 asgari ücret rakamı, asgari geçim indirimi (AGİ) - işsizlik maaşı gibi birçok kaleme de etki ediyor. Her yıl aralık ayı boyunca süren pazarlık 2022 asgari ücret rakamı için bugün başlıyor. Peki 2022 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2022 yılında uygulanacak asgari ücreti belirlemek için çalışmalara bugün başlıyor. İşçi ve işveren sendikaları ile hükümet çalışanların enflasyona ezdirilmeyeceği konusunda hemfikir görünüyor. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geldi. Türk-İş Başkanı Atalay, “Yüzde 36'nın altını konuşmayız” dedi. TİSK Başkanı Akkol ise, “Yüzde 20'nin üzerinde dengeli rakam belirlenmeli” görüşünü açıkladı. Enflasyonun üzerindeki asgari ücret artışının işverene maliyeti nasıl telafi edilecek? İşverene sağlanan asgari ücret desteği devam edecek mi? İşçilerin sigorta priminde ve vergilerinde indirim yapılacak mı? İşverenin yükünü ağırlaştırmadan net ücreti artırmak için hangi seçenekler var? İşte asgari ücret zammı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
1.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oldu, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oldu, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca çalışan bu haberi bekliyor. Detaylar belli oluyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın süresi gelmeden asgari ücretin ne olacağını açıklayacağını kaydederek, “Cumhurbaşkanımız hiçbir çalışanı, sabit ücretliyi, dar gelirliyi enflasyon karşısında zor durumda bırakmayacak. Daha süresi gelmeden Cumhurbaşkanımız asgari ücretin ne olacağını ilan edecektir. Bu konuda bizler de bekliyoruz” dedi.
25.11.2021 Çalışan Hakları
Zam geliyor! Tüm çalışanlar alacak, yüzde 30...
Zam geliyor! Tüm çalışanlar alacak, yüzde 30... Tüm çalışanların maaşı değişecek. Asgari ücretli, kamu ya da özel sektör fark etmiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan herkese zam yapılacak. Rakamlar netleşmeye başladı. Kimin maaşı ne kadar değişecek?
24.11.2021 Çalışma Hayatı
AGİ ne kadar? 2022 AGİ ne kadar olacak, Asgari Geçim İndirimi 2022 tahminleri!
AGİ ne kadar? 2022 AGİ ne kadar olacak, Asgari Geçim İndirimi 2022 tahminleri! Asgari ücret ile birlikte AGİ de belli oluyor. Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2021 yılının sonu yaklaştıkça asgari ücret zam görüşmeleri merakla takip ediliyor. Enflasyon rakamları asgari ücrete yapılacak zammın belirlenmesinde etkili olduğundan, enflasyon oranlarına göre 2022 yılı için tahmini asgari ücret oranları paylaşılıyor. Peki, asgari ücret ne kadar olacak, 2022 AGİ ne kadar?
18.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen anlaştılar. Belli oldu. Milyonlarca vatandaş 'asgari ücrete ne kadar zam gelecek?' sorusunun cevabını merak ediyor. Konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türk-İş, Hak-İş ve DİSK, 2022'de geçerli olacak asgari ücretle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi. Türk-İş'in ev sahipliğindeki toplantıda genel başkanlar, 2022'de geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi sürecinde izlenecek yol haritasını görüşerek temel alınacak ilkeler konusunda teknik düzeyde çalışmalar yapılmasını kararlaştırdı
17.11.2021 Çalışan Hakları
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! İşte yeni karar, tarih belli oldu, geliyor...
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! İşte yeni karar, tarih belli oldu, geliyor... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen belli oldu. Flaş karar verildi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Tarih belli oldu. Asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili yeni gelişme. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir açıklama daha geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in "Öncelikli gündemimiz değil" sözlerinin ardından AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...
12.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oluyor, prim desteği ve...
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oluyor, prim desteği ve... Asgari ücretle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Resmen açıklandı. Ocak ayının yaklaşmasıyla beraber milyonlarca işçi ve işveren gözünü asgari ücret zam haberlerine çevirdi. Asgari ücret zammıyla ilgili hükümet ve işveren temsilcilerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Asgari ücret zammı ile ilgili 4 farklı öneri sunuldu. Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücret kaç TL'ye yükselecek? İşte madde madde detaylar...
10.11.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen açıkladı
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen açıkladı Asgari ücretle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. Canlı yayında duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en hassas olduğu hususlardan birisinin "vatandaşların enflasyona ezdirilmemesi" olduğunu belirterek, "İlgili bakanlıklarımızla güçlü bir iş birliği içinde çalışıyoruz, asgari ücret başta olmak üzere bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğiz." dedi.
4.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Agi Ne Kadar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki agi ne kadar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.