İstanbulda Operasyon

İstanbulda Operasyon

Son dakika İstanbulda operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulda operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulda operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 istanbulda operasyon haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu!
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu! İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.
13.05.2022 Gündem
İstanbul'da kritik operasyon! 'Ateş' yakalandı
İstanbul'da kritik operasyon! 'Ateş' yakalandı İstanbul Eyüpsultan'da düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticaretinden uzun zamandır aranan 'Ateş' lakaplı Ömer İ. ile bu satıcıdan madde alan 2 kişi yakalandı. Operasyonda 12,3 gram uyuşturucu madde de ele geçirildi.
17.05.2020 Gündem
İstanbul'da şok operasyon! 8 ton ele geçirildi
İstanbul'da şok operasyon! 8 ton ele geçirildi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, kaçak etil alkol ile sahte dezenfektan üreten ve corona virüs salgınını fırsata çevirerek haksız kazanç sağlamayı amaçlayan şüphelilere yönelik Esenyurt ve Başakşehir’de eş zamanlı operasyon düzenledi. Jandarma kamerasına yansıyan operasyonda yaklaşık 8 ton sahte dezenfektan ele geçirildi.
1.04.2020 Gündem
İstanbul'de dev operasyon! 1 milyon adet ele geçirildi
İstanbul'de dev operasyon! 1 milyon adet ele geçirildi Son dakika gelen bilgilere göre; Sultanbeyli'de polis sahte maske üreten bir imalathaneye operasyon düzenledi. Operasyonda 1 milyon sahte maske ele geçirildi.
24.03.2020 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu!
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu! İstanbul merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre yapılanması içerisinde yer aldığı belirlenen çoğu polis 27 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.
13.02.2020 Gündem
İstanbul ve 6 ilde terör örgütlerine operasyon: 25 gözaltı!
İstanbul ve 6 ilde terör örgütlerine operasyon: 25 gözaltı! Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri , Suriye ve Irak'ta faaliyet gösteren terör örgütleriyle bağlantısı olan Türk vatandaşı şüphelilere yönelik İstanbul ve 6 ilde operasyon düzenledi. Operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem
Operasyonda gözaltına alınmıştı suç makinesi çıktı!
Operasyonda gözaltına alınmıştı suç makinesi çıktı! İstanbul merkezli 3 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlenmiş, 8 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili detaylar ortaya çıktı. Şüphelilerden İrfan Y.'nin DEAŞ terör örgütünün ilk kurulduğu dönemde örgüte katıldığı, 2014 yılında Suriye'deki çatışma bölgelerinde bir kişinin kafasını kestiği ve o anları görüntülendiği ortaya çıktı.
12.12.2019 Gündem
Mitolojik sembollü VİP uyuşturucu yakalandı
Mitolojik sembollü VİP uyuşturucu yakalandı Jandarma ekipleri İstanbul’da ilginç bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Ekipler, özel müşteriler için hazırlanmış üzerinde mitolojik figürlerin bulunduğu çok sayıda uyuşturucu paketi ele geçirdi. İki şüpheli tutuklandı.
6.11.2019 Gündem
İstanbul'da "siber dolandırıcılık" operasyonu!
İstanbul'da "siber dolandırıcılık" operasyonu! İstanbul'da siber dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 14 şüpheli tutuklandı.
24.10.2019 Gündem
İstanbul'da fuhuş operasyonu: 'Mobil Türkan' da gözaltına alındı
İstanbul'da fuhuş operasyonu: 'Mobil Türkan' da gözaltına alındı İstanbul'da yurt dışından getirdikleri kadınlara para karşılığında zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen şebekenin yönetici kadrosunda bulunan 7'si kadın 16 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler arasında daha önceden lüks döşenmiş minibüs ve otobüslerin içinde fuhuş yaparken defalarca yakalanan "Mobil Türkan" lakaplı Türkan K. da var.
20.09.2019 Gündem
İstanbul'da "sahte para" operasyonu! 15 milyon dolar...
İstanbul'da "sahte para" operasyonu! 15 milyon dolar... İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda, sahte olduğu tespit edilen 15 milyon dolar ele geçirildi.
1.08.2019 Gündem
İstanbul'da büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da terör örgütü DEAŞ ve Heyet Tahrir Şam (HTŞ/FEC/ENC)’e yönelik operasyonlarda, bu örgütlere yardım ve yataklık ettikleri ileri sürülen 17 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anı saniye saniye kameraya yansıdı.
18.07.2019 Gündem
İstanbul polisinden "Şahinler" grubuna operasyon
İstanbul polisinden "Şahinler" grubuna operasyon İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, "Şahinler" olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.
13.02.2019 Gündem
Vali Yerlikaya duyurdu! İstanbul'da dev operasyon
Vali Yerlikaya duyurdu! İstanbul'da dev operasyon İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Sultanbeyli ve Sarıyer'de düzenlenen operasyonda 850 kilogram eroin ele geçirildiğini, olayla ilgili iki şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
31.01.2019 Gündem
İstanbul'da 2 bin 400 polisle asayiş uygulaması
İstanbul'da 2 bin 400 polisle asayiş uygulaması İstanbul'da, "Yeditepe Huzur" asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçede denetim gerçekleştiriliyor
11.05.2018 Gündem
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı Özel harekat polisinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı
7.02.2018 Gündem
1200 polisle helikopter destekli operasyon!
1200 polisle helikopter destekli operasyon! İstanbul'da, "Yeditepe Huzur" asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçe ve 100 noktada, bin 200 polisin katılımıyla helikopter destekli denetim gerçekleştiriliyor
26.01.2018 Gündem
İstanbul'da 5 bin polisle asayiş uygulaması
İstanbul'da 5 bin polisle asayiş uygulaması İstanbul'da "Yeditepe Huzur" adlı asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçe ve 200 noktada, 5 bin polisin katılımıyla helikopter destekli denetim yapılıyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da gece yarısı büyük operasyon: 74 gözaltı
İstanbul'da gece yarısı büyük operasyon: 74 gözaltı İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarda 73'ü 'yabancı terörist savaşçı' toplam 74 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var İstanbul Esenyurt Tapu Dairesi'nde, kurdukları rüşvet çarkıyla rüşvetsiz iş yapmayan ve günlük rüşvet gelirleri 25 bin lirayı bulan 3'ü müdür yardımcısı 11'i memur 47 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
‘Kalabalığa araç sürün’ talimatı!
‘Kalabalığa araç sürün’ talimatı! DEAŞ’ın İstanbul’da eylem hazırlığında olduğu istihbaratı üzerine operasyon yapıldı. Örgütün büyük şehirlerde, Avrupa’daki gibi kalabalık üzerine araç sürme eylemi için talimat verdiği öğrenildi
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da 4 saatlik çatışma
İstanbul’da 4 saatlik çatışma Küçükçekmece’de, Yeşilova Mahallesi Tansel Caddesi Terzi Sokak üzerindeki bir binaya İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün gece yarısı DHKP-C’ye yönelik operasyon düzenledi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da DEAŞ operasyonu
İstanbul'da DEAŞ operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri birçok ilçede terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da terör örgütüne ait patlayıcı ele geçirildi
İstanbul'da terör örgütüne ait patlayıcı ele geçirildi İstanbul'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, toplam 111 kilogram patlayıcı madde ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi de gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulaması
İstanbul'da helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulaması "Yeditepe Huzur" adlı asayiş uygulaması kapsamında, kent genelinde helikopter destekli denetim yapıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.