İstanbul Kongre Merkezi

İstanbul Kongre Merkezi

Son dakika İstanbul Kongre Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Kongre Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Kongre Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Kongre Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul kongre merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.703 istanbul kongre merkezi haberi bulunmuştur. Tüm istanbul kongre merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ekim ayında TÜİK’in yayınladığı işsizlik oranımız ise yüzde 8,5 düzeyindedir. Bu son 11 yılın en düşük işsizlik oranıdır. Mevsimsel etkilerden arındırılmış genç işsizliği ise Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık 5 puan düşmüş durumda, bu önemli bir performans" dedi.
15.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölümü, 8 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
7.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen “Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması” programında konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun, "terör örgütleriyle görüştü" iddiasına sert tepki gösterdi, "İspatlayamazsan namertsin" dedi.
25.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in yeni binasının açılış töreninde konuştu. Kültür sanat alanında önemli adımlar atıldığını söyleyen Erdoğan, "Kültür ve sanat alanında her türlü eseri teşvik ediyoruz. Sanatımıza katkı veren herkese destek olmayı görev telakki ediyoruz. Kuşatıcı yaklaşımla hareket ediyoruz. Resmi ideoloji tarafından yasaklanan kim varsa hepsine kucak açtık." dedi.
19.05.2023 Gündem
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi'
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi' Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü yayınladı.
11.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert tepki: Artık buna sessiz kalamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert tepki: Artık buna sessiz kalamayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İş birliği Daimi Komitesi 38. Toplantısı Açılış Programı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Yunanistan'daki kardeşlerimizin vakıfları ve malları gasp ediliyor. Ana dillerini öğrenmelerine izin verilmiyor. Artık buna sessiz kalamayız." ifadelerini kullandı.
28.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parlamentoya öyle yada böyle girip, teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz" dedi. "Ülkemizde misafir ettiğimiz mağdurları korumaya devam edeceğiz" diyen Erdoğan, "Particiklerden biri Karkamış'a geçmiş. Orada mültecilerle ilgili laf etmeye kalkınca 'Bugün bunun yeri değil. Burada siyaset yapmayın' deyip kovdular, o da bir dükkana sığındı. Daha bu iyi günleriniz" ifadelerini kullandı.
25.11.2022 Siyaset
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: Arıcıların ihtiyaçlarının karşılanması esastır
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: Arıcıların ihtiyaçlarının karşılanması esastır Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47. APIMONDIA Uluslararası Arıcılık Kongresi'nde konuştu. Bakan Kirişci "Bizim arıcıyı korumadan, arıyı korumamız, çevreyi korumamızda asla mümkün değil. Çünkü bu arıcılarla ilgili kendi ülkemizde de, dünyada da yaşadıkları zorluklar olduğunu dikkate aldığımızda bu zorlukların mutlak suretle giderilmesi ve arıcı kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması esastır" diye konuştu.
24.08.2022 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Macaristan Tarım Bakanı Nagy ile bir araya geldi
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Macaristan Tarım Bakanı Nagy ile bir araya geldi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Macaristan Tarım Bakanı Istvan Nagy ile görüştü. Bakan Kirişci, "Ülkelerimiz arasındaki genel ve tarımsal ticaret hacmi yıllar içerisinde stabil seyretmekle birlikte, gerçek potansiyeli yansıtmamaktadır. 2020 yılında toplam ticaret hacmimiz 2 milyar 733 milyon dolarken, 2021 yılında toplam ticaret hacmimizin 3 milyar 44 milyon dolara ulaştığını gözlemliyorum. Tarımın payı ise oldukça düşük seviyede. Tarımsal hacmimizin payı genel içerisinde sadece yüzde 4.7. Karşılıklı çabalarımız ile tarımsal ticaretimizin daha da iyi noktalara gelebileceği inancındayım" dedi.
24.08.2022 Ekonomi
Asgari ücret tutarında eğitim bursu! Öğrencilere müjde...
Asgari ücret tutarında eğitim bursu! Öğrencilere müjde... Üniversite tercihi yapan milyonlarca öğrenciye müjde! Asgari ücret tutarında burs imkanı resmen açıklandı. Kontenjanları ve taban puanlarının açıklanmasıyla birlikte, öğrencilerin tercih süreci de başladı. Tekstil ve hazır giyim ihracatçı birlikleri, üniversite sınavında ilk 20 binde yer alan ve ilk 5 tercihinden birinde tekstil mühendisliğini seçerek bölüme girmeye hak kazanan öğrencilere, bugün itibariyle aylık 5 bin 500 TL burs imkanı sunacaklarını duyurdu. Kriterlere uygun olmaları halinde, Türkiye genelinde 14 tekstil mühendisliği bölümüne kayıt yaptıracak toplam 463 öğrencinin tamamı da bu burstan yararlanabilecek. İşte detaylar...
23.07.2022 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul'a hizmette 3 yıl programında konuştu
CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul'a hizmette 3 yıl programında konuştu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'İstanbul'a Hizmette 3 Yıl' programında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Adaleti sağlarken, adaletsizlik yapanları asla unutmayacağız." dedi.
24.06.2022 Siyaset
Turizm ve Mice Sektörü Sürdürülebilirlik için İstanbul’da buluştu
Turizm ve Mice Sektörü Sürdürülebilirlik için İstanbul’da buluştu Türkiye’de MICE sektörünün gelişimine öncülük eden ACE of MICE Exhibition by Turkish Airlines, 20 ülkeden gelen turizm profesyonelinin katılımıyla bugün kapılarını açtı. Bu yılki teması “Sürdürülebilir Gelecek” olarak ve sağlıklı bir gezegenin ancak çevreye saygılı olmakla mümkün olduğunu vurgulayan fuar, üç gün boyunca sürecek B2B toplantılar, birbirinden ilginç oturumlar ve network etkinlikleriyle Türkiye’nin adını bu alanda duyurmayı hedefliyor.
26.05.2022 Ekonomi
Turizm ve etkinlik sektörü bu kez ‘sürdürülebilir gelecek’ için buluşacak
Turizm ve etkinlik sektörü bu kez ‘sürdürülebilir gelecek’ için buluşacak Turizm ve etkinlik sektörü profesyonellerini 9’uncu kez bir araya getirecek ACE of MICE Exhibition by Turkish Airlines’ın bu yılki teması “sürdürülebilir gelecek” oldu. 25-27 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek fuara 210 ulusal ve uluslararası firma ve 15 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.
10.05.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu Elmalılı Hamdi Yazır konferansında konuştu
Kılıçdaroğlu Elmalılı Hamdi Yazır konferansında konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İslam alimi Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'ın anıldığı panele katıldı.
19.03.2022 Siyaset
Yılmaz Morgül: Evlenseydim Yıldız Tilbe'yi seçerdim
Yılmaz Morgül: Evlenseydim Yıldız Tilbe'yi seçerdim Şarkıcı Yıldız Tilbe, dün gece konser verdi. Konseri dinlemeye gelen ve sahneye çıkan Yılmaz Morgül, meslektaşı hakkındaki sözleriyle seyirciyi şaşırttı. Tilbe, söz ve bestesi kendisine ait sevilen şarkısını Morgül'e hediye etti.
9.03.2022 Magazin
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu...
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu... Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirlerini canlı yayında açıkladı. Altın ile ilgili atılan adımları açıklanan Bakan Nebati, "Döviz bozdurum oranı yüzde 49’u yani 10 milyar doları geçti. Şimdi adım adım tedbirlerimizden bir ikincisinde yani altın ile ilgili tasarruf önlemimiz nedir. Onlarla ilgili birkaç şey söyleyeyim. Büyümenin finansmanında yurt içi tasarrufların geliştirilmesini yurt içi tasarruflarının etkin ve verimli alanlara yönelinmesini amaçlayan bir tasarruf sistemi modeli. Bu model yastıkaltı birikimlerini finansal sisteme kazandıracak. Yurt için tasarrufların etkin ortamlara yönlendirilmesini geliştirecek ve TL tasarruflarının cazibesini artıracaktır." ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "6 milyon 300 bin genç ilk kez gidecek, sandıkta oy kullanacak. Türkiye’nin kaderini ben belirlemeyeceğim, benim yaşıtlarım da belirlemeyecek. Türkiye’nin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek. Gücünüz bu" dedi.
29.01.2022 Siyaset
Bakan Soylu: (PKK) Dağdaki silahlı eleman sayısı 150'nin altına düştü
Bakan Soylu: (PKK) Dağdaki silahlı eleman sayısı 150'nin altına düştü İstanbul Erkek Berberler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2014'te tam 5 bin 558 yeni katılımı olan bir örgüttü PKK terör örgütü. Yani dağa 5 bin 558 kişi gidiyordu. Bugün bırakın katılımı, dağdaki silahlı eleman sayısı 150'nin altına düştü. Eylem sayısı 2014'te yıllık 2 bin 817'ydi, 2021 sonu itibarıyla 141 oldu" dedi. 
23.01.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu Romanlar ile biraraya geldi
CHP lideri Kılıçdaroğlu Romanlar ile biraraya geldi İstanbul'da düzenlenen 'Roman Buluşması'na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye coğrafyasına yayılmış olan Romanların ötekileştirildiğini görüyoruz. Bu kardeşiniz sizin sesinizi sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya duyuracak" dedi
8.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Kongre Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul kongre merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.