Kasım ayı işsizlik maaşı ne zaman yatar? İşsizlik maaşı ödeme tarihi belli oldu!
Kasım ayı işsizlik maaşı ne zaman yatar? İşsizlik maaşı ödeme tarihi belli oldu! İşsizlik maaşı ödeme tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İŞKUR tarafından ödenen işsizlik maaşı her ay belirli tarihlerde yatıyor. Vatandaşlar da kasım ayı işsizlik maaşı ödemelerinin aralık ayında ne zaman yatacağı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Kasım ayı işsizlik maaşı ne zaman yatar? İşte işsizlik maaşı ödeme tarihi!
30.11.2020 Ekonomi
Son dakika... İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün başladı
Son dakika... İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün başladı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin bugünden itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu.
27.07.2020 Ekonomi
İşsizlik maaşı bugün veriliyor mu, ne zaman alınacak? Mayıs ayı işsizlik maaşı bayram öncesi verilecek mi 2020?
İşsizlik maaşı bugün veriliyor mu, ne zaman alınacak? Mayıs ayı işsizlik maaşı bayram öncesi verilecek mi 2020? Corona virüsü nedeniyle emekli ve Ramazan Bayramı ikramiyelerinin erken ödenmesi işsizlik maaşı ödeneği alan vatandaşların da beklenti içine girmesine neden oldu. Vatandaşlar Mayıs ayı işsizlik maaşı bayram öncesi ödenecek mi 2020, diye merak ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada işsizlik maaşlarının bu ay yapılacağını belirtti. Peki, İşsizlik maaşı bugün veriliyor mu, ne zaman yatar? Mayıs ayı işsizlik maaşı bayram öncesi ödenecek mi 2020?
23.05.2020 Gündem