Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni projelerle milletimizin karşısına çıkacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni projelerle milletimizin karşısına çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnsani Yardım Tugayı ile bir araya geldiği iftar programında konuştu. Erdoğan, "Her ne kadar birileri fitne çıkartmak için sürekli zırvalayıp dursa da biz askerlerimizin deprem bölgesinde fedakarca yürüttüğü çalışmaları iyi biliyoruz." dedi.
28.03.2023 Gündem
Bakan Akar, çadır kentte Mehmetçik Okulu'nu ziyaret etti
Bakan Akar, çadır kentte Mehmetçik Okulu'nu ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hatay'da Mehmetçik tarafından kurulan çadır kent ile buradaki 'Mehmetçik Okulu'nu ziyaret etti.
22.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'asker kışladan geç çıkarıldı' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'asker kışladan geç çıkarıldı' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Depremin ardından Mehmetçiğin kışlalardan geç çıkarıldığına" ilişkin söylemlere tepki göstererek, "Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları askeriyle, siviliyle, işçisiyle, teknik personeli ile ilk andan itibaren seferber olmuş, milletinin yanına koşmuştur. Resmi kayıtlar ve bunlar arasında ordumuzun tarihçesi olan ceridelerdeki gerçekler var. Gerçekleri yansıtmayan bu yanlı iddialar iyi niyetle izah edilemez" dedi.
20.02.2023 Gündem
MSB: Yaralı depremzedelerin tahliyesi aralıksız devam ediyor
MSB: Yaralı depremzedelerin tahliyesi aralıksız devam ediyor Milli Savunma Bakanlığı (MSB), deprem bölgesinde yaralı depremzede vatandaşların tahliyesinin aralıksız devam ettiğini bildirdi.
8.02.2023 Gündem
MSB: İnsani Yardım unsurları göreve hazır
MSB: İnsani Yardım unsurları göreve hazır Milli Savunma Bakanlığı'ndan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "Millî Savunma Bakanlığında deprem faaliyetlerinin koordinasyonu için Afet Acil Durum Kriz Merkezi oluşturularak faaliyetlerine başlamıştır. TSK İnsani Yardım Tugayı unsurları ile AFAD talepleri kapsamında nakliye uçakları göreve hazırdır. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile bölgeye gitmektedir." ifadelerine yer verildi.
6.02.2023 Gündem
Akıncı Üssü davası başladı
Akıncı Üssü davası başladı Akıncı Üssü davası bugün Ankara'da başladı. Sanıklar duruşma salonuna tek tek getirildi.
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü iddianamesi kabul edildi
Akıncı Üssü iddianamesi kabul edildi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde eyleme karışan 481 kişi hakkındaki iddianame kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Büyük bir kelle alacağız
Büyük bir kelle alacağız Darbe girişiminin üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Ancak hala bilinmeyenler var. Yeni ortaya çıkan bilgi ise; hainlerin 5 Temmuz'da ABD'den mühimmat aldığı.
29.09.2021 Gündem
İsim isim açıklandı! İşte FETÖ'cü  hainler
İsim isim açıklandı! İşte FETÖ'cü hainler Akıncı Üssü iddianamesi kabul edildi. 15 Temmuz darbe girişiminde bombalamaya katılan FETÖ'cülerin ismi açıklandı
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü iddianamesi tamam!
Akıncı Üssü iddianamesi tamam! Akıncı Üssü iddianamesi tamamlandı. 1 numaralı şüpheli Gülen, 2 numara Öksüz, 3 numara Batmaz. Darbenin askeri sorumlusu Akın Öztürk.
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü'ne "yurtta sulh" parolasıyla girmişler
Akıncı Üssü'ne "yurtta sulh" parolasıyla girmişler Darbe girişimi gecesi Akıncı 4. Ana Jet Üssü’nde yaşananlara şahitlik eden bir asker, tanık olarak verdiği ifadede, cuntacıların nizamiyeden giriş yapmak için "yurtta sulh" parolasını kullandıklarını anlattı
29.09.2021 Gündem
"Hain olamam" diyen yüzbaşıyı şehit ettiğini itiraf etti
"Hain olamam" diyen yüzbaşıyı şehit ettiğini itiraf etti Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında görev yeri Konya'dan Akıncı 4. Ana Jet Üssü'ne gelen astsubay Halil Burak Balcı, savcılık ifadesinde, cuntacıların safında yer almayan Yüzbaşı Özkan Hekin'i şehit ettiğini itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Anıtkabir'i 19 Mayıs'ta kaç kişi ziyaret etti
Anıtkabir'i 19 Mayıs'ta kaç kişi ziyaret etti Genelkurmay Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i 236 bin 113 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Macron ve Le Pen seçim düellosunda karşı karşıya geldi
Macron ve Le Pen seçim düellosunda karşı karşıya geldi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Ulusal Birlik parti lideri Marine Le Pen televizyonda yayınlanan bir düelloda karşı karşıya geldi.
20.04.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Doğu Akdeniz ve Ege'de sıcak gelişme! Türkiye resti çekti, bakan duyurdu...
Doğu Akdeniz ve Ege'de sıcak gelişme! Türkiye resti çekti, bakan duyurdu... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar yurt içinde, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 32 bin 901, bu yılın başından itibaren ise 2 bin 426 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.
16.11.2021 Gündem
Türkiye sınırında tehlikeli gelişme! Rusya ve Suriye harekete geçti...
Türkiye sınırında tehlikeli gelişme! Rusya ve Suriye harekete geçti... Türkiye sınırında tehlikeli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin Suriye’de güvenli hale getirdiği alanlara yönelik Rusya’nın denetimindeki bölgelerden ciddi bir saldırı artışı yaşanıyor. Fırat Kalkanı bölgesindeki El Bab ve Cerablus’a yapılan balistik füze saldırılarını, Tel Rıfat’tan Kilis’e atılan roketler takip ederken, önceki gün de Rusya ve Suriye, İdlib’de dört farklı noktayı ağır şekilde bombaladı.
23.03.2021 Gündem
PKK hastanesi açıldı! ABD...
PKK hastanesi açıldı! ABD... TSK’nın operasyon hazırlığına karşı harekete geçen PKK, Afrin’de hastane açtı. Örgüt elebaşlarının da katıldığı açılışta, hastanenin PKK’lılara hizmet vereceği açıklandı. Hastanenin tüm ihtiyaçları ABD ve Batılı ülkelere ait dernek ve vakıflar tarafından karşılandı.
14.12.2017 Dünya
Tansiyon yükseldi: Aşağılayıcı bir dil
Tansiyon yükseldi: Aşağılayıcı bir dil Dünyanın gözü bu son dakika haberinde. Kazakistan'ın başkenti Astana'daki muhalefet temsilcileri, Beşşar Esad rejimi, Türkiye, Rusya, İran heyetlerinin katılımıyla tarihi zirve başladı. Şam rejimini temsil eden Suriye'nin BM Büyükelçisi Beşar el Caferi, muhalefet temsilcilerini provokatif ve aşağılayıcı bir dil kullanmakla suçladı. Muhalif kaynaklarından edinilen bilgiye göre Rejim ve muhalifler direkt olarak yüz yüze görüşmeyecekler. Muhalifler ve rejim arasında mekik diploması yürütülecek. Türkiye, Rusya ve İran'ın hazırladığı bildirgenin taslak metnine göre, ateşkesin ihlal edilmeden uygulanması için üçlü bir mekanizma kurulacak. Saat 19.15'de ilk gün görüşmeleri sona erdi. Zirveye yarın devam edilecek.
17.06.2021 Dünya
10 konvoy yola çıktı
10 konvoy yola çıktı Suriye'de muhaliflerin kuşatmasında bulunan Hizbullah kontrolündeki bulunan Şii nüfuslu Fua ve Kefreya beldelerinden tahliye başladı.
17.06.2021 Dünya
PYD'ye Kürt freni
PYD'ye Kürt freni PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin ABD eliyle Suriye kuzeyine yerleştirilmeye çalışılmasına en büyük tepki Suriyeli Kürtlerden gelecek. Hem siyasi hem de askeri oluşumlarını tamamlayan Suriyeli muhalif Kürtler, üç koldan başlatacakları mücadele ile “Kürtlerin temsilcisi biziz” diyecek. Muhalif Kürt koalisyonu 11 Haziran’da Şanlıurfa’da kongre toplayacak ve PYD’ye karşı yol haritasını belirleyecek. 13 siyasi partiyi bünyesinde barındıran Barzani ekolünden gelen ENKS ise diplomatik ataklarını hızlandıracak. Son olarak muhalif Kürt silahlı grupları cephede daha etkin olacak.
17.06.2021 Dünya
Rusya havadan PKK karadan vuruyor
Rusya havadan PKK karadan vuruyor Esed ve Rus güçlerinin Azez bağlantısını kapatması üzerine kentin dünyaya açılan iki yolundan birisi ortadan kalktı...
29.09.2021 Gündem
Türkmenler için sınırda sahra hastanesi kuruldu, Türkiye teyakkuzda
Türkmenler için sınırda sahra hastanesi kuruldu, Türkiye teyakkuzda SURİYE'de Esad güçlerinin karadan, Rusya'nın da havadan ve denizden saldırıları karşısında zor durumda kalan Bayırbucak Türkmenleri için, Sağlık Bakanlığı'nca Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nin karşısında Suriye sınırında sahra hastanesi kuruldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri