İngiliz Polisi

İngiliz Polisi

Son dakika İngiliz polisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngiliz polisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngiliz polisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiliz Polisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiliz polisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 938 ingiliz polisi haberi bulunmuştur. Tüm ingiliz polisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşlı adam canlı yayında çocuk havuzunda boğuldu! Şok eden olay
Yaşlı adam canlı yayında çocuk havuzunda boğuldu! Şok eden olay Torununun vaftiz törenine katılan parkinson hastası yaşlı adam çocuk havuzunda boğularak öldü. Törendekilerin fark etmediği olayı Facebook üzerinden görüntüleri izleyen kişiler saniye saniye izledi.
20.10.2023 Yaşam
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
Skandal Üstüne skandal Türk bayrağını indirdiler, Ersin Tatar'a saldırı girişimde bulundular
Skandal Üstüne skandal Türk bayrağını indirdiler, Ersin Tatar'a saldırı girişimde bulundular Güney Kıbrıs'ın sahil ilçesi Baf skandal bir olaya ev sahipliği yaptı. İlçedeki uluslararası bisiklet yarışı kapsamında asılan Türk bayrağı indirildi. CNN Türk'e konuşan Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise dün yaşanan saldırı girişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tatar, 'Hiç bir İngiliz yetkili bana 'geçmiş olsun' demedi. Hukuk çevreleri gereğini yapar diye düşünüyorum biz mesajımızı ilettik. Demokrasinin beşiği olduğunu iddia ettikleri bir yerde benim söz hakkımın engellenmeye çalışılması çok yakışıksız' dedi.
30.03.2023 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Londra'da saldırı girişimi
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Londra'da saldırı girişimi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konvoyuna İngiltere’nin başkenti Londra’da saldırı girişiminde bulunuldu.
29.03.2023 Gündem
İngiliz polisi, Prens Charles’ın vakfına soruşturma açtı
İngiliz polisi, Prens Charles’ın vakfına soruşturma açtı İngiliz polisi bugün yaptığı açıklamada, basında yer alan bir Suudi Arabistan vatandaşının Prensin Vakfı’na bağış karşılığında şeref unvanı ve vatandaşlık alması iddialarına karşı soruşturma başlattığını duyurdu. Prensin Vakfı, İngiltere Veliaht ve Galler Prensi Charles’ın yönetimde olduğu bir yardım vakfı olarak biliniyor.
16.02.2022 Dünya
Genç öğretmene toplu tecavüz!
Genç öğretmene toplu tecavüz! İngiltere'de gece kulübünde eğlenen genç öğretmen, 2 kişi tarafından tecavüze uğradı.
23.11.2019 Yaşam
Kan donduran ayrıntılar! "Ölüyorum, çünkü nefes alamıyorum"
Kan donduran ayrıntılar! "Ölüyorum, çünkü nefes alamıyorum" İngiltere'de, bir tırın arkasında 39 kişinin cesedinin bulunmasının, ülkenin göç politikasını gözden geçirmesi için bir uyarı işareti olarak kabul edilmesi gerektiği belirtildi.
4.11.2019 Dünya
Faciada yürek yakan detay! "Ölüyorum anne özür dilerim"
Faciada yürek yakan detay! "Ölüyorum anne özür dilerim" İngiltere'de bir konteynerde ölü bulunan 39 kişi arasında 26 yaşındaki Vietnamlı bir kadının da olabileceği belirtildi. Vietnamlı kadının konteyner içindeki son anlarından annesine yazdığı mesajları yürekleri sızlattı.
25.10.2019 Dünya
Mesut Özil güvenlik gerekçesiyle kadroya dahil edilmedi
Mesut Özil güvenlik gerekçesiyle kadroya dahil edilmedi Londra'da önceki hafta bıçaklı saldırı girişimiyle karşı karşıya kalan Arsenalli oyuncular Mesut Özil ve Sead Kolasinac pazar günü Newcastle United ile yapılacak maçın kadrosuna güvenlik gerekçesiyle alınmadı.
9.08.2019 İngiltere
PKK yandaşlarından Londra'da TRT World binasına saldırı
PKK yandaşlarından Londra'da TRT World binasına saldırı Terör örgütü PKK yandaşı bir grup TRT World'ün Londra merkezine saldırdı.
24.04.2019 Dünya
Donald Trump haziranda İngiltere'yi ziyaret edecek
Donald Trump haziranda İngiltere'yi ziyaret edecek ABD Başkanı Donald Trump, Kraliçe 2. Elizabeth’in konuğu olarak haziranda İngiltere’ye devlet ziyareti gerçekleştirecek.
23.04.2019 Dünya
Dünyanın gözü oradaydı! Julian Assange tutuklandı...
Dünyanın gözü oradaydı! Julian Assange tutuklandı... Wikileaks'in kurucusu Julian Assange, Londra'da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
11.04.2019 Dünya
Son dakika... Kaçak milyarder tutuklandı!
Son dakika... Kaçak milyarder tutuklandı! Mücevherci 48 yaşındaki kaçak milyarder Nirav Modi, Pencap Ulusal Bankası'nı doldandırdığı sebebiyle Hindistan'ın talebi üzerine İngiltere'nin başkenti Londra'da yakalandı.
20.03.2019 Dünya
Londra ve Glasgow'daki bombalı paketleri "IRA" üstlendi
Londra ve Glasgow'daki bombalı paketleri "IRA" üstlendi İngiliz polisi İngiltere ve İskoçya'da bulunan dört bombalı paketin sorumluluğunun İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) adına üstlenildiğini bildirdi.
12.03.2019 Dünya
Suriye'ye kaçan İngiliz kızlardan biri bulundu
Suriye'ye kaçan İngiliz kızlardan biri bulundu İki kız arkadaşıyla terör örgütü DEAŞ'a katılmak için Türkiye üzerinden Suriye'ye giden Shamima Begum'e bir sığınmacı kampında ulaşıldı.
14.02.2019 Dünya
Londra’da Türk genci bıçaklanarak öldürüldü
Londra’da Türk genci bıçaklanarak öldürüldü İngiltere’nin başkenti Londra’da 17 yaşındaki Türk genci Nedim Bilgin bıçaklanarak öldürüldü.
30.01.2019 Dünya
İngiltere kaosa doğru ilerliyor
İngiltere kaosa doğru ilerliyor Yaklaşık 3 yıl önce AB'den ayrılma kararı alan İngiltere'de bu süreç ülkeyi kaosun eşiğine getirdi.
18.01.2019 Dünya
İngiltere'de "anlaşmasız Brexit" kabusu
İngiltere'de "anlaşmasız Brexit" kabusu İngiliz parlamentosunun Brexit anlaşmasını reddetmesi "anlaşmasız Brexit" senaryosunu güçlendirdi.
16.01.2019 Dünya
İngiltere'de bomba alarmı
İngiltere'de bomba alarmı İngiltere'nin Essex kentinde bir süpermarkette bulunan şüpheli paket polisleri alarma geçirdi.
17.12.2018 Dünya
May'den "anlaşmasız Brexit" açıklaması
May'den "anlaşmasız Brexit" açıklaması İngiltere Başbakanı Theresa May, yarın toplayacağı bakanlar kurulunda ülkesinin AB'den anlaşmasız ayrılma ihtimaline yönelik önlemlerin ele alınacağını söyledi.
11.12.2018 Dünya
Son dakika... Parlamento binasında kaos! İngiliz polisi...
Son dakika... Parlamento binasında kaos! İngiliz polisi... Westminster'daki İngiltere Parlamentosu'nun girişinde bir adam gözaltına alındı.
11.12.2018 Dünya
Londra'da terk edilmiş araç paniği!
Londra'da terk edilmiş araç paniği! İngiltere'nin başkenti Londra'nın Vauxhall bölgesinde polis, terk edilmiş bir otomobil sebebiyle yolu kapattı.
12.11.2018 Dünya
Magna Carta'yı çalma girişimi
Magna Carta'yı çalma girişimi İngiltere'nin Wiltshire bölgesinde bulunan Salisbury Katedralindeki tarihin ilk yazılı anayasası olan orijinal Magna Carta'yı çalmaya girişiminde bulunduğu şüphesiyle bir kişi gözaltına alındı.
26.10.2018 Dünya
Eski F.Bahçeli Atkinson'un ölümüyle ilgili flaş gelişme
Eski F.Bahçeli Atkinson'un ölümüyle ilgili flaş gelişme Bir dönem Fenerbahçe formasını da giyen eski futbolcu Dalian Atkinson'ın elektroşok tabancasıyla ölümüyle ilgili olarak iki polis memurunun suçlamalarla karşı karşıya kalabileceği bildirildi. Nedeniyse ortaya çıkan yeni bir delil.
18.10.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Polisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiliz polisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.