Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Üniversite personeli tayin hakkı 2024! Üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı?
Üniversite personeli tayin hakkı 2024! Üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı? Üniversitelerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi idari personel tayin hakkı istiyor. Üniversite idari personelinde oluşan beklenti henüz karşılanmadı. Peki, Üniversite personeli tayin hakkı 2024 var mı, üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin; aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu gibi mazeretlerine bağlı olarak il içi ve iller arası yer değiştirme tercihleri yapıldıktan sonra gözler, 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları için MEB’e çevrildi. Peki, Peki, İl içi ve il dışı öğretmen eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen eş durumu mazerete bağlı yer değiştirme tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Eş durumu sonuçları açıklandı mı? 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları sorgulama sürecine dair merak edilenler…
18.01.2024 Memur
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023 Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ile ikinci yer değiştirme takvimi açıklandı. Mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanıyacaklarına dair müjde vermişti. Peki, İl emri verilecek mi 2023 Ağustos? MEB il emri ne zaman belli olacak, 2023 Ağustos öğretmenlere il emri verilecek mi? Eş durumu il emri 2023…
23.08.2023 Memur
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları...
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları... Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları açıklanırken il içi ve iller arası ikinci yer değiştirme takvimi de yayımlandı. İşte MEB mazeret atama 2023 sonuçları…
22.08.2023 Memur
2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, ikinci il dışı ne zaman?
2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, ikinci il dışı ne zaman? Millî Eğitim Bakanlığı tarafından il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri 20 Temmuz, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ise 4 Ağustos'ta tamamlandı. Mazerete bağlı yer değişikliği devam ederken Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den beklenen açıklama geldi. Peki, 2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, il dışı tayinler ne zaman?
18.08.2023 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı iller arası atama (tayin) kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları listesi sorgulama – iller arası tayin kurası
Sağlık Bakanlığı iller arası atama (tayin) kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları listesi sorgulama – iller arası tayin kurası Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları için sabırsız arayış devam ediyor. 16-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme tercihlerinin sona ermesinin ardından kura çekimi tarihi beklenilmeye başlandı. Kura çekimine katılacak sağlık çalışanı; Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt ararken, Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı iller arası tayin 2023 kura sonuçları ile tayin kura çekimi…
27.07.2023 Çalışma Hayatı
Öğretmenlerin iller arası yer değiştirirken görev sürelerinin hesabında esas alınan tarih değişti
Öğretmenlerin iller arası yer değiştirirken görev sürelerinin hesabında esas alınan tarih değişti Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme duyurusunda görev sürelerinin hesabında esas alınan 30 Eylül tarihi, 31 Aralık olarak değiştirildi.
18.07.2023 Gündem
2. il dışı atama yapılacak mı, ek il dışı atama olacak mı?
2. il dışı atama yapılacak mı, ek il dışı atama olacak mı? 2.il dışı olacak mı, ek il dışı atama yapılacak mı? Öğretmenlerin 2022 il dışı yer değiştirmelerinin yapılmasının ardından açılan kontenjanların yetersizliği, 2. il dışı atama istiyor.
17.08.2022 Memur
MEB son dakika açıkladı! Resmen belli oldu, öğretmenler...
MEB son dakika açıkladı! Resmen belli oldu, öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıkladı. Binlerce öğretmen merakla bekliyordu. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı. İşte son dakika haberinin detayları...
1.08.2022 Eğitim
İller arası yer değiştirme başvuru ekranı! MEB öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları başladı mı, nasıl yapılır?
İller arası yer değiştirme başvuru ekranı! MEB öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları başladı mı, nasıl yapılır? İller arası yer değiştirme başvuruları için aramalar arttı. Milli Eğitim Bakanlığı 4-8 Temmuz tarihleri arasında il içi atama başvurularını almış, 19 Temmuz itibarıyla sonuçları açıklamıştı. Peki, MEB öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları başladı mı, nasıl yapılır?
25.07.2022 Memur
Öğretmenlerin 2022 yılı iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Öğretmenlerin 2022 yılı iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Kadrolu öğretmenlerin 2022 yılı yer değiştirme takvimi açıklandı. Peki, Öğretmenlerin yer değiştirme başvuruları ne zaman? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte 2022 öğretmenlerin 2022 yılı yer değiştirme takvimi!
8.07.2022 Eğitim
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İller arası yer değiştirme başvurusu başladı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İller arası yer değiştirme başvurusu başladı! Sağlık Bakanlığı İller Arası Yer Değiştirme başvurularının başladığını duyurdu! Yayınlanan duyuruda, 2022 yılı Haziran dönemi iller arası yer değişikliği atama kuraları için başvuruları almaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayini başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Personel Bilgi Sistemi (PBS) ekranı!
27.06.2022 Memur
MEB harekete geçti ve tarihleri resmen duyurdu! 15 Haziran...
MEB harekete geçti ve tarihleri resmen duyurdu! 15 Haziran... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. MEB haziran ayı itibarıyla yeni kararları paylaşıyor. Takvimler açıklandı, tarihler belli oldu. Başvuru süreçleri başladı, liseler ile ilgili imzalar atıldı. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıfları, mezunları ve öğretmenleri kapsıyor. 2022 yılı öğretmenlerin iller arası yer değiştirme takvimi açıklanırken; başvuru ve atama ilan tarihleri de belli oldu. Öte yandan yaz dönemi için destekleme ve yetiştirme kursu ile yaz okulları açılacak. Hangi derslerden açılacağı, hangi sınıfların katılacağı, başvuru zamanı tek tek açıklandı. Öğretmen ve öğrenciler istedikleri ilde, seviyelerine uygun okul türlerinde Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başvuru yapıp katılabilecek. Yaz okulları da öğretmen ve öğrenci başvurularının yoğunluğuna göre okul idarelerince belirlenen tarihler arasında açılıp; haftada 12, toplamda 48 saat olarak uygulanacak. Aynı zamanda Uluslararası mesleki ve teknik Anadolu liselerinin açılması ve tarım meslek liseleri için ayrı ayrı protokoller imzalandı. Uzman ve Başöğretmenlik eğitim programı için ise başvurular alınmaya devam ediyor. İşte MEB son dakika gelişmeleri...
4.06.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlerle ilgili açıklama! 1 Ağustos'ta ilan edilecek
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlerle ilgili açıklama! 1 Ağustos'ta ilan edilecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlerin yer değiştirme takvimi açıklandı. Millî Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları, 25-29 Temmuz'da alınacak ve atamalar 1 Ağustos'ta ilan edilecek.
3.06.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı ocak tayin 2022 sonuçları! Ocak ayı iller arası tayin 2022 sonuçları açıklandı mı?
Sağlık Bakanlığı ocak tayin 2022 sonuçları! Ocak ayı iller arası tayin 2022 sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı ocak tayin 2022 sonuçları açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. Sağlık personelinin Ocak ayı tayin sonuçları belli oldu.
24.01.2022 Çalışan Hakları
Sözleşmeli öğretmen eş durumu 2021! Sözleşmeli öğretmen eş durumu tayini şartları nelerdir, eş durumu atamaları ne zaman?
Sözleşmeli öğretmen eş durumu 2021! Sözleşmeli öğretmen eş durumu tayini şartları nelerdir, eş durumu atamaları ne zaman? Sözleşmeli öğretmen eş durumu tayin şartları ve zamanı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, resmi eğitim kurumlarında sözleşmeli olarak görev yapan öğretmen eşlerin, aile birlikteliğine bağlı olarak iller arası yer değiştirme işlemleri için başvurular kabul ediliyor. İşte sözleşmeli öğretmen eş durumu 2021…
8.09.2021 Çalışma Hayatı
MEB resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, bugün saat 18.00'e kadar...
MEB resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, bugün saat 18.00'e kadar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Değişiklik kararı resmen duyuruldu. Süre uzatıldı. Bugün saat 18.00'e kadar devam edecek. Her ikisi de Sözleşmeli Öğretmenlerin Aile Birlikteliğine İlişkin yeni duyuru yayımlandı. İller arası yer değiştirme işlemlerinde en az bir yıllık sürenin hesaplanmasında 30 Eylül 2021 esas alınacak.
9.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu için gerekli belgeler 2021 nelerdir? MEB sözleşmeli öğretmenlik atama evrakları
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu için gerekli belgeler 2021 nelerdir? MEB sözleşmeli öğretmenlik atama evrakları Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullarda uyum haftasının başlaması dolayısıyla Şırnak’ta okul açılışına katıldı. Bakan Özer, “3 Eylül’de 20 bin öğretmenin 81 ilde okullara atamasını yapacağız. Şırnak’taki öğretmen ihtiyacını göze alarak bu 20 bin öğretmenin yüzde 10’unu yani 2 binini Şırnak’a veriyoruz” demişti. 20 bin öğretmen atama tercih sonuçları bugün belli oldu. İşte sözleşmeli öğretmenlik başvurusu için gerekli belgeler…
3.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! İşte 20 bin öğretmen ataması sonuç ekranı!
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! İşte 20 bin öğretmen ataması sonuç ekranı! 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılmıyla yapıldı. 20 bin sözleşmeli öğretmenlik başvurularını yapan adaylar da canlı yayında atama sonuçlarını takip ediyor. Sözleşmeli öğretmen alımında ön başvurular mart ayında alınmıştı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları 2021 nereden öğrenilir? İşte detaylar...
3.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle! 2021 sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle! 2021 sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle Öğrenmen adayları heyecanla atama sonuçlarını bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakan Özer, “3 Eylül’de 20 bin öğretmenin 81 ilde okullara atamasını yapacağız. Şırnak’taki öğretmen ihtiyacını göze alarak bu 20 bin öğretmenin yüzde 10’unu yani 2 binini Şırnak’a veriyoruz” dedi. İşte Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle
3.09.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve... Okulların açılmasına günler kala flaş karar! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından son dakika duyuruldu. Yeni karar 81 ile yazı ile gönderildi. Detaylar belli oldu. Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Sözleşmeli olarak görev yapan öğretmen eşlerin, aile birlikteliğine bağlı olarak iller arası yer değiştirme işlemleri için 3-7 Eylül 2021 tarihleri arasında başvurular alınacak, atamalar 10 Eylül 2021 tarihinde yapılacak.
26.08.2021 Eğitim
2021 İller arası Yer Değiştirme başvuruları başladı! İşte başvuru şartları!
2021 İller arası Yer Değiştirme başvuruları başladı! İşte başvuru şartları! Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı resmi eğitim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlerin sağlık mazeretine bağlı iller arası yer değiştirme işlemleri için başvuru tarihi belli oldu. Peki, 2021 İller arası Yer Değiştirme başvuruları nasıl yapılır? İşte 2021 İller arası Yer Değiştirme başvuru şartları!
20.08.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! 23 Ağustos'ta başlıyor
MEB'den son dakika kararı! 23 Ağustos'ta başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı'ndan önemli bir açıklama geldi. Tarihler netleşti. 23 Ağustos'ta başlıyor, 27 Ağustos'a kadar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmenlerin mazeret başvurularının alınacağını duyurdu.
19.08.2021 Eğitim
Mazerete bağlı yer değiştirme 2021 tercih ekranı: MEBBİS Özür grubu tercihleri nasıl yapılır? (2021 mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri başladı)
Mazerete bağlı yer değiştirme 2021 tercih ekranı: MEBBİS Özür grubu tercihleri nasıl yapılır? (2021 mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri başladı) Öğretmenlerin mazeret tercih başvuruları başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazeret tayini tercih başvurularını almaya başladı. Mazerete bağlı yer değiştirme atama takvimine göre Öğretmenler Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere bağlı olarak yer değiştirme başvurularını tamamlandı. Başvurularını yapan adaylar için ikinci aşama olan tercih dönemi bugün başlıyor. Öğretmenler, mazeretlerinin bulunduğu ildeki tüm eğitim kurumları arasından en çok 40 tercihte bulunabilecek. MEBBİS Özür grubu tercihleri nasıl yapılır?
19.08.2021 Memur