Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Gizli açık ambargolar tarihe karışacak! İlk milli deniz topu üretildi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Gizli açık ambargolar tarihe karışacak! İlk milli deniz topu üretildi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deniz topunda da Türkiye’nin dışa bağımlılığını ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirterek, “Özellikle son dönemde yurt dışından gelen ürünlerde gerek maliyetlerde gerekse temin sürelerinde ciddi sıkıntılar yaşanmaya başlamıştı. Ayrıca görünür görünmez bir çok ambargoya ve engelleme girişimine maruz kalıyorduk. Türkiye geliştirdiği milli deniz topuyla artık bu silah sistemini üreten sayılı ülkeler arasına girmiştir. Artık yurtdışından tedarike karşılaşılan yüksek maliyet ve gizli ambargolar da artık tarihe karışacaktır” dedi.
2.12.2021 Siyaset
Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2-1 ile geçti
Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2-1 ile geçti Süper Lig'de Başakşehir sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Zorlu mücadeleyi konuk ekip Galatasaray 2-1 kazandı.
23.09.2023 Başakşehir
İMECE'nin uzay yolculuğu başladı! Erdoğan: Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak
İMECE'nin uzay yolculuğu başladı! Erdoğan: Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak Türkiye'nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin uzay yolculuğu başladı. İMECE saat 9.47'de uzaya fırlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İMECE'nin uzaya fırlatılma törenine videomesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
Burs ücretleri en az 6 bin liraya çıkarıldı! 'Sanayi Doktora Programı' açıklaması
Burs ücretleri en az 6 bin liraya çıkarıldı! 'Sanayi Doktora Programı' açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Bilişim Vadisi İzmir'in temel atma töreninde, büyük ve güçlü Türkiye hedefinin köşe taşının teknoloji olduğunu söyleyerek, "Bugün, Türkiye'nin asıl hazinesi olan insan kaynağına yönelik yeni bir müjdeyi ilan etmek istiyorum. Üretimde çalışacak derinlemesine uzmanlaşmış beyaz yakalıların üniversite-sanayi iş birliğiyle yetiştirilmesini sağlayan 'Sanayi Doktora Programı'nı iyileştiriyoruz. Doktora öğrencilerine eğitimleri süresince sağladığımız burs miktarını aylık minimum 6 bin liraya çıkartıyoruz. Bu miktar performansa göre 7 bin 500 liraya kadar çıkabilecek" dedi.
29.03.2022 Ekonomi
Bizim çocuklar sonunu getiremedi! A Milli Takım, Letonya ile 3-3 berabere kaldı.
Bizim çocuklar sonunu getiremedi! A Milli Takım, Letonya ile 3-3 berabere kaldı. 2022 FIFA Dünya Kupası G grubu üçüncü maçında A Milli Takım Letonya'yla 3-3 berabere kaldı. Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada 2-0 öne geçmemize rağmen sonunu getiremedik.
30.03.2021 Futbol
Türk savunma sanayisi 2020'yi başarılarla doldurdu
Türk savunma sanayisi 2020'yi başarılarla doldurdu Türk savunma sanayisi, 2020 yılında güvenlik güçlerine bir dizi yeni ürün kazandırdı, geleceğin harp ortamında görev alacak sistemler için de çalışmalarını sürdürdü.
28.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Macaristan - Türkiye: 2 - 0
Macaristan - Türkiye: 2 - 0 A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde Macaristan'a deplasmanda 2-0 yenildi. Bu sonuçla grubu son sırada tamamlayan milliler, C Ligi'ne düştü.
18.11.2020 Futbol
Türkiye - Rusya: 3 - 2
Türkiye - Rusya: 3 - 2 A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Rusya ile karşı karşıya geldi. Milliler, 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-2 kazandı ve lig yükselme şansını sürdürdü.
15.11.2020 Futbol
Türkiye 3-3 Hırvatistan
Türkiye 3-3 Hırvatistan A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında Hırvatistan ile kozlarını paylaştı. Mücadele 3-3'lük eşitlikle sonuçlandı. Cenk Tosun 1 yıl sonra Milli Takım formasıyla gol atarken Caner Erkin de ikinci golde asist yapan isim oldu.
11.11.2020 Futbol
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamasında, "Kürt kardeşlerimizle sorunumuz olmadığını ifade etmemize rağmen, Barış Pınarı Harekatı'nı yalnız yapmak zorunda kaldık" dedi. Bakan Akar, açıklamasının devamında "Hava savunma sistemleri: TSK, Alçak/Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi HİSAR’ı inşallah önümüzdeki yıldan itibaren kullanmaya başlayacaktır. Bu başarı, yüksek irtifa hava savunma füze sistemimiz SİPER bakımından da büyük bir müjdedir" ifadesini kullandı.
21.11.2019 Siyaset
Türkiye - İzlanda: 0-0
Türkiye - İzlanda: 0-0 EURO 2020 Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız, gruptaki 9. mücadelesinde İzlanda ile 0-0 berabere kaldı ve finallere gitmeyi 1 maç kala garantiledi.
14.11.2019 Futbol
Türkiye - Arnavutluk: 1-0
Türkiye - Arnavutluk: 1-0 Euro 2020 Elemeleri'nde Türkiye, Ülker Stadyumu'nda Arnavutluk'u konuk etti. Kritik mücadeleyi Türkiye Cenk Tosun'un 90. dakikadaki golüyle 1-0 kazandı. Fransa da İzlanda'yı yendi. Türkiye liderliğini sürdürdü. Fransa ise averaj farkıyla Türkiye'nin arkasında geliyor. İzlanda ise 12 puanda kaldı ve gruptan çıkma şansı zayıfladı. Türkiye Fransa'yı yenerse gruptan lider çıkma yolunda önemli bir adım atacak. Gol sonrası futbolcular asker selamı verdi.
12.10.2019 Futbol
Mehmet Ekici'yi üzüle üzüle kadrodan çıkardık
Mehmet Ekici'yi üzüle üzüle kadrodan çıkardık Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal sohbet toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi
1.10.2019 Fenerbahçe
Alanyaspor - Fenerbahçe: 3-1
Alanyaspor - Fenerbahçe: 3-1 Süper Lig'in lideri Alanyaspor, evinde Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 4'te 4 yaptı ve zirvedeki yerini korudu.
16.09.2019 Süper Lig
Moldova - Türkiye: 0-4
Moldova - Türkiye: 0-4 EURO 2020 Elemeleri'nde Türkiye deplasmanda Moldova'yı 4-0'lık skorla farklı mağlup etti ve altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
10.09.2019 Futbol
Fenerbahçe - Trabzonspor: 1-1
Fenerbahçe - Trabzonspor: 1-1 Süper Lig'de 3. haftaya lider giren Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.
1.09.2019 Futbol
Başakşehir - Fenerbahçe: 1-2
Başakşehir - Fenerbahçe: 1-2 Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'i 90+3'te bulduğu golle 2-1 yendi.
24.08.2019 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında soruları yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayları da programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, broşür dağıtan Yusuf'a tepki gösteren kişiyle ilgili "Yusuf’un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir. Tam bir ahlak dersi verdi." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya camii hakkında ise, "Ayasofya müze midir? Cami midir? Önce bunu çözmemiz lazım. Müze statüsünü Ayasofya yeni kazanmıştır. Önce bir defa Ayasofya’yı o asli künyesine sokmamız lazım. Nedir? Camidir. Bunu bir defa halletmemiz lazım." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Ertuğrul Sağlam'dan oyuncularına: "Gereksiz kart görmeyin"
Ertuğrul Sağlam'dan oyuncularına: "Gereksiz kart görmeyin" Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, milli maç arasında sakatlıkların art arda gelmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini, buna bir de kart cezalarının eklenmesinin sorun yarattığını söyledi. Bu nedenle de Sağlam, futbolcularını gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardı.
11.10.2018 Kayseri Spor
Göztepe evinde zorlanmadı
Göztepe evinde zorlanmadı Spor Toto Süper Lig'de Göztepe, sahasında Kayserispor'u Yasin ve Alpaslan'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.
15.09.2018 Kayseri Spor
F.Bahçe'ye bir darbe de Kayseri'den!
F.Bahçe'ye bir darbe de Kayseri'den! Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Ülker Stadı'nda Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, müsabakadan 3-2 mağlup ayrılarak üst üste 3. mağlubiyetini aldı.
1.09.2018 Fenerbahçe
Göztepe hazırlık maçında galip
Göztepe hazırlık maçında galip Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Altınordu ile oynadığı özel maçı Castro ve Hakan Sepil'in attığı gollerle 2-0 kazandı.
15.07.2018 Göztepe
Başbakan Yıldırım rakam verdi! 35 milyar dolar...
Başbakan Yıldırım rakam verdi! 35 milyar dolar... Başbakan Binali Yıldırım, milli denizaltı projesi Murat Reis'in ilk kaynak töreninde konuştu. Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar savunma sanayimize yaptığımız yatırımlar 35 milyar doları geçmiştir. Ayrıca savunma sanayimizin ihracat kapasitesi 2 milyar doların üzerine çıkmıştır"dedi.
25.02.2018 Siyaset
Fenerbahçe son nefeste yıkıldı
Fenerbahçe son nefeste yıkıldı Süper Lig'in 10. haftası kapanış maçında Fenerbahçe evinde Kayserispor'dan son saniyede yediği golle galibiyeti kaçırdı.
30.10.2017 Fenerbahçe
Evim evim güzel evim
Evim evim güzel evim Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, evinde Bursaspor'u Tosic ve Atiba'nın golleriyle 2-1 mağlup etti.
26.08.2017 Beşiktaş