Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, hangi illere yapılacak?
Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, hangi illere yapılacak? Orta gelirli vatandaşlara yeni TOKİ projesi sunuldu. Ekonomi Bakanı Nureddin Nebatı yaptığı açıklamada “Programımız kapsamında vatandaşlarımız 3 farklı aşamadaki konutlar için kredi kullanabilecektir. Birincisi, tamamlanmış konutlar. İkincisi, belirli bir oranda tamamlanmış ve bankaların kredi verme kriterlerine uygun konutlar, Üçüncüsü ise yapımına başlanacak olan konutlar” diyerek “İlk iki durumda, konuta ve başvuru sahibine dair şartların ilgili banka tarafından kredilendirme için uygun olarak değerlendirilmesi halinde, Program kapsamında finansman imkânı ve Bakanlığımız katkısı sağlanacaktır.” İfadesini kullandı. Bakanın açıklaması sonrası Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
4.01.2023 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması...
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması... Ucuz konut kredisi müjdesi. Kredi çekmek isteyenleri sevindiren gelişme. Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. Öte yandan Fahiş kira fiyatlarının önüne geçilecek. Yol haritası belli oldu. Tavan fiyat getirilmesi de dahil farklı alternatifler gündemde. Özellikle son bir yılda kira fiyatlarındaki artış vatandaşları ekonomik olarak zorluyordu. Ortalama kira fiyatları asgari ücret ile yarışır hale geldi. Asgari ücretli ya da asgari ücrete yakın ücret alan ve kiralık evde yaşayan vatandaşlar kiralardaki bu astronomik artışın önüne geçilmesini bekliyordu. Hükümet kira fiyatlarındaki artışı önlemek için çalışmalara başladı. Peki Düşük Faizli Konut Kredisi Nasıl Alınır, Şartları Neler? Kimler Düşük Faizli Konut Kredisi Alabilir? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Ne Zaman Verilecek? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Şartları Nedir, Hangi Bankalar Verecek? İşte son dakika haberinin detayları.
22.05.2022 Ekonomi
Kredi notu nasıl öğrenilir? Findeks kredi notu öğrenme ekranı!
Kredi notu nasıl öğrenilir? Findeks kredi notu öğrenme ekranı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Konut destek paketleri ile kredi desteklerinin ardından binlerce kişi kredi notu ile ilgili aramalarını artırdı. Ev almak isteyenler kredi almak için bankalara başvuru yapacak. Kredi başvurularının onaylanması için de kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Ev, araba almak veya ihtiyaç kredisi kullanmak için kredi notunuz büyük önem taşıyor. Peki, Kredi notu nasıl öğrenilir? İşte findeks kredi notu öğrenme ekranı!
17.05.2022 Ekonomi
Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangisi, nasıl alınır, şartları nelerdir, kimler alabilir? Konut finansmanı kampanya paketi nedir?
Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangisi, nasıl alınır, şartları nelerdir, kimler alabilir? Konut finansmanı kampanya paketi nedir? 0.99 kredi ne zaman verilecek, Konut finansmanı kampanya paketi nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Konut sektöründe "İlk evim Konut Finansman Paketi", "Genişletilmiş Konut Finansman Paketi", "İnşaat Sektörüne Özel Kredi Garanti Paketi" olmak üzere 3 çözüm paketi oluşturuldu. Bu kapsamda, sıfır ve ikinci el konut satışlarına uygun maliyetli konut finansmanı sağlanacak. İşte Düşük faizli konut kredisi hakkında merak edilenler…
10.05.2022 Ekonomi