KYK kredi ve burs ücretlerine zam! İşte yeni ücretler...
KYK kredi ve burs ücretlerine zam! İşte yeni ücretler... Üniversite bursları ile ilgili önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2022 üniversite bursları arttı! Yılın son Kabine toplantısından üniversite öğrencilerine müjde geldi. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 burs miktarını açıkladı! Peki, KYK bursu ne kadar oldu? Yeni burs ücretleri 2022 ne kadar? Burs ne kadar oldu? İşte 2022 burs miktarı...
20.12.2021 Eğitim
Marj uygulanmış kur nedir? İleri vadeli kur ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Marj uygulanmış kur nedir? İleri vadeli kur ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yılın son Kabine toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ekonomide pek çok müjdeyi açıklayan Erdoğan, Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle fiyat vermekte zorlanan ihracatçı firmalarına sağlanan ileri vadeli kur sistemini devreye aldıklarını duyurdu. Peki, Marj uygulanmış kur nedir? İleri vadeli kur ne demek? İleri vadeli kur rakamı nasıl verilecek? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
20.12.2021 Ekonomi
Dolara karşı TL hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu...
Dolara karşı TL hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu... Emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge ile ilgili flaş gelişme! Milyonların beklediği kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz, emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Tasarruflar değerlendirirken kurdaki yükselişten kaynaklanan kaygılarını gidermek isteyen vatandaşlarımıza yeni bir finansal alternatif sunuyoruz. Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın 'kur daha yüksek olacak' diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak. Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle fiyat vermekte zorlanan ihracatçı firmalarımıza doğrudan Merkez Bankası aracılığıyla ileri vadeli kur rakamı verilecek. Dolardaki artış TL mevduatlarına yansıtılacak. Kur getirisi mevduat kazancının altında kalırsa aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek." ifadelerini kullandı.
20.12.2021 Gündem
Bakan Albayrak müjdeyi verdi! Kredi faizleri yüzde 9'a düşürüldü
Bakan Albayrak müjdeyi verdi! Kredi faizleri yüzde 9'a düşürüldü Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "2019 yılının son çeyreğinde yüzde 5'lik büyüme patikasına ulaşacağımızı öncü rakamlar gösteriyor. Kamu bankaları esnaf ve tarımsal kredi faizlerini yüzde 12'den 9'a düşürdü" dedi.
2.01.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tanzim satışları ile ilgili flaş açıklama!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tanzim satışları ile ilgili flaş açıklama! Ankara'da düzenlenen Türkiye Esnaf Buluşması'ndan konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimiz özellikle sebze ve meyve fiyatları başta olmak üzere günlük hayatını doğrudan etkileyen fırsatçılar karşısında haklı olarak çok öfkelidir. Biz de öfkeliyiz. İşte onun için bu tanzim satışların kurulması kararını aldık. Seçim sonrası belki bu işlemi ülkenin en ücra köşelerine götürürüz" ifadelerini kullandı.
13.02.2019 Siyaset
Güçlü devlet, terörizmi hukuk içinde kalarak alt etmeyi başarır
Güçlü devlet, terörizmi hukuk içinde kalarak alt etmeyi başarır TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, “Seçimden ne sonuç çıkarsa çıksın, kurulacak tek parti hükümeti veya koalisyon hükümetinin önceliği piyasalara güven vermek, iç güvenliği sağlamak ve hukuk üstünlüğünü geçerli kılmaktır” dedi.
17.09.2015 Ekonomi
Bakan sert çıktı! Üç kuruşluk beyninle...
Bakan sert çıktı! Üç kuruşluk beyninle... EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye ekonomisine kriz gelmeyeceğini öne sürerek, “Türkiye büyük, güçlü bir ülke...
21.08.2015 Ekonomi
Kredi alacaklar dikkat!
Kredi alacaklar dikkat! Yatırımcılara önemli uyarı...
5.08.2013 Ekonomi