İkizler burcu gezegeni nedir? İkizler burcu hangi gezegeni temsil ediyor?
İkizler burcu gezegeni nedir? İkizler burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Burçlar insanların kişilik özelliklerini yansıtmaktadır. Burçların öğrenilmesi için bireyler doğum tarihlerine bakmaktadır. Her burcun etkilendiği gezegende burçların özellikleri de farklılık göstermektedir. Bu burçlardan birisi de ikizler burcudur. Peki ikizler burcu gezegeni nedir? İkizler burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Sizlere ikizler burcu hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
17.01.2022 Astroloji
Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!
Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları! 2022 yılı yavaş bir tempoyla bitiyor. Aralık ayı başlarken ve 2023 yılının etkilerini en yoğun hissedeceğimiz ay aralık ayı olacak. 2022 yılında sadece daha fazla tükenmişlik ve endişe hissetmekle kalmadık, aynı zamanda her fırsatta kafa karışıklığı ve iletişimsizlik hissettik. Merkür retrosu Aralık ayında da bir kez daha geri dönüyor ve etkileri ay ortasında yoğun bir şekilde hissedilecek. Mars'ın geri gitme döngüleri ocak ayının ortasına kadar devam edecek. Aralık ayı ise durgunluk ve gecikmelerin, geç kalmışlıkların ayı olacak. Peki, Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!
1.12.2022 Astroloji
Merkür Retrosu 2022 ne zaman başlıyor ve bitiyor? Merkür retrosu nedir, retronun burçlara etkileri neler?
Merkür Retrosu 2022 ne zaman başlıyor ve bitiyor? Merkür retrosu nedir, retronun burçlara etkileri neler? Astrolojide iletişim, ifade, anlaşma, konuşma gibi konuları temsil eden, elektronik eşyalar ve ulaştırma gibi konuları da etkileyen Merkür Retrosu başladı. İkizler burcunda geri hareket edecek olan Merkür Retrosu kopukluklara ve sorunlara neden olabiliyor. Peki, Merkür Retrosu nedir, ne zaman başlıyor ve bitiyor? 2022 Merkür Retrosu’nun etkileri neler, hangi burçları nasıl etkileyecek?
11.05.2022 Astroloji
İkizler Burcu Erkeği Kiminle Evlenmelidir? İkizler Burcu Erkekleri Evlilikte Nasıldır?
İkizler Burcu Erkeği Kiminle Evlenmelidir? İkizler Burcu Erkekleri Evlilikte Nasıldır? Kadın ve erkek ilişkilerinde birbirlerine olan uyum bakımında burçlar önem teşkil etmektedir. Bu anlamda kadın ve erkek için her burcun kendisine has bir özelliği bulunmaktadır. Kadın ve erkeğin bu burç özellikleri birbirine uygun olması ilişkinin selameti yönünde önemlidir. Ayrıca kişinin doğduğu gün ve ay ilişkilerindeki kıskançlık, ilgisizlik ya da aşırı ilgililik gibi durumları belirleyen unsurlardır.
16.02.2022 Astroloji
Kanlı ay tutulması Türkiye’den görülecek mi? Süper Çiçek Kanlı ay ne zaman, kanlı ay tutulmasının burçlara etkisi
Kanlı ay tutulması Türkiye’den görülecek mi? Süper Çiçek Kanlı ay ne zaman, kanlı ay tutulmasının burçlara etkisi Kanlı Ay tutulmasına az kaldı. Güneş, Ay ve Dünya'nın peş peşe gelerek, güneş ışınlarının atmosferden geçerken dalga boylarına göre renk değiştirmesi olarak adlandıran Kanlı Ay tutulmasını merak edenler, arama motorları aracılığıyla aklındaki sorulara yanıt arıyor. Peki, Kanlı ay tutulması ne zaman, saat kaçta? Kanlı Ay tutulması nedir, burçlara etkisi nelerdir? Kanlı ay Türkiye’den izlenebilecek mi? Süper Çiçek Kanlı ay hakkında merak edilenler…
26.05.2021 Gündem
Kanlı ay tutulması 2021 ne zaman? Kanlı ay tutulması nedir, hangi burçları etkileyecek? Kanlı ay tutulması ve tutulmanın burçlara etkisi!
Kanlı ay tutulması 2021 ne zaman? Kanlı ay tutulması nedir, hangi burçları etkileyecek? Kanlı ay tutulması ve tutulmanın burçlara etkisi! Kanlı Ay tutulması için geri sayım başladı. Güneş, Ay ve Dünya'nın peş peşe dizilmesiyle oluşan Kanlı Ay tutulması, güneş ışınlarının atmosferden geçerken dalga boylarına göre renk değiştirmesidir. Peki, Kanlı ay tutulması ne zaman, burçlara etkisi nedir? Kanlı Ay tutulması hakkında merak edilenler…
25.05.2021 Gündem
2021'de burçları neler bekliyor? İşte Güneş tutulması ve 14 Aralık 2020 burç yorumları
2021'de burçları neler bekliyor? İşte Güneş tutulması ve 14 Aralık 2020 burç yorumları Bu hafta etkisi minimum 6 ay üzerimizde olacak ve bizler için 2021 yılının ilk yarısını nasıl geçireceğimiz konusunda oldukça önemli bir Güneş Tutulması yaşanacak. En çok Ateş ve Hava burçlarının etkileneceği 14 Aralık haftasına Yay Burcunun 23. Derecesinde gerçekleşecek bir Güneş Tutulması ile adım atıyoruz. Güneş Tutulmaları’nın yeni başlangıçları ifade ettiğini fakat bu tutulmanın Güney Ay Düğümü tarafında gerçekleştiği için uzun zamandır yenilemeye ihtiyacımız olan konular hususunda yenilik getireceğini söyleyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, yeni haftanın ilk gününde burçların bizlere ne gibi işaretler verdiğini açıkladı.
14.12.2020 Astroloji
Haftalık burç yorumlarına nereden ulaşabilirim?
Haftalık burç yorumlarına nereden ulaşabilirim? Burç yorumları üç farklı konuda yorumlanmaktadır. Haftalık, günlük ve aylık olarak ulaşabileceğiniz burç yorumlarına online olarak ulaşabiliyorsunuz. Burç yorumlarına haberimizden erişebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Hangi burç hangi mesleğe işaret eder?
Hangi burç hangi mesleğe işaret eder? Burçlarınızda sizin kişiliğinize, kabiliyetinize uygun olan meslekleri işaret eder.
7.11.2014 Astroloji
Jüpiter’in sırları
Jüpiter’in sırları Astroloji eğitmeni Dinçer Güner, temmuz ayı ile birlikte Aslan burcuna geçiş yapan ve bir yıl bu burç üzerinde kalacak olan Jüpiter gezegeni hakkındaki sırları açıkladı...
15.08.2014 Magazin
Şans ve bolluk bir yıl boyunca bizden yana
Şans ve bolluk bir yıl boyunca bizden yana Jüpiter 16 Temmuz 2014’te, 26 Haziran 2013’ten bu yana devam eden Yengeç burcundaki yolculuğunu tamamlayıp 11 Ağustos 2015’e kadar kalacağı Aslan burcuna geçti...
18.07.2014 Arşiv
Büyük iyicil Jüpiter
Büyük iyicil Jüpiter Haziran sonundan itibaren beklediğimiz an geldi çattı.
2.07.2013 Yaşam
Kaddafi'yi Merkür yönetiyor
Kaddafi'yi Merkür yönetiyor Ülkesindeki halk isyanıyla köşeye sıkışan Kaddafi'yi nasıl bir gelecek bekliyor?
29.09.2021 Gündem
Pınar'a zirve yolu Avşar'a zor günler
Pınar'a zirve yolu Avşar'a zor günler VATAN astroloğu Ayda Ersan, doğum günlerinden yola çıkarak ünlüleri 2004 yılında nelerin beklediğini araştırdı. Astrolog Ayda Ersan, Hülya Avşar'ın spor yaparken ve çalışırken sağlık sorunlarıyla karşılaşabileceğini söyledi
31.12.2003 Magazin

Benzer Haber Etiketleri