Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında!
Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında! Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Bugün saat 14.00'te faiz kararı açıklanacak.
22.02.2024 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! Elektrikli araç alacaklara uyarı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! Elektrikli araç alacaklara uyarı Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Pandemi sonrası otomobil sektöründe yaşanan değişiklikler, 2024 itibarıyla sıfır ve ikinci el araç alıcılarına büyük fırsatlar sunuyor. Sıfır ve ikinci araba fiyatları döviz kurunun yükselmesine rağmen geriliyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan sektör temsilcileri araba alacaklara uyarılarda bulunarak son durum hakkında bilgi verdi. Öte yandan ikinci el elektrikli araç alacak vatandaşlara içinde önemli uyarılarda bulunuldu.
8.02.2024 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! İşte piyasada son durum
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! İşte piyasada son durum Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Pandemi sonrası otomobil sektöründe yaşanan değişiklikler, 2024 itibarıyla sıfır ve ikinci el araç alıcılarına büyük fırsatlar sunuyor. Sıfır ve ikinci araba fiyatları döviz kurunun yükselmesine rağmen geriliyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan sektör temsilcileri araba alacaklara uyarılarda bulunarak son durum hakkında bilgi verdi.
30.01.2024 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
5.09.2023 Ekonomi
Garajlardaki arabalar pazarlara düştü! İkinci elde panik satışları başladı
Garajlardaki arabalar pazarlara düştü! İkinci elde panik satışları başladı Araba fiyatlarındaki artışlar rekor seviyeye geldi. Hükümet vatandaşlardan gelen haklı çağrıya cevap vererek araç piyasasıyla ilgili peş peşe adımlar attı. Atılan adımları sonrası vatandaşlarda panik satışları başladı. Ceza yememek için araç ilanlarını kaldıran satıcılar garajlardaki daha poşeti çıkmamış araçlarıyla otomobil pazarlarına akın etti. Sektör temsilcileri konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak fiyatların düşüp düşmeyeceği hakkında bilgi verdi.
1.08.2023 Ekonomi
Sıfır araba satın aldı, başına gelmeyen kalmadı! 'Komple bittim'
Sıfır araba satın aldı, başına gelmeyen kalmadı! 'Komple bittim' Sıfır kilometre aldığı otomobilinin yağ yakması nedeniyle değişim için gittiği Elazığ şubesinde daha çok masraf çıkarılan Burhan Gürçay, daha sonra da araçta çeşitli arızaların çıkması ve mağduriyetinin giderilmemesi üzerine yargıya başvurdu.
18.06.2023 Gündem
Araba satın almak için son fırsat! Fiyatlarda hareketlilik başlayacak
Araba satın almak için son fırsat! Fiyatlarda hareketlilik başlayacak Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Yaz dönemi ve Kurban Bayramı öncesi araç fiyatlarında son durum hakkında bilgi veren İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, araba alacaklara kritik uyarılarda bulundu.
13.06.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında flaş gelişme! Togg büyük etki yarattı, fiyatlar uçuşa geçti
Araba fiyatlarında flaş gelişme! Togg büyük etki yarattı, fiyatlar uçuşa geçti Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. İkinci el araba ve sıfır araba fiyatlarında flaş gelişme yaşandı. Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatları uçuşa geçti. Araba almak isteyen vatandaşlar fiyatlar karışışında şaşkınlığını gizleyemedi. Sıfır araç tedarikindeki zorluklar, vatandaşları ikinci el otomobile yönlendirdi. Peki ikinci el otomobil piyasasında son durum ne? Bayram öncesi hareketliliğin yaşandığı ikinci el pazarında, büyük zam oranları dikkat çekiyor. Öte yandan İşte araba fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
1.04.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Büyük zam geldi
İkinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Büyük zam geldi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatları uçuşa geçti. Araba almak isteyen vatandaşlar fiyatlar karışışında şaşkınlığını gizleyemedi. Sıfır araç tedarikindeki zorluklar, vatandaşları ikinci el otomobile yönlendirdi. Peki ikinci el otomobil piyasasında son durum ne? Bayram öncesi hareketliliğin yaşandığı ikinci el pazarında, büyük zam oranları dikkat çekiyor. İşte araba fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.03.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Zam oranı açıklandı
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Zam oranı açıklandı Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. İkinci el araba fiyatları zam geldi. İkinci el araba fiyatlarına gelen zam oranı açıklandı. Bayilerden sıfır araç tedarikinin zor olması vatandaşları ikinci el otomobile yönlendirdi. Peki ikinci el otomobil piyasasında son durum ne? İşte detaylar...
27.03.2023 Ekonomi
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları Bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi yer alıyor. Paket kapsamında, devlete olan tüm vergi sigorta primi borçları, adli ve idari cezaların yapılandırılması planlanıyor. En geç şubat ayında yasalaşacağı tahmin edilen paket ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçların yapılandırılması öngörülüyor.
23.01.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında yeni yıl öncesi flaş gelişme! Son uyarı yapıldı, kritik detay
Araba fiyatlarında yeni yıl öncesi flaş gelişme! Son uyarı yapıldı, kritik detay Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yeni yıl öncesi ve sonrası araba piyasasıyla ilgili tüm bilinmeyenleri İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel anlattı. Peki araba fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Yeni yılda araba almak isteyenleri neler bekliyor? ÖTV ile ilgili yeni yılda bir değişiklik olacak mı? 6+6 sisteminde son durum ne? İşte sıfır ve ikinci el araba almak isteyen milyonları kapsayan tüm detaylar...
26.12.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
İkinci el araba almak isteyen herkesi kapsıyor! Ekspertizden sonra mutlaka bunu yapın
İkinci el araba almak isteyen herkesi kapsıyor! Ekspertizden sonra mutlaka bunu yapın İkinci el otomobil alacak herkes için çok önemli uyarı geldi. Son aylarda yükselen dolar kurundan ötürü artan sıfır araç fiyatları, araba sahibi olmak isteyen vatandaşları ikinci ele yönlendirdi. İkinci el otomobil alacak olan kişilerin, ekspertiz raporunda çıkan hataların ileride sorun teşkil etmemesi için aracı muhakkak otomobil tamircisine de göstermesi gerektiği uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.10.2022 Ekonomi
Araba fiyatları ile ilgili kritik 'indirim' uyarısı!
Araba fiyatları ile ilgili kritik 'indirim' uyarısı! Araba alma planı yapan pek çok kişi fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, yaptığı açıklamada otomotiv sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak araba fiyatları ile ilgili, “ÖTV indirimi beklentisi vatandaşların ihtiyaçlarını ötelemesine sebep oluyor. Vatandaş beklemeye geçtiği ve ÖTV indirimi beklenmediği için bundan zarar görebilir” uyarısında bulundu.
3.10.2022 Otomobil
Araba alacaklar için kritik tarih açıklandı! Fiyatlara yansıyacak
Araba alacaklar için kritik tarih açıklandı! Fiyatlara yansıyacak Araba fiyatlarıyla ilgili hükümet tarafından atılan adımlar sonrası fiyatlarda bir miktar düşüş gerçekleşti. Yaşanan düşüşün ardından piyasa uzmanları fiyatlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kritik tarihi açıkladı.
27.09.2022 Ekonomi
Sıfır arabalar tükendi, kimse araç bulamıyor! 30 bin TL kapora verip bekliyorlar, tarih verildi! Sıfır araç fiyatları ise...
Sıfır arabalar tükendi, kimse araç bulamıyor! 30 bin TL kapora verip bekliyorlar, tarih verildi! Sıfır araç fiyatları ise... Sıfır arabalarla ilgili son durum ne? Açıklama geldi. Düşük veya orta segmentte otomatik vitesli araç kalmadı. Ağustos ayında herhangi bir sıfır araç bulmak neredeyse imkânsız. Bayi yetkililerinden gelen açıklamaya göre ÖTV matrahlarında güncelleme yapılsa dahi hemen aracın bulunamayacağı, tedarikten dolayı halen yeterli aracın gelmediği belirtiliyor. Yerli üretim otomobiller de satan bayinin satış temsilcisi, müşterilerden 30 bin TL kapora alınıp, araç satışı gerçekleştiğinde kur hangi seviyedeyse o seviyeden satışının yapıldığını söyledi. Öte yandan ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatlarında bir düşüş olup olmayacağı da takip ediliyor. İşte sıfır araba fiyatlarına ilişkin açıklamalar ve piyasada son durum...
2.08.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika! Aylar sonra ilk! Araba fiyatlarında büyük düşüş! ÖTV düzenlemesi sonrası...
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika! Aylar sonra ilk! Araba fiyatlarında büyük düşüş! ÖTV düzenlemesi sonrası... Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Araba fiyatları düşüşe geçti. İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanıyor. ÖTV'deki düzenleme yetkisinin cumhurbaşkanına geçirilmesi, otomobil piyasasında olumlu etki yaptı. ÖTV'de yapılması beklenen indirim söylentisi şimdiden ikinci el piyasasında fiyatların düşmesine neden oldu. ÖTV'de düzenleme yetkisinin cumhurbaşkanına geçirilmesi ikinci el otomobil piyasasında da olumlu etki yaptı. "ÖTV'de düzenleme yapılacak" söylentisi sonrası fiyatlarda gözle görülür düşüş yaşandı. İnternetteki ilanlarda; 350 bin liraya kadar olan araçlarda 10-15 bin, 1 milyon lira bandındaki üst segment araçlarda ise 30-40 lira aralığında indirim gözlemlendi. Peki ikinci el araba fiyatları düşecek mi, indirim yapılacak mı? Ağustos ayında otomobil fiyatları düşer mi? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları ucuzlayacak mı? İşte ÖTV düzenlemesinin ikinci el piyasasına yansımaları...
28.07.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İmkansız hale geldi! Kritik uyarı
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İmkansız hale geldi! Kritik uyarı Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. İkinci el araba almak isteyen vatandaşlara peş peşe uyarılar geldi. İkinci el araç piyasasında fiyatlar günden güne yükseliyor. Hem fiyatlar hem de sorunsuz araç bulmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarını sıklaştırıyor Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED), ikinci el otomobil satın alacak tüketicilere önemli uyarılarda bulundu. Öte yandan otomobil piyasasında yaz aylarında bir canlanma yaşandı. Bu canlanmaya paralel olarak fiyatlarda bir miktar artış yaşandı. Peki ikinci el araba fiyatları düşecek mi, indirim yapılacak mı? Ağustos ayında otomobil fiyatları düşer mi? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları ucuzlayacak mı? İşte ikinci el araba piyasası ile ilgili tüm detaylar...
26.07.2022 Ekonomi
Araç fiyatları düşer mi? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları artacak mı, düşecek mi? Araç alacaklar işte piyasadaki son durum!
Araç fiyatları düşer mi? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları artacak mı, düşecek mi? Araç alacaklar işte piyasadaki son durum! Araç fiyatları düşecek mi, artacak mı? ÖTV tebliğindeki ‘Bakanlar Kurulu’ ibaresi ‘Cumhurbaşkanı’ olarak değiştirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre; Cumhurbaşkanı, motorlu araç ÖTV ve matrahlarının alt ve üst sınırını üç katına kadar artırabilecek, sıfıra indirebilecek. Öte yandan Dün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, dilimlerinde indirim yapacaklarını belirterek "Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, Bay Kemal olarak sözümdür: İkinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım sizlere. Türkiye'de bir araç alırken dünyanın en yüksek araç alım vergisi olan ÖTV'yi ödüyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Söz konusu karar sonrası araç fiyatları düşer mi, ikinci el araç fiyatları düşecek mi artacak mı?
26.07.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 'Kimse beklemesin' diyerek duyurdu, eylül ve ekim ayına kadar...
İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 'Kimse beklemesin' diyerek duyurdu, eylül ve ekim ayına kadar... İkinci el araba fiyatları ve piyasadaki son durumla ilgili flaş açıklama! Bayram öncesinde ikinci el araç satışında yoğunluk gözlendi, ancak son günlerde sektörde durgunluk hakim. TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı'dan ikinci araç piyasası ile ilgili açıklamalar geldi. Fiyatlarla ilgili de konuşan Batı, ciddi artışların artık yaşanmayacağını belirterek, araç fiyatlarında daha büyük köpükler oluşmayacağına dikkat çekti. 1 hafta içerisinde piyasada yoğunluk beklentisi olduğunu dile getiren Fahrettin Batı, "Halkımız fiyatların düşmesini bekliyor ama bu konudaki öngörüm zayıf." ifadesini kullandı. İşte ikinci el araç piyasasında son durum...
15.07.2022 Ekonomi